Arkadaşlar ben kararsız kaldım. Bayan polis alımı daha çok. Ama ben astsubay olmak istiyorum. Hayalim bu. Ama şu an tyt ile polis olma şansım daha yüksek. Ya da kpss ye girip astsubay olabilirim başvurular başladığında. Kadrolu ya da sözleşmeli. Ne yapacağım bilmiyorum çok kararsızım. Astsubay bayan alımı polis kadar yüksek değil. Polis olursam jandarma astsubay olma şansım tamamen bitiyor. Polisliğe terk edersem askeriye beni bir daha kabul etmez. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bir tarafta hayalim var diğer tarafta kabul edilme şansım daha yüksek bi meslek. Ailem polis ol diyor. Ama ben her açıdan jandarma olmak istiyorum. Tyt girdim çünkü 2 yıl daha açıktan üni okuyup subay olmak istiyordum. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Kafam çok karışık...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yıllardır bu işin içindeyim ne polis ne de asker olmak istemem.
Uzaktan göründüğü kadar güzel degil
Ben jandarma olmak istiyorum
Bütün hayatını askeriye üzerine kuracaksın öncelikle buna hazır mısın?
Ailede jandarma polis çok var az çok biliyorum bende ve hayalim bu
O zaman dene şansını sen bilirsin
Hayatımı bile veririm. Asker olmayı çok istiyorim ve evet hayatımı buna adamaya hazırım
Sorun yok o zaman. Jandarma iyidir
Evet karar verdim jandarma olacağım
astsubay değil de eğer imkanın varsa gücün yetiyorsa subay olmak
Tyt ye girdim 2 yıl açıktan bölüm okuyup subay olmak istiyorum zaten.
MSİ sınavları var diye biliyorum ona girdin mi
Kpss ile başvuru yapacağım sözleşmeli veya kadrolu
Duyuruları takip edeceğim ama ö8ce kpss den yüksek almam gerek
anladım ama üniversite olarak giriliyorya Milli Savunma Üniversitesi ondan bahsediyorum
Evet ama onun 21 yaş sınırı var ben 24 yaşındayım. Bu yüzden kpss ile gireceğim
anladım umarım istediğin gibi olur 😊
Umarım
😊😊
Astsubay rahattir ama polis olmak isterdim bu isi yapacaksan hayatindan ödün vereceksin sonucta 7 24 calisacan
Hayatımdan ödün vermek değil hayatımı veririm
İşte böyle
Astsubay olmaya karar verdim 😇
İmkanın varsa hiçbirini olma
Neden
Ne jandarma ne de polis olanların hiçbiri memnun değil sebebi ise genelde mesai düzensizliği, rütbeli Mobbingi, bayramda bile çalışma, 5-6 yılda bir tayin vs.
Astsubay olursam 2 yıla zaten subay olacağım mobbing zor ve evet mesaiye biliyorum özel günlerde düzensiz ve nöbet var. Bayramda ise genelde evliler tatil yapıyor ve işin güzel yani tayin olması. Hep bir şehirde değil. Bayramda evine gitmek isteyen insanlardan değilim pek. Sevdiğim işi yapacağım ve iş arkadaşlarımla iyi anlaşacağımı düşünüyorum. Onlar memnun değil belki sevdikleri işi yapmadıklarındandır bence. İnsan sevdiği işi yapmalı bence
Kadın için Astsubay
Erkek için Polis
Ne yapmalıyım peki?
hiçviri
Neden
Polis
İnşallah olursun
Sen
Jandarma olmaya karar verdim
Rahat olursun
Evet
İnşallah
istemem
Neden
Hayatta en istediğim şey polis olmak
İnşallah olursun
Emniyet her zaman tsk dan daha iyidir
TSK da olmak istiyorum ben
Umarim olursun
İnşallah ama mantıklı olan ne bilmiyorum hayalim için beklemeli miyim yoksa hemen işim olsun diye polis mi olmalıyım bilmiyorum ama sanırım bekleyeceğim
İlk işin en yakınındaki askeri şubeye gidip ordan bir astsubayla konuşmak olsun. Bunun için utaniyor ve kicini kaldirip gitmeye üşeniyorsan zaten askeriyede işin yok. Fazla bilgi net karar getirecektir
Astsubay kuzenim var ve ben çoktan konuştum bilgi aldım 😇
Umarım tanrı gönlüne göre verir
Astsubay olmaya karar verdim hayalimin peşinden gideceğim artık
Maaşı dışında cazip tek bir yanı olmayan hayal ettiğin mesleğinde gelecekte mutluluklar arkadaşım
Maaşı geçte neden başka cazip yanı olmasın ki? Cazip olmayan bir yanını ben göremedim. Ailemde asker polis çok aslında yani nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Bildiğim halde söylüyorum. Tüm bana göre
Sana göre öyle kardeşim, gerçekler düşüncelerine muhalif buna inan
Her şeyin bir zorluğu vardır ben buna hazırım
Bak arkadaşım sınırda nöbet tutarken sınır kapısından binlerce mülteci ellerini kollarını sallayıp ülkeye girerken orada ben burada neyi savunuyorum diye düşünmüş olsaydın şu an ne demek istediğimi daha iyi anlardın
Bak arkadaşım bu konuda haklısın evet ama bu bana engel değil... Şuanki düzende çok saçmalık var evet ama bu sonsuza kadar sürmeyecek
Umarım mesleğe gelince suriyede boş yere ölmezsin. Hakkında iyisi neyse o olsun kardeşim
Merak etme
bence subaylığı deneyin derim umarım olursunuz
Kesinlikle subay derum
Astsubay
Polis olma şansım yüksek ama bekleyip jandarma olmak için mi çalışayım ne yapmalıyım bilmiyorum