Şu anki çalıştığım şirkette haftalık 52 saat çalışmaktayım gündüz ve tek vardiya,
Aylık 208 saat
(sabah 9-6 hafta içi hafta sonu 9-4)
Meseleğim desinatörlük. Desinatörlüğün yanında, iş takibi, depo stok takibi, planlama gibi işleri de yürütmekteyim.
Sorumluluğum
1. yeni kaliteler üretmek
2. Üretilen bu kalitelerin doğru ve hatasız çalışmasını sağlamak
3. Üretilen kalitelerin siparişlerini takip etmek
4. Siparişi gelen kalitelerin hammaddelerini satın almak ve üretimde aksaklık olmamasını sağlamak
5. İşte eksik kalan izne çıkan elemanların yerini doldurabilmek.
-Maaşım 6769 tl yol parası içerisinde yani elime geçen net ortalama 6500 tl civarı
6769 tl'nin 800 tl'si elden verilmekte kalan kısmı ise sigortaya bildirilmekte. Yani 5100 küsür bankaya yatıyor kalanını elden veriyor
Değiştirmek istediğim iş ise daha düşük pozisyonda daha kısa çalışma ile vardiyalı ve daha az sorumluluk gerektiren ancak daha yüksek maaş alabileceğim bir iş iş ise şu şekilde açıklayabilirim
-Üretim elemanlığı
-Vardiyalı çalışma (24 saat/3)
-Daha az sorumluluk sadece makina üzerinde üretim
- Haftalık 40 saat çalışma (5 gün iş 2 gün tatil eğer değilse mesai 100%) aylık 120 saat
- Ortalama maaş 6500-7500 arası (mesaili durumlarda 9000 civarı)
- Sigortanın eksiksiz ve tam yatması (elden para almak gibi bir durumu yok)
- Servis olduğu için yol parasını cepten vermiyorsun. Servis yoksa dahi ek yol parası 2 vesaite kadar
Şu anda çalıştığım firmada 5. yılımı doldurdum. işe girişte maaş konusunu konuştum hatta üzerine 5 sefer tartıştım ancak istediğim ücreti vermedi. Borçlarım olduğu için iş değiştirmeyi göze alamadım, şu an borçlarım bitmek üzere.
Bu durumda iş değiştirmek mantıklı mı?
Aylık 208 saat
(sabah 9-6 hafta içi hafta sonu 9-4)
Meseleğim desinatörlük. Desinatörlüğün yanında, iş takibi, depo stok takibi, planlama gibi işleri de yürütmekteyim.
Sorumluluğum
1. yeni kaliteler üretmek
2. Üretilen bu kalitelerin doğru ve hatasız çalışmasını sağlamak
3. Üretilen kalitelerin siparişlerini takip etmek
4. Siparişi gelen kalitelerin hammaddelerini satın almak ve üretimde aksaklık olmamasını sağlamak
5. İşte eksik kalan izne çıkan elemanların yerini doldurabilmek.
-Maaşım 6769 tl yol parası içerisinde yani elime geçen net ortalama 6500 tl civarı
6769 tl'nin 800 tl'si elden verilmekte kalan kısmı ise sigortaya bildirilmekte. Yani 5100 küsür bankaya yatıyor kalanını elden veriyor
Değiştirmek istediğim iş ise daha düşük pozisyonda daha kısa çalışma ile vardiyalı ve daha az sorumluluk gerektiren ancak daha yüksek maaş alabileceğim bir iş iş ise şu şekilde açıklayabilirim
-Üretim elemanlığı
-Vardiyalı çalışma (24 saat/3)
-Daha az sorumluluk sadece makina üzerinde üretim
- Haftalık 40 saat çalışma (5 gün iş 2 gün tatil eğer değilse mesai 100%) aylık 120 saat
- Ortalama maaş 6500-7500 arası (mesaili durumlarda 9000 civarı)
- Sigortanın eksiksiz ve tam yatması (elden para almak gibi bir durumu yok)
- Servis olduğu için yol parasını cepten vermiyorsun. Servis yoksa dahi ek yol parası 2 vesaite kadar
Şu anda çalıştığım firmada 5. yılımı doldurdum. işe girişte maaş konusunu konuştum hatta üzerine 5 sefer tartıştım ancak istediğim ücreti vermedi. Borçlarım olduğu için iş değiştirmeyi göze alamadım, şu an borçlarım bitmek üzere.
Bu durumda iş değiştirmek mantıklı mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer