Kötü bişey yapmıyorum 2 yerde çalıştım ikisinden de ilk haftada çıkarıldım
1 ay
Sizce neden girdiğim her işten çıkarılıyorum?

Kötü bişey yapmıyorum 2 yerde çalıştım ikisinden de ilk haftada çıkarıldım
Özel sektör, tamamen yöneticinin insafına kalmış kurumlardır. Ve kafasına eserse durduk yere de çıkarabilir. Ya da orada çalışan başka birinin gazına gelip de çıkaradabilir. Kısa süre içinde mükemmel ötesi performans beklediği için de çıkarabilir. Adam manyaktır, kafasına eser bir eleman daha çalıştırmak istemediğine karar verir, bundan da çıkarabilir. Yani; demek istediğim, özel sektörün, tamamen patrona kalmış olması... Dünya iyisi patronlar da vardır ama böylesi de vardır. Yani kuralmış, etikmiş, akıl, mantıkmış belli bir sistem içinde işlemek zorunda değildir özel sektör. İşte bu yüzden herkes kamuda çalışmak istiyor. Bu yüzden işi olanlar bile deli gibi ders çalışıp, KPSS'ye girip devlete atanmak istiyor. Kendini suçlama. Yavaş olmanı bahane edemezler daha işi ögretmeden.. Önündeki yollara bak. Ben de işten çıkarıldım zamanında, şu an başka isim var.. 🤗 Ayrıca, bana gitme diye yalvaran patronum da oldu. Ee o zaman ben kötüysem biri kovup, biri neden çıkma diye yalvardı. Çünkü; dediğim gibi, patronun aklına nasıl eserse, özel sektörde... Carrefour, Migros, Şok, BİM, İkea vb. gibi daha kurumsal yerlere girmeni öneririm... 💕 Üzülme. Bu dış görünüş diye yorum yapan kişilere de bir tarafımla güldüm yani, iş dünyasından bir haberler. Adam nikahına mı alacak? 🤣
Sonunda mantıklı bir yorum ya çok teşekkür ederim 🤍
💕🤗 Rica ederim
Görüş
4Görüş
Görüntünden. Dolayı itici olabilirsin. Şişmanlar. Sevilmez. nomra
48 kilo olmam dışında bir sorun yok
Of ne alaka ya iyice saçmaladın orada benden daha zayıflar da var 🤦🏻♀️
Ayrıca kilom boyuma göre iyi
He tm eyv sayenizde öğrendim sebebi çirkin olduğum içinmiş
Bişiy yapmadığından emin misin? Sebepsiz kovulmaz kişi. Düşün?
Yemin ederim bişey yapmıyorum ya aksine iyi geçinmeye çalışıyorum ama onlar bana kötü davranıyor kızlar özellikle
Tatlım m vardır bi sebep, işi beceremiyosundur, sivrisindir, ya da çok doğrucu açık sözlüsündür ki sevmezler doğrucuları
Ee bu kadar mı?
Beklentileri karşılamıyorsundur
Sağolsunlar burdakiler sebebi söyledi çirkin olduğum içinmiş
Yok ya bahanedir o 1 haftada mı karar verilir buna deneme süresi 2 ay
Çünkü güzel değilsin.
O zaman niye alıyorlar mk birsürü kişi başvuruyor o işe benim tecrübemde yok?
İşten çıkarıldıktan sonra böyle oldum kardeşim 😌
He tm
Tm eyv sayenizde öğrendim sebebi çirkin olduğum içinmiş
Sebebini sormadın mı
Yavaşsın falan dedilerde bahane bence 1 haftada mı karar verilir buna deneme süresi 2 ay
2 ayın dolmasını beklemek zorunda değiller sonuçta 😅
Meslek ne
Ben o anlamda demedim yani biraz daha bekleyebilirlerdi sonuçta 1 hafta aşırı az bir süre daha çalışanların çoğunu göremeden çıkarıldım
Hayırlısı olsun ne diyelim
Ben normalde böyle saçma işlere girmem zaten ama öğrenci olduğum için girmiştim satış danışmanlığı, kasiyerlik
Demek ki yerini dolduracak kişi çok, seninle vakit kaybetmek istemilemişler
İşi çok istediğimi ve paraya çok ihtiyacım olduğunu biliyorlardı ama
Sen bu onların umrunda mi
Allah belalarını versin o zaman ne diyim
Performansını beğenmemiş olabilirler
Öyle söylediler de bahane bence 1 haftada mı karar verilir buna deneme süresi 2 ay
Bilemiyorum uğraşmak istemedikleri için diğer adaylara şans vermiş olabilirler
Cirkinmisin
Kendimi beğenirdim ama artık öyle düşünmeye başlicam galiba sen aklıma getirdin
Fal bakıyorum
Aferin devam et
Tamam eyv sayenizde öğrendim sebebi çirkin olduğum içinmiş
En İyi Görüş