Eğitim & Kariyer Açıköğretim fakültesiyle, örgün eğitim aynı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yani ikisi de aynı bölümden aynı işleri yapabilir mi? Yoksa açıköğretim fakültesi öğrencisine torpil mi gerekiyor Güncellemeler+1 yıl ... Açıköğretim fakültesiyle, örgün eğitim aynı mı? Cevapla Eğitim Soruları İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fark yok. Zaten farklı olacak bölümlerin açıköğretimi yok. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de aynı konumda olmadığını söylediler. Açıköğretim sadece torpile bakarmış Yorumla _PƎRA_ +1 yıl İkiside torpile bakar kral örgün açık fark etmez ya çok fark yaratacan senle okuyanlar arasında ya da torpil. Açığın tek zararı çevren gelişmez. Yorumla Soran +1 yıl Örgün çok normal ya genelev gibi okul Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Yani çokta genel eve benzemiyor nasıl bir şey hayal ediyon bilmiom ama normal okul işte. Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Açık öğretim mezunu ek bir meziyet kazanamamışsa üniversite harici, torpil bile kurtarmayabilir. 0 0 Yorumla
yoncaokyanus02 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet yapabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk gelişimi istiyorum ama yorumlarda örgün daha avantajlı yazmışlar Yorumla yoncaokyanus02 +1 yıl Söyle avantajlı, özelde iş bulucan. zaman örgün bititene oncelik verirler, ama sen başvuran sadece direkt alırlar canim Yorumla
Exshota Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Örgün her daim daha etkili olur 0 1 Yorumla Dfhoe4nn +1 yıl Devlette ikisi aynı konumda değil mi mesele kpss ikisi aynı yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fark yok. Zaten farklı olacak bölümlerin açıköğretimi yok.
İkisi de aynı konumda olmadığını söylediler. Açıköğretim sadece torpile bakarmış
İkiside torpile bakar kral örgün açık fark etmez ya çok fark yaratacan senle okuyanlar arasında ya da torpil. Açığın tek zararı çevren gelişmez.
Örgün çok normal ya genelev gibi okul
Yani çokta genel eve benzemiyor nasıl bir şey hayal ediyon bilmiom ama normal okul işte.
Açık öğretim mezunu ek bir meziyet kazanamamışsa üniversite harici, torpil bile kurtarmayabilir.
Evet yapabilir
Çocuk gelişimi istiyorum ama yorumlarda örgün daha avantajlı yazmışlar
Söyle avantajlı, özelde iş bulucan. zaman örgün bititene oncelik verirler, ama sen başvuran sadece direkt alırlar canim
Öğrenirsen bana da söyle
Örgün her daim daha etkili olur
Devlette ikisi aynı konumda değil mi mesele kpss ikisi aynı yani