Doktor biriyle evlenilir mi?

Bir tane çocuk var geçen sene benden hoşlanmıştı benim de sınavlarım vardı reddettim zaten doktor hiç istemezdim bu sene yine benimle konuştu. Bir düşünmeye başladım sizce olur mu?

Benim babam da doktor bu arada ve doktorların ne kadar tacize uğradığını bilemezsiniz. 55 yasinda babam bile bildiğiniz sekreter olsun hemşire olsun sürekli yürüyorlar babama. Yani sebebi doktor olması mi yoksa sebebi maddi durumunun iyi olması mi hiç bilmiyorum. Sadece babam da değil babamın diğer arkadaşları da aynı durumda. Hiç eşini aldatan bir doktor duymadım da aşırı rahatsız edildiklerini biliyorum. Sırf bu yüzden doktor hiç istememiştim. Ki yanıladim da zaten benden hoşlanan bu doktor beni arkadaşımın düğününde gördü. Onun ablasıyla benim arkadaşım çok yakın arkadaşlar. Neyse arkadaşımın kız kardeşi buna göz dikmişti sonra doktor çocuğun ablasi engel mi olmuş ne öyle bir olay vardı. Yanı daha ilişkimiz yok ona rağmen biliyorum kızların ona göz diktiğini. Sırf bu sebepten dolayı reddetmeli miyim? Sonuçta o kızlara yüz vermese bile rahatsız olurum. Bilemiyorum üstelik bu oğlanın doktor olduğu yetmezmiş gibi aileden zengin ve yakışıklı

Doktor biriyle evlenilir mi?