Okuldan hemen sonra başlamak istemiyorum. Önce maddi özgürlüğümü sağlamam gerektiğini düşünenlerdenim. Sizce ideal yaşı var mı yüksek lisans eğitiminin?

Okuldan hemen sonra başlamak istemiyorum. Önce maddi özgürlüğümü sağlamam gerektiğini düşünenlerdenim. Sizce ideal yaşı var mı yüksek lisans eğitiminin?

Merhaba, bence işle yüksek lisansı bir arada götürebilmek büyük bir başarı yani ben şahsen öyle yapmaya çalışacağım çünkü belli bir yaştan sonra eğer eğitime önem veren biriyseniz eğitim hayatını bir kenara bırakıp tamamen işe de yaslanamazsınız ama tam tersini de yapmak bu sefer kişiyi körelteceğinden onu da yapamazsınız. O yüzden ideal yaşın olduğunu düşünmüyorum bu konuda. Çabalamak isteyen ve fırsatını bulan herkesin bu şekilde yapmasını çok doğru buluyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ben mezun olunca başladım, şimdiki aklım olsa başlamazdım. Maddi özgürlük bi yana, bu alan cidden sevdiğin bi alan mı, ilerlemek istiyor musun buna da bakmak lazım.
Cevap
1Cevap
30 öncesi bence
Bence arayı çok açmadan başlamak lazım işe başlayıp, düzenini oturtup başla en iyisi 1 2 seneden fazla arayı açma
30 öncesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?