Bimde çalısmak zor mudur tanıdıgımız cv mi sorumluya vericekmiş ama ben orada çalısmak istemıyorum annem zorla markete sokmaya calısıyor napıcam bilmiyorum girersem zorlanır mıyım çalısan ya da cevresinde o işe girmiş birileri var mı zorlandınız mı ya da zorlandılar mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zara'da çalışsana, her zaman bir tık daha iyi ücret veren bir mağazadır. BİM'de niye heba oluyorsun
o magazalarda almıyoki alım yok dıyolar BİM de çalısmayı zaten istemıyorum ki ben zorla basvurdurtuyolar
İstemiyorsan üstüne basa basa söyle İSTEMİYORUM diye ve başvurma. Zorla niye çalışasın?
anneme bunu anlatamıyorum maalesef kendi istediği olsun ıstıyo komsumuzun kızo orada çalısıp müdürlüğe yukseldi dıye o da guya benım de yukselıcegımı sanıyo aklınca gir dene olmazsa cıkarsın dıyo da ben istemıyorum benım yerime giricek bir baskasının ekmeğini niye alayım elinden girip 3 4gun calısıp cıksam ordakiler dalga mı gecıyosun dıcek oyle hemen cıkarıyolar mı ki
1 hafta deneme süresi oluyor iş yerlerinde. BİM'de afedersin ama köpek gibi çalışıyorlar müdürlüğe yükselmek için. Sakın girme oraya
ama benim daha önce bi deneyimim yok ki yani önce ben işi öğrenmicek miyim direk alıp kasaya mı koyuyolar
Seni kasaya koymazlar. Riske girmez bence müdür. Malzemeleri yerine yerleştirirsin herhâlde
bilmiyorum ama market bana göre değil yani yapamam ben orada bunu anlatamıyorum ben anlamıyolar
Baskıya boyun eğen bir tip olma o zaman. Annen bu konuda fazla baskı yapıyor. Gitme BİM'de ne işin var
işte bu seferde hiç bi iş yapmıyo evde oturuyo iş begenmıyo dıyo sürekli yok baskaları yapıyo sen nıye yapamıyosun neresi zor özguvensiz olma felan dıyo
benim zaten 3 4 haftasına kadar işim vardı ama kovuldum simdi kovuldum diyince sorunu bende görüyosundur ama ben hiçbişey yapmadım
Ay Allah'ım sen gel benim annemin kızı ol, çalış diye diretmez çok şükür.
Annene "doğru düzgün işe gireceğim, insan gibi cumartesi pazarım olsun istiyorum. Her bulduğum işe atlayamam. Bu özgüvensizlik değil" diyebilirsin.
İşten kovulabilirsin, ne olacak sanki başka yere girersin
söyluyorum anlamıyoki kendi işini bulamıyosun işte dıyo daha gecen ev geçindirmiyosun dıyo kalkıp zorla işe sokmaya calısıyo işten cıkınca da yok işten kovuldu yok işten cıktı iş begenmıyo dıyo bana bir desteğin yok hayal kırıklıgına ugrattın felan dıyo bana ben dgs ye girmek ıstedıgımı soyluyorum daha gecti artık bişey olmaz senden okumayı sevmıyosun felan dıyo bana açıktan okursun dıyo
Allah yardımcın olsun.
Annen anlayışsız ve zor bir kadın.
Dgs'ye girmek istiyorsan anneni dinleme, çalış ve gir sınavlarına.
Şunu unutma, hayat senin hayatın. Bir gün annen yanında olmayacak. Kendi başına kalacaksın. Ve ne yapmak istiyorsan şimdiden onu yap. Sınava mı girmek istiyorsun, sınava gir. Anneni dinleme, yoksa senin enerjini aşağı çeker. Hiçbir şeyden zevk almazsın.
sınava Şu an için giremem param yok çalısmam gerekıyo maalesef
Mal indirip kaldırılıyor
Elbet ağır olacak ama ağır olmayan iş yok artık
kendi mesleğimi yapamıyorum Şu an için o yuzden gecici olarak calısıcam ama çalısmak ıstemıyorum ben orada
Geçici ise denenir ya
Lcw gibi yerler daha iyi bence
Oralara elden CV bırak
kasayı yapamam dıye korkuyorum üstelik mal indirme işini de kızlar yapıyomus sanırım onları nasıl yapıcam ki
Yapan yapıyor işte
Benim karım evinin hanımı ol ister BMW alim ister mercedesin olsun yaş sorun olmassa
yok saol
39 yaşım. Yakışıklı değil diyemezsin görünce
?
Hayatımda birisi var saol
Peki.
Kızlar için ağır iş başka iş bak
bakıyorum ama her an BİM de çalısabilirim ama çalısmak istemıyorum zaten ben baska işlere de Şu an henuz haber gelmedi
Çalış çalış ben çalıştım 1 sene
nasıldı
Kolay zor degil
Evlen evlen
bana kalsa evlenırım de şu an içim imkansız
Neden imkansız
asla izin vermezler cunku
Hayırlı talibin var mı
var gibi de bilmiyorum bulurum elbet
İyi bakalım
Naptın girdin mi ise
Magazaya ver. hangi ildesin