Dün güzel bir ise başvuru yaptım Aylıkci idi ariycaz olumlu olursa dediler ama geri dönmediler
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba;
CV’nizde çok sık iş değiştirdiğinizin görülmesi şirketler veya IK düzeyinde çoğunlukla olumsuz bir izlenim bırakır. Çünkü çok sık iş değiştirilmiş olması karşı tarafta “her an gidebilir”, “biz bu kişiye yatırım yapma noktasında emin miyiz?” anlamında güvensizlik algısı oluşturur. Ancak belirli üst düzey pozisyonlar için de farklı şirket kültürlerini öğrenmiş ve farklı kademelerde çalışmış kişiler avantajlı konumda olabilirler.
Bu nedenle sürekli iş değiştirmek konumunuza, pozisyonunuza ve iş deneyiminize bağlı olarak değişmekle beraber çoğunlukla olumsuz karşılanan bir durumdur. Şirketlerin geri döneceğiz diyip dönmemesi ise kurumsallıktan uzak bir yaklaşım bana göre. Her ne kadar firmadan firmaya işe alım süreçleri değişiklik gösterip bazen 2-3 ay gibi bir süre alsa da olumsuz durumlarda mutlaka şirketlerin sürecin olumsuz olduğuna dair bilgi paylaşması gerekir.
Ancak maalesef her firma süreçleri bu şekilde ilerletmiyor ve geri dönüş yapmazsak bilin ki olumsuzdur demeye getiriyor. Keşke tüm firmalar bu açıklık ve netlikte olsa.
Sevgiler,
Uyanış