İş veya meslek hayatınızda çok para mı yoksa mutlu mu çalışmayı istionuz?
Çok para
Mutlu çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İş veya meslek hayatınızda çok para mı yoksa mutlu mu çalışmayı istionuz?
Ben hep sevgi üzerine yaşamaya çalışıyorum. Çünkü severek yaptığımda o iş, özel hayat farketmiyor. Daha fazla ilgili oluyorum. Daha meraklı daha da farkındalığım açılıyor. Para da kazanmış oluyorum zaten. Gelip geçici şeyler. Mal mülk. Mutsuzluktan kurtarabilir ama mutluluk getirmiyor para
para da onemli evet ama bizim ulkede ne is yaparsan yap asgari ücret alacagin için. ha primli is olur ama alinan primler de cok komik. mesela çalışma saatlerim bellidir. aksam kendime vakit ayiririm veya ctesi pazarim vardır veyahut isyerine gidince kavga dövüş değil de sakin sakin islerin halloldugunu görürüm. veya sarkintilik yapan insanlarla ayni ortamda bulunmam bunlar mutlu edici seyler. ha 100 lira vereyim gunluk ctesi de calis. veya aksam 9 a kadar calis ama 50 lira fazla al demek icin parayi tercih etmem veya hergun kavga dövüş hakaretin ve sarkintiligin kol gezdiği işyerinde 7 bin lira alsam ne olcak huzurlu degilim bir kere
Para önemli bence. Para işi sevdirir. Çünkü sonuçta insanların çalışma sebebi, para kazanmak. İyi para kazandıktan sonra her iş severek yapılır diye düşünüyorum.
Cevap
23Cevap
Para tabi ki
Parayı mutluluk için istiyorum, mutsuz olacaksam para umrumda olmaz.
Mutluluk ve psikolojinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çok para kazanacağım diye mental sağlığımın içine etmek istemem.
Hayallerimi gerçekleştirmem önemli, paraya değer vermem ancak hallerim için çok paraya ihtiyacım olabilir.
Parası tatmin etmeyen işten verim alınamaz. Ama çok para kazanicam diye de hamallık da yapılmaz. Biraz da kişinin harcamalarına bağlı
Zaten param var doğuştan önemli olmak mutluluk
Ne meslek ne para ne mutluluk hiç birini görmedik çok şükür bundan sonrada geleceği yok zaten 😏😏
İdeal çalışma ile ideal para. Mesela fazla mesayiye karşıyım.
Para olunca diğerleri otomatikmen oluyor zaten
Huzurlu olmadıktan sonra napayim o parayı dötüme mi sokayım
Mutlu olmazsam verimli çalışmam o yüzden mutlu olmak parayı her türlü kazanırsın az ya da çok
para=mutluluk
Ne kadar çok para o kadar çok mutluluk aşko
Zaten para eşittir mutluluk değil mi
Mutlu olmaliyim
Huzur ve mutluluk tabii ki
Mutlu olunca parada geliyor
Para ilk onceligim tabi
Huzur mutluluk yoksa o para zehir olur
İkisi de lazım
Sevdiğim işte çalışmak.
Mutluluk parayı getirir
Para olursa mutlu olurum zaten