Eğitim & Kariyer Fast foodçu'da garsonluk yapmak mı daha rahat cafe& restaurant'da mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi arkadaşlar Fastfood Kafe & restaurant Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fast foodçu'da garsonluk yapmak mı daha rahat cafe& restaurant'da mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. cafe& restaurant 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafelerde sapık erkekler çok gelir bence fast daha iyi hemde yerson orada bol bol yemek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kafe restaurant birleşik elit bir yer genelde aile geliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir'de ki gibi zannettim gençlerin geldiği o yüzden yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O. zaman orası daha iyidir hem orada yükselişin istersen zamanla Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla Soran +1 yıl İkisi de aynı anda çağırdı şu anda da restaurantdayim ama saati çok olduğu için bırakacam şu anki işimi Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 743 cevap paylaştı. Hangisi daha büyük firmaysa onda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçük değil mi Yorumla MarsRafinha +1 yıl Marka anlamında diyorum mesela fast food McDonald's ise onda çalış Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl İnsanlarla aranda bi muhabbet var en azından ;) 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı. Çalışma koşullarına bağlı. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :d 0 0 Yorumla
TutkununMaviTonu Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bence Yerine göre değişir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biri çarşıda diğeri şehir merkezine girişte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cafe& restaurant
Kafelerde sapık erkekler çok gelir bence fast daha iyi hemde yerson orada bol bol yemek
Kafe restaurant birleşik elit bir yer genelde aile geliyo
İzmir'de ki gibi zannettim gençlerin geldiği o yüzden yazdım
O. zaman orası daha iyidir hem orada yükselişin istersen zamanla
Teşekkür ederimmm
İkisi de aynı anda çağırdı şu anda da restaurantdayim ama saati çok olduğu için bırakacam şu anki işimi
Hangisi daha büyük firmaysa onda
Küçük değil mi
Marka anlamında diyorum mesela fast food McDonald's ise onda çalış
İnsanlarla aranda bi muhabbet var en azından ;)
Çalışma koşullarına bağlı.
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :d
Bence Yerine göre değişir
Biri çarşıda diğeri şehir merkezine girişte
fastfood daha kolay
B şıkkı