Bence 18 iyidir.
Düşünsenize 22 yaşında mezun oluyorsunuz.
Hem yaşlandıkça daha zor öğreniyorsunuz.
#Milk
Düşünsenize 22 yaşında mezun oluyorsunuz.
Hem yaşlandıkça daha zor öğreniyorsunuz.
#Milk
20-21 en idealidir.
Hayata erken atılmak yeaa şöyle yeaa böyle yeaaa değil iş. çevremde 18 yaşında kazanıp 22'de mezun olan o kadar çok arkadaşım var ki hepsi de tekrar üniversite okuyup öğrenciliğe devam etmek istiyor.
İş hayatına atılmak çok matah bir şey değil. Ben mi? 21 yaşında kazandım halen okuyorum. bir arkadaşım 18 yaşında kazandı 22'de mezun oldu şu an iş arıyor halen. He okuduğu bölümde odtü havacılık mühendisliği mf 520 puanla girdiği bölüm tıp geliyordu gitmedi herif şimdi iş bulamıyor. Yaşlandıkça daha zor öğreniliyormuş geçen yıl bir araştırma görevlisi ve doçent geldi bölümümüze ikiside 27 yaşında üniversiteyi kazanmış öncesinde sanayide inşaatte çalışan insanlar. Bu adamlara mı öğrenmek zor? Ha gelen araştırmacı ales ve yds'de türkiye'de ilk ona girmiş biri. evet gerçekten çok zorlaşıyor yaşlandıkça öğrenmek.
90 yaş ideal gençliğim heba oldu. Ve bitmiyor bitmiyor
Aynen bence de 18 hayata ne kadar erken atılırsan o kadar iyi
En doğru yas vaktin geldigi yastir. Her sey zamaninda guzel
Cevap
22Cevap
birincisi herseyi yasla sinirlandirnk yanlis ikincisi ben 26 yasinda girdim 4 uzerinden 3 58 ortalama ile derece ile mezun oldum 3 senede bitirdim uzerine yetmedi bir kac tane uzmanlik egitimi sertifikasi aldim yetmedi uzerine iki yabanci dil kattim hee gelelim ucuncu ve en onemli seye he bitirdikte noldu turkiye issiz bitik bir memleket 40 ta okusan nolur 18 inde okusan nolur kimsenin moralini bozmayim ama hic hayaller kurmayin hepiniz issizsiniz
Sana katılmıyorum.. Çünkü çevremde 60 70 yasında ünv okuyup bitirenler var emin olabilirsin.. Hatta daha da acık konusayım okumanın yaşı yoktur.. :)
ben 19 yaşında üniversiteye gittim 6 yıl tıp okudum
Öğrenmenin yaşı yok. 27 yaşında 4 senelik Aöf'den mezun olmuştum. 70 ortalamasıyla.. Öğrenirken de gayet rahattım.
27 yim 2 ünv bitirdim işsizim. Biyoloji ve veterinerlik okudum.
bence 25. Allahım sorunn saçmalığına. tabi ki 18. ne kadar erken olursa o kadar iyi
Öğrenmenin yaşı yok diyorum.
Öğrenmene engel bir hastalığın veya isteksizliğin yoksa öğrenirsin.
18 yaşımda başladım ama erken olduğunu düşünüyorum şimdi üniversite de olsam çok farklı olur
ben 2 yıllık okudum 21 de mezun oldum aklımı seveyim keşke bitirmeseydim diyorum
üniversite okumamak daha uygundur
zaten olması gerekn o
okumanın yaşı yok beynin almasıyla alakalı
her yaş iyidir diyorum 😋
her yaşta okunur yeterki inanıp çalış sen
Ben hukuga 22 ile basliyorum😕
3o falan. para lazım oturmuş bir düzen lazım
niye öyle diyon lan kendimi bunak gibi hissettim
En iyisi 22-24 arası başlamak
öğrenmenin yaşı yok hanımefendi
Bencede 18
aynı fikirdeyim..