Yeni atandım, hemşireyim. Bana yaptıkları mobbing mi sizce?

1 ay oldu işe başlayalı pandemiden dolayı staj yapamadım. Atandığım hastane küçücük ilçe entegre hastane sadece acili var. Yeni gelen olarak tek ben varım. Hemşire fazla. Doktorlar kendi aralarında hemşireler kendi aralarında hep hemşire çok fazla gerek yok diyorlarmış. Refekat nöbetimdede doktor hepiniz acilde durmayın dedi. Nöbetim bitti az daha durmuşum yanımda ki kıdemli hemşireler kendi aralarında bu nöbeti bitti ne zaman gidiyor tarzında bişeyler konuştu ben duydum. Sonra benden 1 buçuk yıl önce gelmiş bir kız hasta yoktu hemşire odasındaydım o sırada hasta gelmiş ben görmedim. Gelip bana sen bişey öğrenmek istiyorsan burada durma yukarı haber gider diyor bana cesarete bak. Doktora bişey sorsam niye sordun dermiş gibi bakıyor. Yani herkes bana gereksiz yer kaplıyormuşum gibi bakıyor canım gibi Yani hissediyorum bunu ben. Bişey sorduğumda kimse kızmıyor tabi ama doktor bile bana tansiyonu doğru duydun mu diyor ve bunlar benden sadece 2 yaş büyük. Yapı olarak soğuk çekingen biriyim. Baş hemşire bana hiç sesin çıkmıyor canlı ol biraz diyor. Ne alakası var anlamıyorum sonuçta yeniyim ve hiç bişey bilmiyorum. Doktorlara soru sorarken çekiniyorum çünkü söyledim ya daha ne soruyosun canım dermiş gibi bakış atıyorlar. Ben galiba yapamıyorum arkadaşlar dışa dönük olmadığım için yapamıyorum değil mi? Ezilirsem benim bi saygınlığım olmazsa ne önemi var kazandığım paranın. Kimse benimle nöbet tutmak istemez değil mi?
Yeni atandım, hemşireyim. Bana yaptıkları mobbing mi sizce?