Ben akademik eğitimle devam ediyorum. Sizce hangi eğitim türüne daha çok önem verilmeli?

Ben akademik eğitimle devam ediyorum. Sizce hangi eğitim türüne daha çok önem verilmeli?
Merhaba, ben de akademik eğitime önem veriyorum çünkü hayata sadece meslek edinme olarak bakmıyorum. Yaptığımız şeyden keyif almak ve kendimizi geliştirmek çok daha kıymetli bence. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
öncelikle kişi hayatında ne yapmak istediğine karar vermeli. akademik kariyer yapmayı düşünmüyorsa akademik eğitimden ziyade mesleki bilgi ve tecrübe daha önemlidir. akademik eğitim gerek bilgi gerek sosyal gerekse kültürel olarak destekleyerek yardımcı olur.
Dunyanin neresine giderseniz gidin meslegi egitimle ciddi paralar kazanirsiniz. Akademik egitim ki her egitim alan da aldim diyemez oyle berbat bi sisteme sahibiz. O yuzden cogu kisi sadece egitim aldigini saniyor.
Akademik eğitim bir yere kadar. Hem pandemiden sonra da pek bir kıymeti kalmadı. Herkes online ile hallediyor eğitimini. Mesleki eğitimden devam etmelisin.
Cevap
12Cevap
Meslek eğitime
bu ülkede ikiside berbat .
üniversite okumanında anlamı yok.
yuksek lısans mezunu olarak ilerde kendı işini yapamayacaksan gereksiz.
3 buyuk sehırdekı unıversıteyı yanında dil ıle bıtırırsen sansın bıraz var onda da turkıyede kullanma cık bu ülkeden .
Mesleki egitim kesinlikle artik akademik egitimin bi onemi kalmadı sanayi de adamlar yetistirecek cirak bulamiyolar her yer Suriyeli Afgan iscilerle dolu sanayi de çünkü herkes okuyor caliscak adam yok artik devir degisti universiteli issizler cok artti onceden universite mezunlarinin isi hazirdi eger boyle giderse bizim dukkanlarimizda sanayilerimiz de o begenmediginiz Suriyeli Afganlar oturcak yakinda
Tabiki de mesleki eğitim. Mesleğini uygulayamayan akademiği napsınlar.
Şu an mesleki eğitim daha önemli. En azından işsizlik oranı azalır
Mesleki eğitim tabiki. Akademik başarının pek önemi olduğunu düşünmüyorum insan mesleğini iyi yapabilmeli
Akademik eğitime tabii ki
Meslek önemli dır.
Meslek
İkisi
Mesleki bence
Mesleki eğitim
Kesinlikle mesleğe.
akademik egitike onem verilmeli
İkiside
Mesleki eğitim tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?