- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılTecrüben yoksa asgari ücrete mahkumsun. Zaten yüksek vermezler, o yüzden “sizin standardınız nedir?” gibi karşı soru yapabilirsin.
Tecrüben varsa, bi önceki işte aldığın maaşın aşağısını zaten kabul edemezsin. Buradan ne isteyeceğini bilmen karar kılıcı olacaktır.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim iky uzmanıyım muhtemelen görüşmen ya iky ile olacak ya da oranın müdürü ile. Maaş beklentiniz ne sorusuna şu cevabı vermen senin için daha iyi olacaktır.
Şirketinizin çalışanlara belirlediği bir maaş düzeyi vardır. Eğer ki bu maaş karşılıklı olarak anlaşabileceğimiz bir rakamsa ben şirketinizin çalışanlara belirlediği maaşı kabul edeceğim. şu an yeni mezun olduğum için benim önceliğim maaştan ziyade oryantasyon sürecini atlatıp, işi öğrenmek, kendimi geliştirmektir. Sizlerde bu oryantasyon sürecini atlatıp işimi öğrendikten sonra sizlere olan katkımı göreceksiniz. şu an benim alacağım parada elbet önemli ancak tecrübe kazanmayı, işi öğrenmeyi daha ön planda tutuyorum.
Diye bir açıklama yapman sana her ama her açından kazandıracaktır kardeşim.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun
En iyisini yapmışsın. Hem iş sahibi oldun, hem de artık sonraki arayışlarında tecrübeli birisi olacaksın. Bir yerden başlamak lazım. Hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinize yakışan miktarı vereceğinize olan inancım tam de.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi değerini kendi düşürür 😂
Gurur meselesi yaparlar genelde, sen dene 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet bir iki yıla aynı şeyleri yaşayacağım zaten
Ülkede kaçınılmaz şeyler bunlar
Cevap sahibi+1 yılSonum bu gibi 😂
Staja bile alan yok be
Cevap sahibi+1 yılYani benim durumumda ol, pozitif olmak pek kolay değil 😂
4 dönem bölüm birincisi, 2 dönem bölüm üçüncüsü oldum
İngilizce biliyorum ve İngilizce okuyorum.
Türkiyenin en başarılı devlet üniversitelerinden birinde eğitim alıyorum
3.82 ortalamam var
2 yıldır torpillileri geçip bir staj yeri bulamadım, bu durumda kim, nasıl pozitif olabilir?
Cevap sahibi+1 yılHiç umudum yok vallahi de olursa fazlasıyla memnun olacağım
Psikolojimin bozulduğu yetti yani
Cevap sahibi+1 yılToparlanacağım inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeni mezun olduğum için beklentiyi yüksek tutma. Eğer kurumsal bir yerse zaten belirli bir maaş politikaları vardır. Ama maaş beklentini onların belirleyeceği den yüksem tutarsan olumlu bile olsa teklif yapmayabilirler. Yeni mezun olduğum için sizlerin uygun göreceği maaş benim için yeterli olacaktır diyebilirsin.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi hak ettiğini düşündüğüm maaşı söyleyebilirsin
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı. Maaş sorarlarsa belirtmelisin istediğin net tutarı. Örnek veriyorum:
"Benim bu pozisyon için beklentim 15bin net şeklindedir. Mümkünse sizin bu pozisyon için ayırdığınız bütçeyi öğrenebilir miyim? Gerekirse üzerine konuşuruz". gibi birşeyler diyebilirsin.
Eğer eski iş yerindeki maaşı sorarlarsa "Etik olarak söylemem doğru olmaz" gibi bir cümleyle işin içinden çıkabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHayır onlara topu attığın an özgüvensiz bir görüntü verirsin. Kendinden emin olup olmadığını öğrenmek için sordukları bir soru bu zaten. Kendi gerçek hakedeceğini düşündüğün miktarı açıkça belirtmelisin.
10 Yorumla
+1 yılAklınızda maaş var mı? Diye sorarlar ise direkt fiyat verin. Mesela, 6.500 TL direkt söyleyin.
Siz nasıl uygun görürseniz ya da bilmem gibi cevaplar vermeyin.10 Yorumla
+1 yıl2-3 yıl deneyimin yoksa asgari ücret yeterli ilerde deneyimli olduğum için asgariden yüksek ücret istiyorum diyebilirsin bence
11 Yorumla
+1 yılDedigin gibi ilk bastan siz ne kadar düşünüyorsunuz diyebilirsin dusuk gelirsede açık açık dersin benim beklentim bu kadardı iste falan filan ona göre bi orta yol bulunur
00 Yorumla
1 yılSizin teklifiniz nedir diye sor ilk. Hemen atlama sakın.
00 YorumlaDolgun bişeyler bekliyorum dersin ama meslegine gore de değişir
00 Yorumla
+1 yılBen yeni mezun olduğumda ilk iş görüşmemde maaş konuşmamıştim asgari ücret ile başlamıştım. alışveriş önemli birşeyler vermen lazım ki karşılığını isteyebilesin.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Başarılar genç, beklentin fazla olmasın
11 YorumlaÇalışacagin yerin düzeyine de bağlı olarak küçük biryerse asgariye yakın ama marka biryerse 7 den aşağı dememen lazım ki dışarıda bir porsiyon yemek Bi şu an 40 50 tl
01 YorumlaKorkuyorsan az söyle daha sonra yükseltmek için tekrar konuşursun
02 Yorumla
+1 yılSiz ne düşünüyorsunuz deyip topu at.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. 6 bin lira diyebilirsin mesela.
10 YorumlaAsgari ücret altı çalışmayı düşünküyorum üstü sizin takdiriniz dersin
00 Yorumla
+1 yılbana da sormuslardi asgariii ucret demistim
03 Yorumla- +1 yıl
giremedim zaten de ahhsnsn sanmam patronlar asgariiden daha az verme derdinde fazlayi asla vermezler ozellikle benim sehirde
- +1 yıl
Ben İzmir'de yaşıyorum Üniversite hayatımda Aydın'a gittim okumaya bizden ucuzda doğudan Anadoludan gelen arkadaşlarım vardı Aydın'ı ben ucuz bulurken adamlar memleketlerinden en az 2 kat pahalı diye isyan ediyorlardı yani benim şehrim içinde asgari ücret aşırı değersiz bir durumda maalesef
+1 yılLan ben girerken neden bana sormadılar bu soruyu
06 Yorumla- +1 yıl
Bana sormadılar direk 6 bin dediler konu kapandı şimdi ise daha çok yükseldi zamdan sonra
- +1 yıl
7 ay
- +1 yıl
Kabul etme 5500 asgari ücret 6.500 olması lazım senin benim 7000
+1 yılTeklifiniz nedir
00 Yorumlaİşi kap sonra zam istersin
00 Yorumla
+1 yılBence de soruyu onlara yönelt.
00 Yorumla
+1 yılyoksul olayım yeter diyin bence
00 Yorumla
+1 yılasgari ücret