+1 yılOnun kararını sen vereceksin ama bence hata. Duygu olmadan cinsellik nasıl tat vermiyorsa, aşk olmadan evlilik de tat vermez. Sırf mesleği için bir adam ve kadınla evlenilmez ve mesleği olması düzgün karakterli insan olacağı anlamına da gelmiyor. Madem ailenin şiddet ve hakaretlerinden bıktın iş bulmaya çalış kendin uzaklaş kimseye ihtiyacın yok. Ha ben sorumluluk altına girmek istemiyorum rahatıma bakacağım doktor da bulmuşum tertemiz diyorsan keyfin bilir ama umduğun gibi sonuçlanmayabilir :]
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız böyle birisi ile kim evlenmek isterki
Altı sene önce özel muayenesi olan prof dr m... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüzü parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece doktor olduğu için evlenme isteğin çok mantıksız.. ''Onun seninle sadece cinsel birliktelik kurma isteğinden ötürü evlenmek istediğini düşün.. seni sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.. sevdiğinden değil de seninle cinsellik yaşamak için evlenmiş..'' nasıl hissettirir? Bu soruya verdiğin cevap senin sorunun cevabı tatlım.. ileriye dönük kararlar vermelisin onunla mutluluğu huzuru saadeti yakalayabiliceğinden emin ol.. sırf ailenden kaçmak için vereceğin bu karar seni ileride daha çok mutsuz edebilir hiç mi düşünmüyorsun? Ayrıca bir erkeğin eline bakmaktansa kendi paranı kendin kazan çalış ve kimseye muhtaç olma..
20 Yorumla
+1 yılAile baskısı iyi bir olay değil ancak hepimiz yaşıyoruz bunu. Bu baskıdan bıktıysan çözüm şu an tutup evlenmek değil bence. Kendi ayaklarının üstünde durabilecek seviyeye geldiğin an zaten sana o kadar da karışamadıklarını göreceksin. Şu an evlenirsen kesin mutsuz ya da mutlu olursun diyemem ama bir şeylerden kaçıp kurtulmak çözüm olmamalı senin için. Bu yaşadıkların şüphesiz bir sorun ama bu sorunu kaçarak değil, oyunu akıllı oynayarak atlatmanı öneririm. Evlilik hiçbir zaman seni daha huzurlu yapmayacak aksine başka dertlerinden öncekileri unutmani sağlayabilir.
21 Yorumla
+1 yılYani ben sana şöyle bir şey söyleyeyim tabii ki meslek ayrımına göre evlilik söz konusu olamaz insan öncelikle aynı dili konuşması ve Gerçekten evlilik hayatını bir ömür boyu devam ettireceğine inanması gerekir yani evlilik öyle laf olsun diye yapılacak bir şey değil ki o insanla bir ömür Bir asır geçireceksin dolayısıyla bununla ilgili olarak şunu yapabilirsin iyi karar vermelisin yani adam 33 yaşında ben ailemden baskı görüyorum diyerek evlenirsen belki daha büyük pişmanlıklar yaşayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim
+1 yılhata yapıyorsunuz karakterini huyunu duygusunu bilmeden evlenmeyin sonra bir ömür sevmediğiniz birinin yanında uyuyamaz rahat olamazsınız para için yapmayın çok var tanımadan evlenen sırf parası var diye adam yerine konan çok takıntılı saplantılı şiddet yanlısı gördüm
08 Yorumla- +1 yıl
evet var yani
- +1 yıl
ne bileyim ya ben doktorlar durumu iyi diyolar
- +1 yıl
aman boş ver gitsin
- +1 yıl
yani fakire göre zengin sayılır 🤣
Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zor durumda kalıp da alınan kararlar pek doğru olmaz. Denize düşen yılana sarılır diye bir tabir var. Dikkat et yılana sarılma sonra. İyi bir şekilde düşünüp tartman lazım bu kararını.
111 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor , avukat , dişhekimi savcı diye evlenmem.
Beni mutlu ediyor mu , kafamız uyuşuyor mu diye bakarım her mesleğin zorluğu var polisle evlensen bile gece, gündüz çalışıyor olacak gece de eve gelmeyecek.00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hata
00 Yorumla
+1 yılKarakteri daha önemli. Para elbette önemli ama karakteri daha önemli. Mesela adam insanlara tepeden bakan biriyse çekilmez. Elinde bir mesleğin yoksa seni ezebilir. Çevremde doktor bir sevgilisi olan bir arkadaşım vardı. Ben edebiyat mezunuyum. Arkadaşım da bizim bölümden. Kıza eski sevgilisi "Sen boşuna okudun." demiş. Kız KPSS çalışıyor. Moral vereceğine modunu düşürmüş oluyor. Hem atanamazsa bile özelde çalışır. Bazı erkekler var tartışınca küfrediyor. Haberlerde görüyoruz cinayet haberlerini. Daha aklıma gelmeyen birçok kötü şeyler varken tek başına doktor olması bir işe yaramaz.
10 Yorumlasana tavsiyem olabildigince kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis,
ote yandan doktor veya baska birsey, insan niteliklerini tasimiyorsa isterse dunyanin hukumdari olsun sakin ola kanma. iyi insan olsun, ekmegini tasdan cikarsin yeter,
belkide zengin diye evlendigin insan hergun dovecek yine seni, iskenceler yapacak.
bi tanidigim parali biriyle evlenmisti, adam kizi eve hapsetmis resmen, disari cikmasina izin vermiyormus, ekmek almaya bile gitmiyormus, perdeleri bile kapattiriyormus, en sonunda zorunan bosanmis.00 Yorumla
+1 yılIyi düşünmek gerek karşı taraf seni gerçekten seviyormu sana karşı ilgili mı senin yasadiklarini biliyormu ailevi durumunu bunlari biliyorsa ve seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan olabilir fakat bunu sırf kurtulmak için yapıyorsan yanlış olabilir yani sevmeden sadece para ve rahatlık için öyleyse çok iyi olmaz bence iş farklı yerlere gidebilir evlilik değil başka bisey donusebilir karsilikli sevgi saygi olmali onlar yoksa sonunuz pek iyi olmaz sirf kurtulus icin ama dediğim gibi eger karşılıklı sevgi saygi varsa seni gercekten sevdigine inaniyorsan olabilir iyi dusun iyi karar ver dönüşü zor olabilir Allah korusun oldu diyelim anlaşamadınız diyelim bu sefer ailenin yanına donemeyebilirsin her şeyi düşünüp karar ver sakin kafayla 😊🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk aile yapısı bok gibi. Aynı sorunu biz de çekiyoruz. Ben ayrı eve çıktım tek başıma. Sağlam çalışıyorum. Artı üniversite okuyorum. Yaş oldu 30. Hayatımın anasını si.. l er. Bu yüzden zaza ve kürtleri sevmiyorum. Ailem de zaza çünkü. Genel olarak Türk aile yapısının çocuk yetiştirmekten bir haber, baskıcı, psikolojisi bozuk ve ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Ben sürekli onlara karşı elimden bir kaza çıkmasın diye kendimi zor tuttum. Psikolojimi bozdu ib n e ler. Böyle anne babaya lanet olsun. Profesyonel moral bozucu. Adamı delirtirler valla. Sonra da biz ne yaptık ki deyip işin içinden sıyrılmaya kalkarlar.
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 418 cevap paylaştı.
u +1 yılSırf doktoru geçtim, sırf evden kurtulmak veya kaçmak için evlenmez. Buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. Biraz daha sabret bence, erkenden evlenip hayatı kendine zindan etme. Öyle çok ahım şahım bir olay değil evlilik. Bu seferde kocanla uğraşır durursun.
10 Yorumla
+1 yılTabi hata edersin. Adam çok yoğun çalışırsa sana vakit ayirmazsa ne yapacaksın? Doktor polis asker gibi mesleklere sahip biriyle evleniyorsaniz bunu hava atmak için değil çok aşık olduğunuz icin o adamların nöbetlerine eve gelememelerine yoğunluklarına katlanmayi göze alarak evlenirsiniz.
10 YorumlaDoktorlara fazla güven olmaz bak ben 17 yaşındayken Bi doktorla tanıştım adam genç Bi evlilik yapmış ama benden büyüktü kendi yaşına uygun o kadar kız varken neden benimle olmak istedi ben daha çocuktum o zaman kullanacaktı bence normal değil doktor olsa bile parasını kendi harcar ego kasar seni ezer baya
12 Yorumla
+1 yılHata birilerinden medet umarak yola çıkmayı düşünmen. Ailenden madem şiddet görüyorsun hem psikolojik hem fiziksel kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenerek oradan çıkmalısın. Bir başkasının kanatları altında korunmaya muhtaç şekilde yapacağın evlilikten hayır bekleme. O da sana şiddet uyguladığında ne yapacaksın? Bu seferde bir başkasından mı yardım bekleyeceksin? Doğru olan kimseye muhtaç olmadan kendi başının çaresine bakman ve bu donanıma sahip olman olur.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılSenin dediğin şans olayı...
Yani, bu doktor, kariyeri iyi, parası da var, geleceği de parlak, osu busu da var, tipi de iyi gideri var, en kötü ne olabilir ki? Dersin...
Evlenirsin, kötü olmaz.
Ama kötü olamaz mı? Evet olabilir.
Tam bir kumar seninkisi...
Ailenin şiddet ve hakaretleri seçimlerinde gözünü karartmasın. Sağlıklı kararlar vermeye çalış.
cut.11 Yorumla
+1 yılAilene sırtını sakın dönme diyorum çünkü eşinle ayrılık yaşadığın zaman yine dönüp dolaşıp çalacağın kapı ailen. Aile içi problemlerin bir şekilde telafisi olur. Sen sen ol aileni karşına alma canım. Kaçıp gidenleri sırtını dönüp gidenleri görüyoruz sonları kötü bitiyor. Hayatta önemli olan muvaffak olmak.
00 Yorumla
+1 yılEvet hata doktorlarda insan onlarda hata yapabilir onlarda bi kadını aldatabilir onlarda şiddet eğilimli olabilir onların da düşüncesi seninle zıt olabilir çünkü onlar da bizim gibi insanlar tek farkları meslek sahibi olmak şu hayatta önemli olan meslek sahibi olmak değildir ne olduğundur bunu unutma yani evlen biriyle o da sevdiğin ve doğru biri olsun
00 YorumlaBak ailene yakın oturusanız pişmanlık. Onu bıraktım uzak bir yer iyi olur. Eşin olucak kişi ile kafan uyuyor mu veya seni acizliğini yüzüne vurabilecek kadar kapasitesiz bir insan olmasın. Bence konuş eğer hiç imkanın yoksa nyie olmasın. Araştır konuş bak nasıl biri. Nikahta Keramet vardır. Ama çalışma kendini kurtarma imkanın varsa tek devam et psikolojik olarak daha iyi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılAşk yoksa, her şey sahte ve sırf ailenden kurtulmak için iki yüzlülük yapıpı sevip, aşık olmadığın, hiç bir duygu hissetmediğin biri ise, doktor ya da her hangi başka bir meslekten de olsa, evlenmen yanlıştır ve zulümdür. Evlilik sadece aşk ile sevdiğin zaman hak ve uygun olur. Oyun değil bu işler...
00 YorumlaTabiiki de hata! Yapmayın ya hu böyle şeyler, sevgi ilgi saygı sadakat merhamet öncelikler bunlar olmalı. Düşün yani parayla top oynuyosun ama yuva kavramına vakıf olamıyosunuz.. ne anlamı var o evliliğin. Evlilik ciddi bi müessese, kurtuluş olarak görme.. Kendinle konuş bi yüzleş bakalım, buradan fikir almakla olmaz. Aniden karar verip ileride pişman olacağın şeyler yapma
01 Yorumla
+1 yılZor durumda olmanı anlıyorum. Baskı altındasın. Ama dikkatli olmalısın. Aranızda 12 yaş fark var. Benim bir akrabam vardı. Sırf parası var diye bir doktorla evlenmişti. Adam düğünden önce iyiymiş ama düğünden sonra eşiyle ilgilenmemeye başlamış. Nerdeyse hergün kavga ediyorlardı, sürekli yardıma gidiyorum, barıştırıyorduk falan. Bi de çok yakın bi akrabam :( yanlışlıkla aklen saf olan biriyle evlenmişti. Çocuğu vardı, annesi falan kabul etmediler onu. Zavallı ortada kaldı. Ben o zaman daha Yoktum. Ablam anlattı bana da. O akrabayla hala görüşüyoruz. Komşuyuz, yani çok yakınız. Bence sende dikkatli ol nolur nolmaz. Belki daha iyi birisini bulursun. Acele karar alma. Hayatın boyunca pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılEğer evlenceğin biri iyi biriyse fikirleriniz uyuyorsa evlen zamanla ona aşık olabilirsin evliliğne saygıyla devam edebilirsin. Ama sevebilceğin biri değilse hiç evlenme. Yaşın daha genc karsına daha cok cıkar. Annenlerin diretmesi maddı konuda onlarda haklı aşk karın doyurmuyor gercekten
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir adamla birliktelikte en önemli kriterler seni sevip, sahiplenip, koruyup kollayan ve şefkatli kanatları altında alan bir erkek olmasıdır. Mutsuz ama sosyal statü sahibi bir koca tercih edeceğine sana değer veren fakat sıradan bir adamı seç...
Mutluluk secimlerimizdedir, yanlış tercihler üzüntü getirir.
00 Yorumla Karısını öldüren doktor varken karısını başının tacı yapan inşaat işçileri var.. meslek değil vicdan işi
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hata olabilir. İnan orada ne gibi sıkıntılar yasayacağını bilemezsin. Bende ailemden cektim baya, sıkılmıştım. Ama acele edip yanlış karar vermek istemedim, sonra biriyle tanıstım evlendim sağolsun hem kendisi hem ailesi iyi insanlar fakat bazen insan bekar günlerini ona rağmen özlüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece doktor diye evlenilmez tabi
adam nasıl biri bu da önemli
mesleği dokttor olması iyi bir şey tabi
ama seni dövecek aldatacak ne biliyim kötü davrancak biriyse tabiki evlenmemelisin
ne kadardır tanıyorsun
nasıl biri vs
bunlar önemli
tanışma aşamasına girebilirsin hoşlaniyorsun
tanıdıkça da evlenip evlenmeyeceğine karar verirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi benim için doktor olması evlenmek için olumsuz bir etken. İnsanlık için yaptığı meslek müthiş tabi ki. Ama gecesi gündüzü olmayan doktorlar var. Sırf aldığı maaş tatmin edici olmamalı. Etraflıca bakmak gerekiyor bu evlilik işlerine. Birçok yanıyla hoşuna gitmesi gerek bir insan kendini emanet edeceksin ona. Mantık ve kalbin hemfikir olmalı eşini seçme konusunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden ancak publıc gırl çıkar... Adam doktor senin gibi 40-50 düzine bulup harem kurar... Ne gibi kötü şey yaşarım diyosun... Zaten evlenmez senle. İyi bir doktor ise evlenmez. Sözde doktorlar var belgesi olan aptallardan ha onlardansa imzayı çakar...
00 Yorumla
+1 yılAdam doktor olduğu için mi yoksa ailenden gördüğün şiddetten kaçmak için mi evleniyorum anlamadım ama her iki türlüsü de bana göre hatadır. Sırf bazı sorunlar yüzünden ömrünün geri kalanını sevmediğin bir adamla geçirecek olmak çok saçma.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşadığını bilmiyorum ancak neden güçlü olmak için ya da bir kötülükten korunmak için yine başka bir insana özellikle bir erkeğe sığınıyorsunuz ki, sen kadınsın tek başına güçlü olabilirsin
20 Yorumla
+1 yılİnsana bağlı bir şey bu hata mı değil mi bilemeyiz ama tanımadığın bilmediğin bir insanla evlenmek tabi ki hata. Doktor diyosun da yani doktorların çoğu hak ettiği ne parayı alıyo ne de saygıyı
00 YorumlaKişinin öncelikli özelliği insan olması ve kişilere insan gibi davranması gerekir. Evlenip yılı dolmadan boşanan o kadar çok çift var ki. Doktorlar muhendisler avukatlar tüm meslekler, geneli veya herkes iyidir veya kötüdür diye genelleme secemeyiz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılBşk bir vasfı yok mu?
Karakteri nasıldır? Sana karşı ilgisi sevgisi var mıdır? Senin ona karşı bir ilgin sevgin var mıdır? Doktorla evleneyim mi tuhaf bi soru. Doktora muayene olunur. Evlenmek için en azından ilgi gerekir
00 Yorumla Nefret ediyorum böyle ailelerden üniversite okumaya başka şehre de göndermez şimdi bunlar ki gidesin yanlarından evlen bacım evlen adam iyiyse gerçekten ciddiyse gelsin istesin sakkn gizli kapaklı iş yapma yaş farkı çok. zarar görmeni istemem
00 YorumlaTabii ki kariyerine göre evlenirsen mutsuz olursun genellikle kariyerli olanlar kendini beğenmiş, maymun iştahlı oluyor.
Ben kaybetmem der gibi.
Karakterli Okan sana bakar, ekmeği taştan çıkarır kimseye muhtaç etmez.00 YorumlaOnu ne kadar tanıyorsun karakteri nasıl.. Çok para kazanan insanların eli genelde sıkı olur rahat ederim düşüncesiyle gidip daha çok sıkıntı çekebilirsin karakteri de iyi değilse aynı hakaret ve şiddeti yaşama ihtimalin çok yüksek
01 Yorumla
+1 yılTabi ki hata.
Tanımadığın biriyle evlenme. Psikopat olabilir , üstelik doktorlar yargı önünde kendilerini daha kolay aklar.
Her şeyi düşün
10 YorumlaBenimki de dr du 2,5 yıl sonra bipolar olduğunu öğrendim. Ve iyi bir mesleğin olsa bile seni yine de aşağılayacak psikolojik şiddet göreceksin. Herkesin karakteri tabi ki farklıdır ancak bunun ne kadar dr arkadaşı varsa kendi gibi şerefsiz idi. Hele ki aileni siler gidersen daha çok ezileceksin. isterse ordinaryüs olsun sakın aileni kimse için terketme...
10 Yorumla
m +1 yılDoktor diye evlenme asıl. Nöbeti olur, çok çalışır. İlgi yerine stres kaparsın sadece. Aldatır ruhun duymaz. Ohoooo
20 YorumlaPara bu devirde insanlardan önce geliyor ama darbe yiyen kötü evlilik yapan kadında huzur arıyor parayi 2. ci plana atıyor bekar ise 1. plana atıyor parayı
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin adamla sırf durumu iyi ve evden uzaklaşıyim diye evlenirsen, sonra daha kötü durumlara düşersin, bi kadın için hergün sevmediği adamla yatmak kolay bişey değildir
00 YorumlaKızım sen delimisin biraz daha genç birisi yok mu adam gibi adam işi gücü olan efemdi birisi illaki vardır sırf doktor diye rahat ederim diye olur mu sence
00 Yorumla
+1 yılsırf bunun için evlenmen o adama da adil olmaz. zaten işin gücün yoksa ona bağımlı olursun sağlıklı bir ilişki olmaz, istismar olabilir kişiliğine göre. önce kendi ayaklarının üstünde durmayı denemlisin ama biliyorum bu kolay değil ve kötü aile ortamı psikolojiyi çok kötü etkiliyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBizim burada bir anestezi teknisyeni bayan arkadaş sırf doktor dşye evlendi ve büyüktğ epey 11 yaş vardı galiba sonra Alanya'ya tayin istedi oradalar, mutsuzmuş duyumumuza göre.
00 Yorumla
+1 yılDoktor diye her şey güzel olacak diye düşünüyor isen yanılıyorsun. 😉👍 Para ve kariyer mutlu etmez insanı. Mühim olan sevgi , ilgi , sadakat vs.
00 Yorumla
+1 yılPişmanlığın dibini görürsün
Ki evden uzaklasmak için çok daha sağlıklı makul mantıklı yollar var
Evlilik çözüm değil
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma00 Yorumla
+1 yılneden hata olsun bir doktor olması onunla evlenmek için elbette yeter ve artar sebeptir... bir doktorun en iyi eş adayı olmayabileceğini kim nasıl iddia edebilir ki?
00 YorumlaHata. Yarın cicim ayı bitince ben doktorum sen okumadın ailen bana kakaladı vs derse daha çok zoruna gider. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış. Kimseden medet umma
00 YorumlaMesleğiyle evlenmiyorsun saçmalama karakterine kişiliğine bak tanı önce anlaşıp anlaşamayacağını gör ona göre karar ver yoksa ailenle olduğundan daha mutsuz olursun ileride
00 YorumlaYağmur dan kaçarken doluya yakalanmış olursun belki de daha mutlu olursun karşında ki kişiye bağlı birde sen evlilik yapabilecek misin yaparim diyor musun
00 YorumlaHsoalniyosan olabilir ama sadece doktor olduğu için evlenme derim doktor olması onun senin istediğin gibi biri olduğunu göstermez
10 Yorumla
+1 yılHata da laf mı intihar bu resmen mutlu olma olasılığı var ama derin bir hayal kırıklığına uğrama olasılığı daha yüksek
11 Yorumla- +1 yıl
Doktorlar genelde stresli, agresif ve aşırı kaprisli olur. Ne olursa olsun hiç bir şey ailenin yerini tutmaz baskıdan kurtulacağım diye daha beter bir hayatın içinde bulabilirsin kendini. Eloğluna hiç güven olmaz
Hata olarak gözüküyor. Ama hangimiz doğru kararlar verebiliyoruz ki. Hayat olmuş kumar. Ve kumar en iyi adrenalindir.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılO dr sa sen nesin, yani yüksek bir mesleğin yoksa niyeti evlilik olamaz bu biraz zor, üzülürsün...
10 Yorumla
+1 yılsırf para için evlendiğin adam seni sevmiyorsa yalnız aile evinden de beter olur evlilik hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim işte önğme İlk çıkan kişiyle 18 yaşında kaçarak evlendim. Sevmeden aşık olmadan. Sırf ailemden uzaklaşim artık diye. Ama sen sen ol seviyorsan aşıksan bu adamdan hem koca hem baba olur dersen evlen.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sevmediğin adamla para için evlenmek büyük hata
+1 yılSırf doktor diye evlenmek hata. Fakat buralar dan kurtulup yurt dışına gitmek için evlenmek mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılEvlen ne duruyorsun? Aşk mı arıyorsun? Aşk diye bir şey kalmadı. Erkeklerin aklı fikri sekste başka kadınlarda. Mantık evliliği yap rahatına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle senin burcun ve yükselnin ne onun burcu ve yükseleni ne.
Not : en doğrusunu Allah bilir 2 rekat istihare namazı kıl sor Allah'a allahım benim için hayırlımı değilmi diye sonra uyu.
00 Yorumla
+1 yılSanki doktorlar çok kazanıyormuş gibi konuşmuşsun🤣🤣🤣
Doktorlar ne kadar kazanıyor haberin var mı
00 Yorumla
+1 yılSen değil de adama acıdım. Yarın öbürgün sen bu adamdan sıkılıp kötü davrandığında, ya da onu aldattığında adam üzülecek.
00 Yorumla
+1 yılKaçmak sana ilerde de aynı şeyleri getirir. Yani neyden kaçtıysan/kaçıyorsan mutlaka önüne çıkar. Sabretmek lazım yoksa sonu hep hüsran oluyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle arada yaş farkı var sen ciddi bile olsan, adam ne düsünüyor bu önemli bir hevesle yapılan her şey bazen kötü sonuçlana bilir
00 Yorumla
+1 yılİnsanın mesleği ile evlenilmez ki.
Sizin ile yaşadıkları, anlam kattıkları ile duygular birleşir...
00 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat