Garsonluk biraz yorucu ya sabahtan akşama kadar ayakta kat görevlisi tam olarak neler yapıyor ki? Ayrıca burası Antalya Muğla İzmir vb değil öyle şeyler çok yok burada kondom vb
Kat gorevlisi bosalan odalari temizler oradaki her turlu pisligi temizlersin neler neler cikar karsina. Garson ayakta ama agir degil is. Katta her turlu yorulacaksin.
kat görevlisi odalarda temizlik yapıyor ama odalarda her tür pislikle karşılaşabilirsin ve taciz de olabilir cafe daha rahat garsonluk ve temizlik yaptırırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence Cafe de garsonluk otel odalarında milletin kullanilmis condomlarını mi toplıcan boş ver
Garsonluk biraz yorucu ya sabahtan akşama kadar ayakta kat görevlisi tam olarak neler yapıyor ki? Ayrıca burası Antalya Muğla İzmir vb değil öyle şeyler çok yok burada kondom vb
Neresi orası yıldızlı otel mi
Evet
Garsonluk daha iyi tabiki
Ama yorucu diyorlar sabahtan akşama kadar ayaktasın kat görevlisi ne yapıyor tam olarak
Kat gorevlisi bosalan odalari temizler oradaki her turlu pisligi temizlersin neler neler cikar karsina. Garson ayakta ama agir degil is. Katta her turlu yorulacaksin.
Garsonluk zor ve yorucu kat görevlisi ol
Kat görevlisi neler yapıyor tam olarak anlatır mısın
kat sorumlusu olursun herşeyinden
Otelde kat görevlisi ama yabancı turist olacak
Kat görevlisi anladığım kadarıyla temizlik falan yapıyor zor mu temizlik katta? Nereleri temizliyorlar ne yapıyorlar? Bi de niye yabancı dedin ki?
Temizlik yapıyorsun genelde. yabanci lar hediye ve bahşiş güzel oluyor
Niye peki basja alternatif yo mu
Maalesef
Ben is ayarlim duzgun
Ne mezunusun
Parasi ayni mi
Bilmiyorum konuşmadım daha
Kat gorevlisi kolay
Neler yapıyor ki
Oda temizligi sadece
Bazıları her şey yapıyor tüm kattan sorumludur garsonluktan daha yorucu zor diyor
Yalandir
Kat görrvlisi tabiki
Neler yapıyor
Oda temizligi çarsaf degistirme vs
İkiside degil
Cafe
İkisini de karşılaştırma yapar mısın ve neler yapıyorlar
kat görevlisi odalarda temizlik yapıyor ama odalarda her tür pislikle karşılaşabilirsin ve taciz de olabilir
cafe daha rahat garsonluk ve temizlik yaptırırlar