Iki ise girdim ikisinde de deneme suresi sonunda maalesef devam edemeyecegiz dediler. Neden böyle oluyor bilmiyorum kendimi beceriksiz hissetmeye başladım moralim bozuluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oluyor bazen böyle şeyler benim 2 kere başıma geldi.
Bana da oldu 2 kez. Soruyorum mesela neden olumsuz diye. Satış yapamıyorsun muşterilerle sert konuşuyorsun diyor. Ya ordaki insanlar benden daha az satış yapıyor laf sokuyorlar musterilere görüyorum ben bunu
Mallar işte bahane arıyorlar
Kendimi beceriksiz gibi hissettim artık kendimde sorun aramaya başladım. Özgüvenim kırılacak diye korkuyorum
Öyle hissetme banada öyle hissettirmişler di amaçları bu kendileri bir bokmuş gibi davranıp karşısındakini incitmek
Napıcam ya napmalıyım bilmiyorum. Hemen sıcağı sıcağına bir iş bakmak istiyorum tekrar ama tekrar başarısız olmaktan korkuyorum
Senle ilgili değil işveren şerefsiz. O sürede devlet katkısı alıyor teşvik alıyor bişey alıyor herkesi kullanıp kullanıp çıkarıyorlar.
Ya işin ilginç yanı ne biliyor musun? Deneme süresinde herhangi olumsuz bir şey hissettirmiyorlar hatta gayet iyisin şöyle böyle diyip full övdüler. Sonra pat diye olumsuz dediler ben şok oldum. Sebebini sorunca da saçma sapan bahaneler üretiyorlar
Dediğim gibi devlet bunların primini ödüyor bunlar iş yaptırıyor olan size oluyor
Özelden yazabilir misin bana
Buyur
Mesaj yazamıyorum sana
Takip at yazıyım
Halen buradaydan özelden yazabilir misin? Konuyla ilgili konuşmak isterim..
Çoğu 3 ay dolmadan çıkarıyor senin hatan yoktur
Ama kurumsal firmalara basvurursan böyle bir sorun yaşamazsın
3 gündü deneme suresi. Ilk gun egitimdi zaten 2 gun durdum sadece
Bu devirde en güvenli yer devlet kapısı. Disiplin suçu işlemedikçe işten çıkmazsın. Devlette çalışıp emekli oldum.
Devlete de üni diplomasi olmadan alacaklar mı sanki
@dikenliyıl, işin durumuna göre değişir. Lise diploması gerektiren işler de var. İşçi statüsünde çalışırsın.
O ne oluyor
Devlete de girmek icin yıllarca kpss calismak gerekiyor
Aynen oda boş iş alacakları da şüpheli milyon insandan 1 kişi filan seçiyorlar
Yeteri kadar yalaka değilsin demekki
Evet yalakalığı sevmiyorum
Bir sorun var demek memnun kalmıyorlar
Ne gibi bir sorun olabilir ki ordaki hiç kimse benden üstün değil hatta inan dışarda görsen bu adamlar bu isi nasıl kıvırıyor dersin o yüzden zoruma gidiyor ya bir de net bir şey söylemediler sinir oluyorum
Kaç ay deneme süresi
2 gün ya sadece 2 gün
Para da vermiyorlar mı
Yok ışte demişlerdi deneme surecinde olumsuz olursa ücret verilmeyecektir diye. Sadece yemek kahve çay tek şey bu. 3 gun sabahtan aksama kadar babamin hayrina uğraştım yani
Bedava eleman çalıştırmak için yapılan bir oyun olabilir tek mağdur sen değilsindir emin ol
Guluryuzlu musun asik suratli mi
Gayet güler yüzlü sıcakkanlı biriyim
Bunu bende yasadim ne ariyorlar bilmiyorum valla
Valla anlamıyorum ya bazı insanlar elini kolunu sallayarak iş buluyor ben ne zamandır çabalıyorum niye böyle oluyor bilmiyorum
Yeminle bende ayniyim 4 yildir bulamadim. ordaki kizlara soruyorum oylesine cv verdim aradilar diyenmi ararsin. ilk is yerimmi diyen. ben tecrubeliyim ona ragmen yok yani.
Senin bahsettigin yer neresi? Napicaz boyle ya cok çabalıyorum dua da ediyorum cok valla
Ozel bir okul. bende cok dua ediyorum ama cok isteyince olmuyor demekki sinav dunyasi iste..
Beceriksiz misin ben de cok beceriksizim
Aslında degilim birşeyi isteyince hemen kavrayabilen bir insanım
Hangi işlere girdin tavsiye verebilir misin bana
Kasiyer, garson, çağrı merkezi vs. iste kisa zamanli öğrenci isleri gibi gibi.
Kasiyer işi kolay mi peki
Ben liseyi bitirdigimde girmiştim biraz zorlanmistim ama alismistim sonra. Şimdikiler daha kolay kasa gosteriyor hatta ne kadar para ustu verecegini
Güzelmiş şeyi merak ediyorum ben göstermeli iş işte hani fiyatı okutuyorsun filan öyle şeyler
Isı ogrenene kadar yaninda duran birileri olur zaten mutlaka merak etme
Tamam çok teşekkür ediyorum
Olsun pes etme tecrübe oluyor bunlarda sana
Evet tabi ama insanlara ise girdim diyip birkaç gün sonra çıkınca beceremedi yapamadı diye düşünmelerini istemiyorum
Düşünsünler boş ver herkes kendi işine baksın
Denedik olmadı diyorlar
Evet neye göre ne anlamda? Ben bahane sunduklarını düşünüyorum nedense kullanıp atıyoruz demiyorlar da şöyle oldu böyle oldu
Daha aktif ol bence
Nasıl yani ne anlamda
İşler neydi
Cagri merkezi
Demek beceremedin
Becerememek degil de birkaç kisiyle atistim sanirim ondan. Yani sabirli olman lazim falan dediler
Doğru sana uygunn değilmiş