Rakiplerin hepsi birbirinden cazip, birbirinden mükemmel farkındayım. Bakalım bu çocuk hangi şehre okumaya gidecek? :D
İstanbul
Ankara
İzmir
Eskişehir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rakiplerin hepsi birbirinden cazip, birbirinden mükemmel farkındayım. Bakalım bu çocuk hangi şehre okumaya gidecek? :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla kisiye gore degisir. ben izmirdeyim is cevresi nufuslu tanidiklar vs edindim. arkadasim daha avantajli olmasi gereken Ankara'da sorsan bir anitkabirin yolunu bilir. sen firsatlari yakalayan biriysen her yerde olur. ama 3 buyuk sehirde bi tik daha fazla olur. eskisehiri ele derim.
Ankara , İstanbul ve İzmir, en ön planda olan şehirlerdir. Bunların dışında, kıyı kesimleri de öğrenciler için iyi olabilir diye düşünüyorum. Şehirlerin ekonomik durumunun ne olduğuna dair pek bir bilgim yok, fakat ülkenin ekonomik durumu zaten iyi olmadığı için, çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Türkiye'deki en iyi üniversitelere baktığımız zaman, ekseriyetinin Ankara ve İstanbul'da olduğunu görüyoruz.
İstanbul'a gel fakirsen bile sokakta kal yine gel ben çok mutluyum İstanbul'da çokta seviyorum
👍👍👍
Kariyer ve ortamın şehirle uzaktan yakından alakası yok. Paran varsa kariyerin olabilir. Paran varsa ortamın güzel olur. Bu kadar basittir.
Eskişehir > İzmir > Ankara > İstanbul
İzmir İstanbul Ankara
@çekicibey50 İstanbul'da nerede kalacak bu adam? Bodrum katlar olmuş 3-4 bin lira
İstanbul istiyorum ama giderler gözümü korkutuyor aynen :/
O nedenle Eskişehir daha önde.
Antalya akdeniz üniversitesi de harika be
Kesinlikle Ankara siyasetin bir yerine gir sende yolsuzluktan payını alırsın.
Aman başımıza iş açmayalım :D
Ekonomiyi de düşünerek Eskişehir diyorum.
Gönül İzmir'den, İstanbul'dan yana ama. :/
Ah ya ekonomi burada da karşımıza çıktı :(
kariyer için İstanbul ya da Ankara olmalı
Ankara der geçerim Orta nüfusa sahip ve İstanbul haricinden daha teknolojik olduğunu düşünüyorum.
İzmiri öneririm Eskişehir de güzel maddi durumun iyiyse İstanbul da okunur
İzmir ve İstanbul olabilir.
Ankara ve Eskişehir'in şansı yok mu?
Bursa ya da Eskişehir
İstanbul tabikide
İstanbul 💖
Teşekkürler :)
İstanbul
Ne bölümü yazacaksın
Ağrı ıb cecen
Ağrı mı? Orası neresi? :D
Coğrafya bilgin yok sanırım. Liseyi nerde okudun dedeninin ahırında mı? Ağrı Türkiye nin dogu Anadolu bölgesinde yer al bir ilimizdir. İshak paşa sarayı gibi tarihi yerleri ile bilinir. Diyadinin kaplıcaları, abdigör kofte, guzel et yemekleri ile de bilinir.