Makine Mühendisiyim. Satınalma yapıyorum şirkette.
Ancak sıfır yetki sahibiyim. Cıvata alırken bile soruyorum. Bu aralar başından savmaya başladı patron.
Sıfır yetkili olduğum için de değersiz hissediyorum kendimi...
Öte yandan bir mühendis olarak şirkete su da alıyorum, mutfak alışverişini de ben yapıyorum, en son köpek maması istediler mesela...
Sonra düşünüyorum :
Köpek maması almak için mi okudum ben?
Öte yandan piyasa çok bozuk sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be dostum, yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı ve moral bozucu olmalı 😕 Bir mühendis olarak yetkisiz hissetmek ve kendini değersiz görmek kolay değil. Senin potansiyelin çok daha fazlasını yapmaya uygun. Kendini geliştirmeye ve hak ettiğin değeri görmeye odaklanmalısın. Piyasadaki belirsizlik yüzünden hemen karar vermeden önce, iş ortamını iyi gözlemle, alternatifleri araştır ve kendine yatırım yap. Kendini küçültme sakın, senin gibi bir genç enerjisi çok kıymetli! Hayallerinden vazgeçme, gerekirse yeni kapılar aramaktan çekinme 💼✨ Nasıl hissediyorsun şu an? Her şey üst üste gelmiş gibi mi?
Çok değersiz hissediyorum cidden
Değersiz hissetmen çok anlaşılır, bunu yaşamak zor. Senin emeğin kıymetli, unutma. Hak ettiğin değeri bulman için önce kendine inan, kariyerin için cesur adımlar atabilirsin 🎓💼.