Bölüm daha önemli bunun yanında sen de kendini geliştirebilmelisin arastirmalısın çok meraklı olmalısın herseye sadece okuldan öğrendiklerinle bir yere gelemezsin.
@sudecik1212 paramedik önermem kpss de baya yüksek not istiyor ve iş konusu da çok iyi değil onun yerine anestezi önerebilirim önlisans sağlıkta okunacak tek bölüm ki hocalarımızın bakış açısı da bu yönde medya ve iletişim içinse evet teknoloji çağındayız ama bunlar kendini garantiye aldıktan sonra da yapılabilir şöyle söyleyim sağlık lisesi mezunu arkadaşım dahi iş konusunda sıkıntı çekmedi sağlık bitmeyecek bir sektör ve iş imkanı fazlasıyla çok
@sudecik1212 neden geç olsun? İlk görüşümde belirttiğim gibi üniversite arkadaşımın 2. okulu ve 32 yaşında okumakla yaşın hiç bir alakası yok daha çok gençsin yengem 44 yaşında üniversiteye gidiyor yaş değil kendine katabildiklerin önemli. 20 yaşında okulu kazandım 22 yaşında mezun olacağım 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İkisi de oldukça önemlidir
Bölüm daha önemli bunun yanında sen de kendini geliştirebilmelisin arastirmalısın çok meraklı olmalısın herseye sadece okuldan öğrendiklerinle bir yere gelemezsin.
Neden Sakarya ve Kocaeli? daha güzel yerlerde var. Fizik derken Onkoloji Fiziği okumak daha avantajlı
Oralar tutuyor?
Hemşirelik oku
ikisi de ayrı ayrı önemlidir.
kötü binalardan iyi öğrenciler çıkmaz.
okul önemlidir.
seçilen bölüm de çok önemlidir.
Sağlık okuyorum üniversiteden arkadaşım fizik mezunu iş bulamadığı için sağlığa yönelmiş sağlıkta açıkta kalman çok zor
Sizce iki senelik paramedik mi yoksa yeni medya ve iletişim filan mı
@sudecik1212 paramedik önermem kpss de baya yüksek not istiyor ve iş konusu da çok iyi değil onun yerine anestezi önerebilirim önlisans sağlıkta okunacak tek bölüm ki hocalarımızın bakış açısı da bu yönde medya ve iletişim içinse evet teknoloji çağındayız ama bunlar kendini garantiye aldıktan sonra da yapılabilir şöyle söyleyim sağlık lisesi mezunu arkadaşım dahi iş konusunda sıkıntı çekmedi sağlık bitmeyecek bir sektör ve iş imkanı fazlasıyla çok
Teşekkür ederim❤️🙏
@sudecik1212 Umarım yardımcı olabilmişimdir rica ederim başarılar 🌸💕
yaşım 20 mayısta 21 olucam çok geç kaldım mı sizce odyometri okudum bölümümü sevemedim akıcı gelmedi… yapacağım iş
Sizce çok geç mi?
@sudecik1212 neden geç olsun? İlk görüşümde belirttiğim gibi üniversite arkadaşımın 2. okulu ve 32 yaşında okumakla yaşın hiç bir alakası yok daha çok gençsin yengem 44 yaşında üniversiteye gidiyor yaş değil kendine katabildiklerin önemli. 20 yaşında okulu kazandım 22 yaşında mezun olacağım 🙏
Sen cansın can!❤️🙏
anestezi mi okuyorsun
@sudecik1212 evet
İkisi de önemli dostum hayatın için en iyisini hedefle
İkisi de önemli bi etken
Hemşire olmak tabi ki
Bence güzel bı pilav yapabilmek daha önemli
İkiside okumak için okumamak gerekiyor
Bölüm tabi ki
Koç, bilkent, odtü, boğaziçinde temel bilimler okuma seçeneğin varsa bence hiç düşünmeden direkt bu tarafı seç. Ordan yürür gidersin
Bu ülkede okunmaz
Hemşirelik
Hemşire ol tabi