Iyi aksamlar,
siz mutlu oldugunuz ama az para aldiginiz isyeri mi secersiniz yoksa iyi maas alip sevip sevipmiyecen yeni ise girermisiniz? Kafam cok karisik. Isimi seviyorum ama maasi az ve daha iyi teklif geldi. Yapamicam diye korkuyorum mesela
Iyi aksamlar,
siz mutlu oldugunuz ama az para aldiginiz isyeri mi secersiniz yoksa iyi maas alip sevip sevipmiyecen yeni ise girermisiniz? Kafam cok karisik. Isimi seviyorum ama maasi az ve daha iyi teklif geldi. Yapamicam diye korkuyorum mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Parayla mutluluk dengesinin iyi kurmak lazım, para olmazsa olan mutlulukts gider
Evet ama para baya az
Parası az olan yerde devam ettikçe kendi değerini sorgulamaktan vazgeçemezsin mutlu çalışman zaten mümkün değil
Aynen.. ve saat ucretim de az. Biraz kendimi kullanilmis gibi hissediyorum ve daha cok calisma imkanim yok Şu an . Ama diger yer 4 gun istiyor ve uzun sure icin.. bazen kendi gelecegimizi de dusunmeliyiz ama korkuyorum iste
Cesaretli ol bizim milletim en büyük sorunu bu en azından benim çevrem öyle kötü şartları korktuğu için kabullenmek zorunda kalıyorsunuz, değerinizi düşürmeyin
Kim değerenin hakkını veriyorsa ona git
Cok haklisin.. ki calistigim yer beni kaybetmek istemezse baska birsey teklif eder. Hersey degere bakiyo.. ve ordan gidersem kaybedecek birseyim yok.. maas az gunler az.. sadece alistigim ve arkadasimi seviyordum. Ki birgun arkadasim ordan ciksa, ozaman bende kesinlikle cikmak isterdim.
Bak en uygunu git patronunla konuş daha iyi teklifler var iyileştirme yapıp yapamayacaklarını sor yapamayız derse o zaman şu tarihte çıkış yapacam diye önden söyle
Evet ama yapamiyorlar. Masa basi olan diger arkadas 2 gun calisiyor bende diger gunler. Kendime kiralik ev bakiyorum ama suanki maasim asla yetmiyor. Ve bunu dile getirecem ki beni kaybetmek istemezlerse belki birsey sunarlar veya maas yukselmesi.. aslinda burada da kendi degerimizi gorebiliriz demi.. deger verirseler gitmemem icin herseyi yaparlar
Gel sana takip atcam geri at
Ney ne kadar istersen o kadar elde edersin bu hayatta.
Yani kabul et diyorsunuz
kesinlikle. En kötü ne olabilirki? Aklında kalcağına en azından denedim dersin çabaladım dersin ;)
Cok tesekkur ederim..
Estafirullah
Iyi para veren yeri seçmelisin işinin hakkını veriyorsan orada da sevilirsin
Degil mi.. ve cok pozitifler.. gorusmeden sonra mail atmislar ki senden cok pozitifiz sali gunu gorusuruz diye.. bi kac saatligine gidip is ortamlarina bakicam.
Git tabi umarım gönlünce olur iyi insanlarla karşılaştırsın 🌹
Cok sagol
Para önemli bir etken ama hevesini aldıktan sonra bir önemi kalmıyor 👍
huzur her zaman daha önemli. geçimimi sağlayacak ücreti kazanır ve iş yerinde daimi huzuru bulursam paraya bakmam.
Ucretim az 2/3 gun calisiyorum ve cok korkuyorum
yani iyi bir teklif ise bence dene derim. kurulu düzeni bozmak zordur ama risk almadan daha iyi şartlara ulaşılmıyor.
Evet.. etrafimdaki cogu kisi kabul et diyo yani omur 2/3 gun calismakla gecmez. Isimi seviyorum ama az para verdikleri icinde kendimi degersiz hissetmeye basliyorum oda bazen beni uzuyo. Arkadasimi nekadar sevsem de o gittiginde de tek kalicam
işte duygusal bakmamak lazım iş hayatında. profesyonel davranmak senin için iyi olacak. o sana duygusal baskı yapan arkadaşların böyle bir fırsat bulsa hiç seni dinlemezler biliyor musun :))
Evet ve arkadasim menajerimiz. O da mecburiyetten ayni sube de, kendisi demisti bana coktan isi birakmak istedigini ama Şu an o firsati yok lazim oldugu icin.. ve cogu yeni isyerindede elbet sever ve sevilirsin diyolar
Kesinlikle öyle. belki de başka fırsatların kapılarını açacak yeni iş yerin. bilemezsin.
İyi teklifleri değerlendirmek yararına olabilir..
Evet.. siz kabul edin mi diyorsunuz
Kabul et demiyorum, değerlendir diyorum; artısıyla eksisiyle, eğer ki aklına ve gönlüne yatan bir neticeye varırsan denenebilir diyorum..
Az para mutlu iş
Mutluluk