Eğitim & Kariyer İş yerindeki mobbing ile başa çıkma yolları neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benzer durum yaşayanlar varsa siz ne yaptınız? Güncellemeler+1 yıl Ne alaka ya İş yerindeki mobbing ile başa çıkma yolları neler? Cevapla Mobbing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Alıştım zamanla çokta takmıyorum. Ne zaman mesai bitti o zaman bırakıyorum orada her şeyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Konu iş yerinde mutsuzluk değil ki. Yanlış anladın sanırım. Ama teşekkür ederim cevabın için 😔🙏 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederimmAncak seni gayet iyi anladım. Ben mobbingle böyle başa çıktım. Mesai bitse bile bana bu yapıldı şu yapıldı diye düşünmedim. Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yaşadım evet. Istıfa edip gitti. Biraz da olsa gururu varmış demekki. 1 0 Yorumla
TamactiJunn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Mobbingi kimin ve nasıl yaptığı hakkında bilgi verirseniz daha faydalı yorumlar gelebilir bence. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Düzen dışı sosyalist bir partiyi iktidara taşımadan bu dediğin şey çok zor. İşadamları bütün partilerin efendisidir. 0 0 Yorumla
Dalya56 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Müdüru ayarla bence çok işe yarıyor 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu tarz yorumlardan hiç hoşlanmıyorum. Espri bile olsa ! Yorumla Soran +1 yıl Ama yine de sağol yorum için Yorumla Dalya56 +1 yıl Aslında espri değil bı kız vardı böyle yapan maaşı bile yüksekti diğerlerinden hepimiz işi bıraktık bu yüzden çok işe yarıyor vallahi Yorumla Soran +1 yıl Öyle para olmasa da olur ;) Yorumla Dalya56 +1 yıl Aynen olur iktidarlık önemli bence Yorumla
Steppingstone Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Patronun burnuna kafayı vur ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen komik misin ya :) sende o cesaret varsa sen yapsana kendi müdürüne 😅 Yorumla
herseybiryanılgı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İşi bıraktım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O yenilgiyi kabul etmek ki ben asla öyle bir şey yapmam Yorumla herseybiryanılgı +1 yıl Köleler savaşmaz ben işten çıkarken yöneticinin yüzüne de söyledim özgürlük ! Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alıştım zamanla çokta takmıyorum. Ne zaman mesai bitti o zaman bırakıyorum orada her şeyi
Konu iş yerinde mutsuzluk değil ki. Yanlış anladın sanırım. Ama teşekkür ederim cevabın için 😔🙏
Rica ederimm
Ancak seni gayet iyi anladım. Ben mobbingle böyle başa çıktım. Mesai bitse bile bana bu yapıldı şu yapıldı diye düşünmedim.
Yaşadım evet. Istıfa edip gitti. Biraz da olsa gururu varmış demekki.
Mobbingi kimin ve nasıl yaptığı hakkında bilgi verirseniz daha faydalı yorumlar gelebilir bence.
Düzen dışı sosyalist bir partiyi iktidara taşımadan bu dediğin şey çok zor. İşadamları bütün partilerin efendisidir.
Bıraktım dayanamadım bir yere kdr.
Sende ezdirme bir zahmet kendini
Müdüru ayarla bence çok işe yarıyor 😂
Bu tarz yorumlardan hiç hoşlanmıyorum. Espri bile olsa !
Ama yine de sağol yorum için
Aslında espri değil bı kız vardı böyle yapan maaşı bile yüksekti diğerlerinden hepimiz işi bıraktık bu yüzden çok işe yarıyor vallahi
Öyle para olmasa da olur ;)
Aynen olur iktidarlık önemli bence
Patronun burnuna kafayı vur ya
Sen komik misin ya :) sende o cesaret varsa sen yapsana kendi müdürüne 😅
İşi bıraktım
O yenilgiyi kabul etmek ki ben asla öyle bir şey yapmam
Köleler savaşmaz ben işten çıkarken yöneticinin yüzüne de söyledim özgürlük !
Ne alaka