+1 yılBilgisayarları seviyorsa uğraşıyorsa, bilgisayarcıda çırak olabilir.
Ama tabiki, en azından liseyi bitirseydi. Ondan sonra bari bir meslek öğrenseydi.
Aşırı utangaçlığı için, bir psikologdan yardım alabilirsiniz. Düzeltilebilir sosyal sorunlar bunlar.01 Yorumla- +1 yıl
Kızmış pardon. Ben erkek sandım.
Bayan kuaförü olabilir o zaman :)
+1 yılarkadaşlarının çalıştığı bir mekan olabilir. araştırın eğlenceli bir yer olması daha hoş olur. ama önce kendi ile barışıkmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi ile barisik cok guzel bir kiz ama korkuyo calismaktan cok utangac
- +1 yıl
bu anormal bir durum değil. bir erkek bile ilk tecrübesinde utanır yani iş. dediğim gibi samimi arkadaşlarının yanında olması + onun için.
Acik liseye yazdirin ve satış elemanlığı gbi bir ise başlasn hayatn zorluğnu görp okumak ister kesinlikle işe verin çalissin
00 Yorumla
Açık lise ye yazdırın. bir problemi vardır bu kadar utangaçlık varsa psikiyatriden destek alın derim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılMuhasebeci ya da avukat yanında falan ofis elemanı olarak çalışabilir is bulmak zor ama tanıdığınız varsa rica edin ancz öyle olur
00 Yorumla En fazla tekstil , fabrikada sıradan işçi (o bile zor) , alış veriş merkezlerinde çalışsın , kuaför olabilir baktı hepsi olmuyor durumu iyi bir enayi koca bulsun :P
00 Yorumlamağazada reyon görevlisi olabilir bu tür yerler sürekli eleman ararlar, veyahut cafelerde falan iş bakabilir sipariş alma vs.
00 YorumlaBayan kuaför ü olsun açılır orda hem utangacligi gider
00 Yorumla
+1 yılEvde Oturması En İyisi Okula Döner Belki Sıkılmaktan
00 Yorumla
+1 yılokumuyorsa onun mallığı.
10 Yorumlakardeşin kız mı erkek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYazmayi unutmusum kusura bakmayin. Kiz.
+1 yılsıkma kızı bence muhtac durumda degılsen
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle birlikte yasiyo kiz kardesim babam yok annemin borclari var o yuzden calismak zorunda :(
- +1 yıl
valla kardesını bı sekılde okut derım pısı pısıne hayatını mahvetme sen goryosun bazı seylerı cahıl cocuk aklı yetmıyor daha
Soran+1 yılOkul hayati bitti iste :(
- +1 yıl
dısardan lıseyı bıtırır cabuktan sonrada unıye hazırlanmasına yardım et kafa basıyorsa
+1 yılOkutmaya teşvik edin imkaniniz varsa.
00 YorumlaGetir ben onu iki postayla adam ederim
01 Yorumla- +1 yıl
annende adam olmak istiyomus boyle bi cpcuk buyuttugune gore
Okusun ne calismasi o yasta
12 Yorumla
Soran+1 yılOkul hayati btti maalesrf
neden okumuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sebeplerden birakti
Soran+1 yılBu yasta ne evlenmesi ya. Okumuyo bari calissin diyoruz. İlerde kendisi icin iyi olur. Kendi de diyor annemden para almaya utaniyorum diye. Hakli da. Calismak istiyo ama cok utangac alisamam diyor.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer