Ben sayısal bölümü öğrencisiyim. Ve şu an 11. sınıf okuyorum. Geçen sene sırf bana TM'den MF ye geçme şansın yok ama MF den TM ye geçme şansın var dedikleir için sayısal okudum ve benim için gerçekten zor bir seneydi. Düzenli çalışma kavramı benim hayatımda olmayan bir şey. Sözel derslerin şimdiye kadar hiçbir sınavına çalışmadım. Ama sayısal bölümüde çalışsam da çok zorlanarak yapıyorum. Hah sınıfımı sorunsuzca geçiyor muyum geçiyorum ama sınıf geçmek yetmiyor. Test çözme alışkanlığım vs yok. Ve kafamda belirlediğim bir meslekte yok. Ama Tıp okumayacağıma ve mühendis olmak istemediğime neredeyse eminim. Sayısaldada başka meslek kalmıyor. Psikatri olmak istiyordum. Ama hazırlıkla beraber 8 sene tıp gözümü korkuttu açıkcası. Yapamam. Şimdi de TM ye geçmek istiyorum. En azından TM mezunu olur Medya'da çalışırım ya da bir Kamu sektörünün uzmanlık sınavına girer en kötü uzman olurum ya da Hukuk...
Siz ne düşünüyorsunuz?
[Dengesiz olduğumu biliyorum o yüzden karar veremiyorum :// ]
Not:Çevremdekiler 1 sene daha dayan diyor.11. sınıf nasılsa seneyede sınav hazırlıkları felan. Ama bilemedim sayısaldada çok iyi arkadaşlarım var ah ah ://
Siz ne düşünüyorsunuz?
[Dengesiz olduğumu biliyorum o yüzden karar veremiyorum :// ]
Not:Çevremdekiler 1 sene daha dayan diyor.11. sınıf nasılsa seneyede sınav hazırlıkları felan. Ama bilemedim sayısaldada çok iyi arkadaşlarım var ah ah ://

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer