Eşiniz ile bir iş açmak isteseniz bu ne olurdu? Hangi sektör olurdu?
Cevabın nedir?
+1 yılBen hayalim emekli olduktan sonra küçük şirin bir pastane açmak. Belki 90lar. temali olabilir bilmiyorum. Sevimli bisey boyle. Arkasında pastalari kurabiyeleri falan yapabileceğimi bir mutfagi olacak. Ev yapimi pastalar yapcam. Esimde kasada duracak :) garsonlari falan part time calisabilecek öğrencilerden alabilirim belki. Ama kesinlikle bu isi yapcaz :) bakalim kismet. Belki maddi durumumuz iyi olursa emekli olmayi bile beklemem. İstifa eder acarim cafemi.
10 Yorumla
Giyim mağazası olabilir
Siz bayan eşiniz erkek reyonu ile ilgilenebilir.
Lokanta
Yemeği güzel yapan ahsı olsun yapamayan garson servis olsun :))
Hediyelik esyalar yani (1 bilminyoncu) olabilir.
Cafe olabilir cay , kahve , nargile vb seylerin oldugu :)00 Yorumla
Bulunduğun lokasyonu bilmiyorum ama ara mahalle bir yerde isen bakkal hala tercih edilir azda olsa kendi işinle çalışırsın. ama fazla sosyal ortamın olmaz.
tabi ne işi yapacağından çok bulunduğun yerin lkasyonu ikamet edenleri o yerrde neye ihtiyaç var ne eksik ona bakıp iyi bir karar verdikten sonra her iş olur..00 Yorumla
Butik.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
Cafe falan fantazi olur sabahın 6sından gece 10-11 belki12 ye takılcaksın birbirinize zaman ayırmazsınız bence Ayakkabı&çanta mağazası, bijüteri, kırtasiye, emlak ofisi
00 Yorumla
+1 yılCafe ya da bayan işin içinde olacaksa elbise mağazası olabilir ya da ev yapımı yemek vs :)
00 YorumlaBence genç yaşta hiçbiri, 10 yıldan sonrası için olabilir.
Mesleğim gereği çok bilirim anlaşamayıp veya işe gerekli önemi vermeyip para batıranları.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEv yemekleri yapan güzel bir lokanta olabilir. Çalışan ve yemek yapma fırsatı pek bulamayan insanlar için güzel bir olanak sağlar.
10 YorumlaBizim burada karı koca iç çamaşırı üzerine bir mağaza açmış hayret doğrusu. Günde bir sürü kadın geliyo allahım insan çıldırır.
02 YorumlaCafe basit düşünceler. Ne kadar sermaye var veya ne mezunusunuz Nerede hangi semtte veya oturduğunuz yer ilçe gelişmiş mi koy mü şehir mi bir tartalim sonra meslek hakkında tercihleri yaparsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz hep cafe açmayı istedik blki 40-45 yaşlarına geçince açarız böyle ufak rengarenk bir cafe ben aşçıyım yemekleri bn yaardım o da tatlıyı çok iyi yapar :)
00 Yorumlaayy restorant cok güzel olurdu ya esin yemekleri yapar felan :)
00 YorumlaCafeci.. Köfteci.. Çi köfteci.. iç çamaşırcı... kırtasiyeci... bakkalcı... Dondurmacı :DD:S:Fsa. d. sa. fsadwa
00 YorumlaHem işte hem evde yok bacım bukadarı ağır gelir. sermayesini ben vereyim ne iş kurmak istiyorsa onu kursun bana bulaşmasın :D
10 YorumlaBen bir kantin aldım, annem ev hanımıydı o ilgileniyor.
Ben hesap kitap işleriyle ilgileniyorum.00 YorumlaGıda üzerine köfte döner işleri iyidir eşinden hiç ayrılmamaış oluyorsun
00 YorumlaAnnem ve babamdan yola çıkarak: cafe, restaurant, bistro, ev yemekleri lokantası, vb
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. cafe tarzı bir yer olabilir ama nerede acıcağını söylememişsin
00 Yorumla
+1 yılBen hiç düşünmedim ama bir hediyeci dükkanı açan bir çift gördüm dükkan küçük ama çok güzel şeyler var her gördüğümde oynaşıyorlardı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukları seviyorsanız ve maddi açıdan çok sıkıntı çekmezseniz anaokulu açmanızı tavsiye ederim... Biz öyle yapıyoruz 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLokanta kesinlikle. Mesela gözlemeci veya tüm yemekleri kapsıyan bir lokanta
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılGözleme evi sen açacaksın kocan yicek :D
00 Yorumla börekçi. aylık 15 milyar net kar !
00 Yorumla
+1 yılKaportacı açın 😃 eş ile en iyi yapılacak iş cafe
00 YorumlaKesinlikle bayan giyim...
00 Yorumla
+1 yılGida olabilir, terzi, Café...
00 Yorumla
+1 yılYicek iççek market manav falan
00 YorumlaRestoran olabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın fantastik iç giyim :)
00 YorumlaCafe
00 Yorumlakafe
00 YorumlaEsnaf lokantası
00 Yorumla
+1 yılyemeeek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLokanta
00 Yorumla
+1 yılTuhafiyeci
01 Yorumla- +1 yıl
İç çamaşırı dükkanı da olabilir ki acayip para var o işte
Ortak iş yapılmaz