Eğitim & Kariyer Markette kasiyerlik mi yoksa burgercide garsonluk mu daha iyidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hangi işi seçeyim garson kasiyer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Markette kasiyerlik mi yoksa burgercide garsonluk mu daha iyidir? Cevapla İş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Simovich Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 10 ay Bak ikisi de seni başka yerlere götürebilir senin ikgi ve yeteneklerine kalmış 0 10 Yorumla Soran 10 ay yetenekli değilim valla sence hangisini seçsem Yorumla Simovich 10 ay Yapabilme durumuna göre düşün Yorumla Soran 10 ay çekingen biriyim garsonlukzor olabilir Yorumla Simovich 10 ay Restoranda önce arkada başla. Sipariş hazırla sonra zaten kasaya geçersin kasa farklıdır Yorumla Soran 10 ay sence restronda kasiyerlik olarak başlasam dah mı iyi olur? çünkü hem garson hem kasiyer arıyorlar Yorumla Simovich 10 ay Hayır arkada sipariş hazırla Yorumla Soran 10 ay önceden çalışmıştım acayip yorucu ve çok sıcak oluyor maaşta aynı kasayla. kasada olsam sadece siparişleri alıcam fiş vericem Yorumla Simovich 10 ay Kasada açık olsa ben ödemem ama Yorumla Soran 10 ay ay ne açığı ayol kötü düşünme Yorumla Simovich 10 ay Kasiyer oldun mu sen Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 10 ay Kasiyerlik 0 6 Yorumla Soran 10 ay neden Yorumla Zuzummm06 10 ay Hangi market yogun biyermi Yorumla Soran 10 ay evet Yorumla Zuzummm06 10 ay O zaman bilemedim Yorumla Soran 10 ay sence restronda kasiyerlik olarak başlasam dah mı iyi olur? çünkü hem garson hem kasiyer arıyorlar Yorumla Zuzummm06 10 ay Yani kasiyer sabit durur garson durmadan hizmet etmek zorunda Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 10 ay İkiside yorucu iş 0 4 Yorumla Soran 10 ay hangisini seçsem sence ikisininde maaşı aynı şartları aynı Yorumla loky34ist 10 ay Kasiyer Yorumla loky34ist 10 ay Açık çıkma olayı varsa garsonluk Yorumla Soran 10 ay sence restronda kasiyerlik olarak başlasam dah mı iyi olur? çünkü hem garson hem kasiyer arıyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak ikisi de seni başka yerlere götürebilir senin ikgi ve yeteneklerine kalmış
yetenekli değilim valla sence hangisini seçsem
Yapabilme durumuna göre düşün
çekingen biriyim garsonlukzor olabilir
Restoranda önce arkada başla. Sipariş hazırla sonra zaten kasaya geçersin kasa farklıdır
sence restronda kasiyerlik olarak başlasam dah mı iyi olur? çünkü hem garson hem kasiyer arıyorlar
Hayır arkada sipariş hazırla
önceden çalışmıştım acayip yorucu ve çok sıcak oluyor maaşta aynı kasayla. kasada olsam sadece siparişleri alıcam fiş vericem
Kasada açık olsa ben ödemem ama
ay ne açığı ayol kötü düşünme
Kasiyer oldun mu sen
Garsonluk daha iyi
Kasiyerlik
neden
Hangi market yogun biyermi
evet
O zaman bilemedim
sence restronda kasiyerlik olarak başlasam dah mı iyi olur? çünkü hem garson hem kasiyer arıyorlar
Yani kasiyer sabit durur garson durmadan hizmet etmek zorunda
İkiside yorucu iş
hangisini seçsem sence ikisininde maaşı aynı şartları aynı
Kasiyer
Açık çıkma olayı varsa garsonluk
Garsonluk