Bu işlemleri, yapamayanları ayıplama gereksinimi duyar mısınız, gerçekten de ayıplanması gerekiyor mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu işlemleri, yapamayanları ayıplama gereksinimi duyar mısınız, gerçekten de ayıplanması gerekiyor mu?
Bunu yapamadığı için kimseyi ayıplamam ama herkesin 4 işlem bilmek zorunda olmadığını iddia ederek bu durumu savunanları ayıplıyorum. Herkes bu tarz basit şeyleri bilmek zorunda, bu zamana kadar öğrenmediyse bile artık öğrenmek için çaba sarf etmeli.
yani ayıplanması gerek bu bildiğin bakkal hesabı
ben bile yapıyorum ki matemetiğim kötü olmasına rağmen bunları çocukluktan beri bizim kafamıza kazıdılar çünkü
Cevap
5Cevap
Herkesin matematiği iyi olacak diye bir şart yok ki, ayıplayan kişi egolu kişidir
Bunlar çok basit sorular. Bu kadarını da yapsın artık bir zahmet. İlk okul eğitimi alan biri bile çok rahat yanıtlar bunları.
Haklısın. Bunlara yanıt veremeyen zeka seviyesindeki biriyle nasıl iletişim kuracaksın?
Ayıplamam. Bilemeyebilir. Ama, en azından temel matematiğin bilinmesi gerekir. Ben sözelciyim diyerek kaçmak yeni moda olmuş belli ki.
Matematiği yapamayanları ayıplamak doğru değil, matematiği yapamayanların matematik hocalarını ayıplamak lazım.
Hiç kimse herşeyi bilmek zorunda değildir...
Ayiplamam herkes yapmak zorunda değil
Onlar aptal aptal :)
Ciddiyim.
Evet :)
trigonometri sorusu demen ne alaka onu anlamadım dkdk
Neler görüyorum tahmin bile edemezsin
Sınav kağıtlarında
duymam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?