Yani daha iyi olmaz mı, okusan ne oluyor ki zaten öğretilenlerin %50 si gelecekte hiç bir alanda kullanmayacağın şeyler.

Yani daha iyi olmaz mı, okusan ne oluyor ki zaten öğretilenlerin %50 si gelecekte hiç bir alanda kullanmayacağın şeyler.

Genel olarak diploma için okunduğunu düşünüyorum. Çünkü iş hayatında en azında bizde diploman var mı yok mu, onu soruyorlar ama kendi işini kurmakta bir yönden mantıklı tabi kurmak için gereken bilgilere sahipsen. Yani demek istediğim iş kurmak riskli bir iş olduğu için daha rahat olan okumanın tercih edildiğini düşünüyorum. Toplumumuzdaki ailenin de burada baskısı yok diyemeyiz diye düşünüyorum.
Kesinlikle kendini işini yapsa daha zengin olur
Iyi bir eğitimin kazanımlarını göz ardı eden kolaycı bir bakış açısı olur bu. Eğitimden bağımsız bir ticaret düşünemiyorum ben. Markalaşmış kişilere baktığınızda güzel bir eğitime sahip olduklarını da görürsünüz.
Kendini keşfeden aileye ve öğretmene denk gelirsen okuyarak da iyi yerler me gelirsin okumayaraka da ama erken yaşta ticarete atılmak ya da iş kurmak çok mantikli
Cevap
5Cevap
Okumak her zaman ilk seçenek olmalı bence
Türkiye de yaşıyoruz keşke her şey dediğin gibi olsaydı.
Kendi işini kurmakta kolay değil burası türkiye.
Tabi ki daha iyi olabilir okusan da bilgin artması ve statü kazanma dışında TR`de bir yere gelemiyor sun
Sermayen varsa neden olmasın ama yinede okumak lazım diye düşünüyorum
bence çok daha iyi olur. okuduktan sonra iş kurması gerekmiyor mu? :)
Vallaha benim bir akraba var oğlan organizede çalışıyor arabasını almış iyi kötü maaşı da var ee biz daha yeni mezun olduk iş Arıyoruz
Ticaret daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?