Bu devirde doktor koca ile evlenmek mantıklı mı çok kazanamıyorlar gibi sanki Türkiye şarlarında 90 bin anca alıyorlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
mesleğe değil karaktere bakın bence
Senin mesleğin nedir? Kazancın ne kadar? Bir doktor için 90. Bin ilave itibar yeterlidir.
Durumu iyi birisiyle evlenmek istemem gayet normal bence bu devirde zaten duygusal değilim çok
Hayır 90k beğenmiyorsan bu sitede ne işin var ki boş yapma
Beğenmiyorum dğeil ev almak için kredi bile çekse 4,5 den aşağıya ev yok iki katını öderiz kredi bi de 😂
Senin meslek ne
Kimya mühendisliği okuyorum daha
Kimya mühendisliğini bırakıp çok arkadaşım geçti endüstri mühendisliğine
Yok bana mühendislik yetiyor eğitim alıcam mühendislik mezunu istiyorlar
Hangi mühendislik olduğu fark etmiyor
Vasıfsızsın sen de burada benle konuşmuşsun zaten başkasının yorumunun altına yazmışsın hakaretlerini dön aynaya bak önce
Evet onu da herkes almıyor zaten. Ben de doktorum, 70-80 arası alıyorum
Hangi branş
Pratisyenüm
Oha yaa nasıl oluyor bu iş pratisyenler daha az alması gerek
Az zaten
Ama benim görüştüğüm kişi başhekim olmuş hem de uzman doktor radyoloji galiba dalı baya iyi 8 senedir çalışıyor 120 bin alıyorum ama başhekim olduğum için dedi normalde 80 ibn dedi uzman doktor 80 bin alıyor pratisyen uzman bile dğeil
Niye öyle demiştir bilemiyorum. Belki ham maaşı söylüyordur. Teşvik ödemeleri falan var onları saymıyordur. Taban ek ödeme var onu da saymamıştır. Benim yazdığım toplamdı. Hatta ben pratisyen olarak da az alıyorum, küçük yerde çalışıyoruz az hasta var ve ek mesaimiz yok. 90-100 civarı kazanan pratisyen arkadaşlarım da var. Aşırı yoğun yerde çalışan 115-120 toplamda alan pratisyen arkadaşım da var. Uzmanların da aynı şekilde çalıştığı yer, baktığı hasta sayısı vs birsürü değişen faktörü vardır.
Özel hastane mi acaba çok veriyor devlette çalışıyor özel de çalışsa 150 bin alırım normal demişti
O da değişir hastaneye göre. Ama özel daha çok verir genelde. Çünkü iş arayan doktor yok. Devlette çalışıyorlar zaten. Oradan istifa edip özele geçmeleri için daha yüksek teklif vermeleri gerekiyor tabiki
Devlette memur olarak gözüktü için tabi özle de öyle bir şey yok ama mesela soramadım birikimi var mı diye sizin var mı mesela olur mu ki çok ezildim kira da felan oturmak istemiyorum işi iyi olan birisini isterim
Emekli olduktan sonra da sanırım özelde çalışmaya başlayacak bi de stajyer avukatlık yapıyormuş wciwp bi tip 😂
Emekliliği mi düşünüyor şimdiden. Hayat bu kadar uzun vadeli düşünmeye gelmez. Birikimini falan bilemem adamın, sorarsınız merak ediyorsanız. Tabi böyle sorular karşı tarafı soğutabilir. Bunun bir mantık evliliği olduğunu ve paranın evin malın sizin için önemli olduğunu belirterek sorabilirsiniz. Karşı taraf da böyle kabul ediyorsa sizi evlenebilir.
Tabi ki düşünecek zaten emeklilik yaşı erken radyoloji bölümü radyasyon kaynaklı erken emekli oluyorlar adam 34 yaşında zaten ayrıca 6 sene tıp okurken mezun olmanın hayalini kurmadınız mı bitince tus da şu branşı istiyorum demediniz mi hiç 😂
Erken olsa ne kadar erken olabilir. Mişşet 65de emekli olurken o olsun 50 yaşında emekli en ölü ihtimal. Ona bile 16 sene var. 1 sene sonrasını daha göremiyor insanlar onu mu planlasın adam. Planlıyorsa da bravo, insanlar plan yaparken Tanrı tepeden gülermiş bu da güzel bir atasözü. Evet okurken hayal kurdum tabi niye kurmayayım. Ama bu plan değil ki, hayal. Arada fark var. Tıp fakültesinde de insanların fikirleri sürekli değişiyor her sene farklı bir branş isteyebiliyor
Sen nesin, bunu yazıyorsan pilot falansındır galiba
Değilim ama eğitim alıcam 😂😂
Hooooşşşşşt doktor da seni bekliyor
Mühendislik okuyorum eğitim vermiyorlar mühendislik diploması olması lazım
Paralı eğitim ama gene de diploma istiyorlar ayrıca SBANANE HOŞŞTTTTT
Büyük harflerle mi yazdın bıcırık 🤣🤣 daha mı etkileyici olur
Evet sen körsün GÖR diye yazıyorum HOŞTTTTTTT
Gördüm
Sen kac bin aliyorsun
Ben okuyorum 24 yaşındayım daha
Ne okuyorsun?
Kimya mühendisliği
Atan ya da ozel sektorde is bukda sonra doktor maasini begenme
Hayır ben bitirince lisans diploması yeter bana çünkü eğitim alıcam ailemin durumu baya iyi pilotaj eğitimi almayı düşünüyorum sadece mühendislik diploması istiyorlar
O zman haklisin
Yani bilmiyorum bu görüştüğüm kişi de doktor ama hukuk içinde kalmış avukat olmak istiyor mesela stajyer avutalık yapacakmış insanların fikri değişiyor
Karar sizin
Mantıklı diye düşünüyorum
Sen kaç alıyorsun
Okuyorum ben 24 yaşındayım 33 yaşında uzman doktor birisi bana çıkma teklifi etti görüşcez bakalım
Onlar seninle evlenmezler zaten canım böyle çıkma teklifi ederler eğlenirler sonrada bırakırlar zaten merak etme
Hahshahsh sanki acun Ilıcalı yani şimdi bile konuşurken evlilik düşünüyorum diyor 😂😂 sana ne oluyor anlamadım 😂😂
Genç çıtır kızım 33 yaşında adam beni bulduğuna şükür etsin
Noluyor yani gençsen gençten çok ne var her evlilik düşünüyorum diyene kaniyorsan yazık zaten
Hayrı sen niye bu kadar laf ediyorsun anlamadım görüşürüz cnalı istemeyebilir beni ben de onu istemem belli olmaz bu işler belki de 3 ay içinde evleniriz belki başka şeyler olur ne bilim hayat bu yani ama durumu iyi birisiyle evlenme istemem kimseyi ilgilendirmez 😂
@Kamasutraaa valla karşı taraf baya egoist ben onun yanında meleğim
@Kamasutraaa kullanıp atacak işte haberi yok nasıl bir egoistse doktorun ona bakacağına inanacak kadar saf
Mesela ne kadar kazandığı değil zaten rütbe önemli mühendis daha çok kazanıyor diye doktordan daha şöhret sahibi olmuş olmuyor geliyorsun güzelim diyorsun eee yani noluyor güzel olunca
Erkekler hep tipe bakıyor acı gerçekler canım sarışın renkli gözlü olarak hep beğeniliyorum
Boyum da 174 beyaz tenliyim daha sayayım mı
Şöhret derken şarkıcı mı bu 😂
Ben seçersem birisini alırım bu tamam dersem benim olur
Benim istemem lazım zaten evliliği kız tarafı nazlı olur adım atmaz bana bir sürü mesaj yağıyor zaten
Kendi hayatın kötü bana saldırıyorsun
@Kamasutraaa hayır ciddi ilişki yaşmak isterim dedi ben de bunu belirtmeye gerek yok dedim o da senin yaşın genç ondan söylüyorum ben ciddi ilişki insanıyım dedi ben aslında 27,28 den sonra belki isterdim evlenmek
Kezban hanim
Durumu iyi istiyrlum akrabalar çatlasın 😂😂
Azmi 90 bin 🤣
Ev alacak yani evler olmuş 7,8
Doktor olanin ailesi zaten zengindir evi vardir bence
Hayrı ailesi tandık aynı köylüyüz sadede evleri kendilerinin
Ben 90 bine alir ev almasada 90 bin size rahat rahat yeter
8 senedir doktorluk yapmış iki senedir de uzakta da olsa başhekimlik yapmış 100 bin rahat almıştır diye düşünüyorum birikimi vardır o kdr evlilik düşünüyor madem
Evini alsin oyle dusunsunevlilik
Sanmıyorum ev aldığını arabası var onu da hayatta satmaz
Yaslarkac
24 ,33
Yasida geciyor evlenince hemen cocuk ister o
😂😂 ben de isterim hep 22,23 yaşında anne olmak istedim
Ozaman super
Çocuk da yaparız ama evimiz olması lazım sokakta çocuk yapılmıyor 😂😂
Evi kesin alsin cocuk olunca daha zr
Siz arabada yapin 🤣
Tövbe 😂😂
Eviniz yok çadırdami kalcaksiniz
Yahu kirada oturmak istemem ama alana kadar mecbur kalırız herhalde bilmiyorum genel olarak meraktan sordum ilk tanışmada soramam çünkü haberim yok sağ a
Tahminimce bakiresin dimi
Evet de ne alaka 😂😂
Sordum sadece 🤭
Neden merak ettin talip misin 😂😂
Talibim beninde aylik kazancim yuksel evim var arabam var İstanbul da yaşıyorum 🤣
Yok ynai bir kız evlenmeden veriyorsa geçmiş olsun yani genelevde çalışsın gitsin sorman bile garipsedim
Bencede oyle ama simdi bakire yok nadir kaldirlar 🤣
Var var sen çok uçma yeter
Benim oyle bir beklentim yok zaten 🤣
yok sen kabzımal bul