Bende mi bir talihsizlik var bilmiyorum.. her girdiğim işte bir şey çıkıyor.. ya maaşım yatmaz ya sigortam yatmaz ya iş yeri batar.. hep başka bir şey.. insanlarda iş beğenmiyorum sanıyor.. tabi ki aradığım şartlar var ama hangi işe girdiysem umutlu hüsranla sonuçlandı.. Merak ediyorum da benim gibi sürekli iş değiştiren bir türlü tutturamayan var mı? Ay sonu yine çıkıyorum işten :(
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeterin beteri var :)) 14, yasimdan beri calisiyorum. demirci , aliminyumcu 2 yil sigorta yok. sonrasi camci 4 yil , ama 9-10 ay sigorta yatmis. mesai parasida yok. cam fabrikasina girdim , iyi kazaniyor patron banada hacca gitcegim 2005 yilinda vardiye amirligi teklif etti donunce basla dedi baktim 1,5 yil calismisim 6-7 ay yatirmis sigortami ciktim. plastik fabrik. basladim. depo, sevkiyat, forklift opr. kamyon soforlugu yaptim tek basima gun icinde taserondu vardiye amirimiz 3 kisi kadroya alin dedi cevap ayip olur taseron firmaya elemanini ayarttik derler :)) ciktim. ambalaj fab. girdim,11 ay calistim depo forkliftcisi amirin arkadasi ise alindi bolumden banda verdiler itiraz ettim cikardilar. oto yikamaya girdim 11 ay calistim sigorta yok ekonomik kriz vardi az cok bos kalmamak icin yikamaci oldum. elit is elit musterilere hizmet ettim doktor hakim avukat resmi daire mudurleri vb. ciktim. matbaa kagit toptancisine girdim ,13 ay calistim izmirde mudur, hanimi, cocugu gelir sabah ogle aksam yemek yapimi cay yapimi ve garsonlugu ustune depo forklift msl dagitim soforu ve tahsilatci ve depo buro ttemizlikciligi yaptik 2 arkadas kadin bize dost gorunup dertlesip elemanlarin arasini bozdururdu emirler verirdi yetkisi yok evde oturmaz bizi kullanirdi ise gelip.12 saat ve uzeri calis mesai yok. cikisimi mudurden aldim mesai listesi vardi imza attigimiz onun fotokopilerini aldim irsaliye tezlim imzali fatura fotokopilerini aldi. Mecbur kaldi verdi cikisimi.6 ay ksmyon soforu oldum maas dusuk ciktim. hali mobilya satis servis kurulum calistim mesai vermez maas az 6 ayda ciktim. beyaz esya satis teslimst 20 gunde ciktim messi vermez. kagit fabrikasi 6 ay mesai dusuk oder maasda asgari forklift kamyon kullan. şu an 18 aydir buzdolabi fabrikasindayim 1800 tl maas mesaili. orta ve liseyi acikogretimden okudum kpss, sinavina gircem. otobus ehliyetide aldim uluslararasi yolcu tasima belgemde var. issiz kalmiyorum sukur. ingilizce ve pc kursunada gidecem halk egitime.
12 Yorumla- +1 yıl
işte bu kul hakkı yiyen şerefsizler yüzünden yıllarca sürünüyoruz.. sorsan ben ekmek kazandırıyorum der kim kimi doyuruyor acaba? ama helal olsun sanada azmetmişsi başarmışsın bende öyle gidiyorum ama sonunda bir iş tutturucam kararlıyım
- +1 yıl
Sabred, dua etmeye devam kendini gelistir. isci bulma kurumu ya da halk egitim kurslarina git. ya da yeni meslek ogren. ilkokul menzunu ascilik kursuna gidiyor. sonrasi otelde sef olup 5-6 bin tl maas. kule vinc operatoru al ehliyet benzeri belge 3.000 tl maas. imtihan bunlar babam 30'lu yaslarda devlet dairesine kadroya girdi. beygir daminda kaliyorduk babaannemle 5 nufus kira oduyorduk caput bezle baglardi annem altimizi.50 krs. harclik aldigimi hatirlamam 3-4 yil. obce cefa sonra sefa. ahirettede kul hakkimizi odeyecekler. allaha havale et arkalarindan konusma onlarada sen hak odeme. cevab yorumun iyi temennilerin icin sagolasin. cok sıkışik degilsen maddi olarak dinlen yesillikli alanlara tatile git psikologa cik vb. rahatla sitresten her hastalik cikar.
+1 yılbir zamanlar bende öyleydim
insanların ön yargılarına aldırma kimseye açıklama yapmayada çalışma anca canını sıkarlar
üzüldüm snein adına :/17 Yorumlaevet artık işten çıktım demeye çekinir oldum :(
- +1 yıl
asma suratını
elbet iş bulursun inşallah..
- +1 yıl
istanbuldaysan iş bulursun sıkıntı olmaz
- +1 yıl
İstanbul'da değilim
- +1 yıl
daha yeni gördüm ankaraymış
orada iş imkanları biraz zorluor insanı
umarım bulursun en kısa zamanda - +1 yıl
teşkkür ederim.. inşallah :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 751 cevap paylaştı.
+1 yılIs degistirmiyorum ama surekli yeni is ediniyorum. şu an uc isim var.
16 Yorumlabiz birisini bulamıyoruz :D tebrik ederim özel değilse ne iş yapıyosun merak ettim
- +1 yıl
Ogrenciyim. Tip ogrencisiyim, bu yuzden bir kurs aldim, okurken biz ogrenciler hastanede hasta bakiciligi yapiyoruz, bayada yuksek maasi var. Yani hastanin yaninda duruyoruz, genelde terminal hastalarin. Ihtiyaclarina yardim, nefes alis verisleri, tansiyon vesaire. Onun disinda magzada pardum bolumunde calisiyorum ve kreste cocuklara bakiyorum.. Hepsini bir arada surekli degil. Market surekli, kres tatillerde (oda cocuklari ozledigimden aslinda). Hastabakiciligida canim istedikce.
- +1 yıl
tebrik ederim ve de helal olsun :))
- +1 yıl
InsAllah sende bulursun, dualarimiz seninle. Kendinden emin ol ise basladin mi, guler yuzlu ol. Eminim ki oylesindir zaten. Guzel bir is ortamina denk geldiginde, onlarda seni sevecektir sende onlari. Basarilarini diliyorum :)
- +1 yıl
teşekkür ederim aminn :))
- +1 yıl
Asil ben tesekkur ederim. Is ile ilgili sorunun veya saglik ile ilgili sorunun olursa her zaman sorabilirsin :) Iyi gunler diliyorum sana.
Yok, unide son senem zaten bitince çalışacağım yer belli.
12 Yorumla- +1 yıl
iyi şanslar dilerim o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılben hep degiştiriyorum. farklı farklı 7 8 işte çalıştım :)
16 Yorumla- +1 yıl
ben sayısını bilmiyorum :)
- +1 yıl
başkalarının boyundurugu altında köle gibi olmak hoşuma gitmiyor.
- +1 yıl
evet ya az param olsa tükkan açıcam :D
- +1 yıl
bende kendi işimi kurmak istiyorum. ama çok güvenilir ve sadık biriyim. zengin birinin yanında güven gerektircek iş yapmak istiyorum ama bulmak zor.
- +1 yıl
inşallah bulursun
- +1 yıl
inş
Ben iş bulamıyorum pek hiç bir işi yapasım da gelmiyor
10 Yorumlabuna ismail abi sendromu diyoruz.
artık hiçbişekilde aylık kabul etmiyorum. günlük ya da belki haftalık. yoksa hiç çalışmam daha iyi00 Yorumla
+1 yılSorun sende herhalde en iyisi calisma sen milletin zarari olmasin ;)
010 Yorumla- +1 yıl
maaşımı vermiyorsa sigortamı yatırmıyorsa sorun bende mi oluyor?
- +1 yıl
Ne bileyim bnim hic olmadida ondan yani
- +1 yıl
sen şanslıymışsın demekki.. bazı arkadaşlarım senelerdir aynı yerde çalışıyor ben bir tutturamadım :(
- +1 yıl
Ne isle mesgulsunki
- +1 yıl
ne işle meşgul olmadım ki :P
- +1 yıl
Anladim sen calisma bosver en iyisi
- +1 yıl
ya ben çalışmayı seviyorum sıkıntı orda değil.. neyse anlamadın sen beni :(
- +1 yıl
Anladim ya nerede yasiyorsun
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Himm is imkani var yani devam et o zaman sen ;)
+1 yılNe tuhaf. Ben de sürekli gündüz yapacak bir ek iş arıyorum , ama bir türlü uygun yeri bulamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiploma olmadigi surece hayatin bu sekilde devam edicek yapacagn cok sey yok maaglswf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 Sene 18 iş yeri değiştirdim ayrıntılı anlatayım mı yani. s
05 Yorumla- +1 yıl
benimde 4 sene oldu ama saymadım :))
Cevap sahibi+1 yılBiraz şans biraz iş arkadaşlarının etkisiyle yaşanıyor bu olaylar
- +1 yıl
evet kesinlikle.. bakalım bu defa olacak mı? tekrar iş arama maratonu başlayacak
Cevap sahibi+1 yılYeni iş, çalışanlar ile tanışma merasimi, işe adaptasyon süreci nefretim geldi. s
- +1 yıl
4 senede 18 iş? Hocam yazabilir misin özelden?🙂
+1 yılbende senin gibiyim. Kendimi sorguluyorum neden böyle diyee :S
00 YorumlaMeslegin nedir belki surekli is ayarlariz
06 YorumlaAnkara'da yaşıyorum.. iş ankaradamı?
- +1 yıl
düşünmeniz bile incelik teşekkürler :)
- +1 yıl
sizde iyi bir eleman bulursunuz inşallah :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,5b cevap paylaştı. hıc ıs degıstırmıyorum sabıt kaldım demırbas gıbı
00 Yorumla
+1 yıloğlak mısın sen :)
039 Yorumla- +1 yıl
yok terazi :) burçla ilgisi olduğunu sanmıyorum kaderim bu sanırım :)) annem kurban kesicem dedi
- +1 yıl
kurban haa :) puahaha
kızım o zaman siz dana kesin - +1 yıl
yok deve :D:D
- +1 yıl
Onu bir tek THY hangarında kestiriyorlar :) varsa bağlantın kestir kuzu
- +1 yıl
o kadar bağlantım olsa iş bulurum :D:D
- +1 yıl
bir de kurşun döktürsün annen
- +1 yıl
dalga geçme ya :)) kurşuna inanmıyorum zaten.. daha önce bir kaza geçirdim o zamandan beri kesicem diyodu işlerimde rast gitmiyor ondan yani sende hemen yanlış anladın :(
- +1 yıl
Teraziler iyidir... ama inançlarına bağlıdır. o deve kesilecek o zaman :)
- +1 yıl
yok devenin nalı diyecektim :))
- +1 yıl
sen ne iş yapıyon alla sen :)
- +1 yıl
şu an bir haber sitesine haber giriyorum.. çok bilinmeyen bir site ünlü olacak bekliyoruz :D photoshopla erdoğanı onu bunu çiziyorum yazıyorum falan fistan :D ben gittikten sonra ünlenir artık
- +1 yıl
senden sonra ünlenir yolu açılır.. bereketlenir... aman diyim istanbula uğrama... iş kuruyorum ben.. batsın istemem şirketim :)
- +1 yıl
sağol ya ezdin beni :( ezik miyim lan benn :D:D
- +1 yıl
bakim... nerdesin.. göremiyorum ki.. enee minicik bişiymişssin sen :)
- +1 yıl
170 im canım ;) hıhh hahayytt
- +1 yıl
ben anlamadım şimdi sen o şirkete girdin o şirket battı mı?
- +1 yıl
hayır ya.. diyorum ki ya girdiğim yer battı.. ya paramı yatırmadı ya sigortamı falan.. mesela bundan önceki yerde maaşı çok geç yatırıyorlardı.. Nisan ayında ayrıldım.. bırak nisanı Mart ayının maaşı dün yattı ben napam
- +1 yıl
şimdi neden çıkıyorsun...
- +1 yıl
2 ay oldu sigortam yatmadığı gibi bütün işlerde bende..
- +1 yıl
şimdi soruyorum sürekli ama...
şimdi nolcak - +1 yıl
nolcak işten çıkıcam biraz kafamı dinlicem bir hafta falan sonra tekrar iş bakıcam.. tabi bu sürede iş bulamazsam
- +1 yıl
senin CV kaç sayfa? :)))
- +1 yıl
hepsini yazmıyorum ki :)) 3-4 tane güzelini yazıyorum
- +1 yıl
hepsini yazsan :))) güzel dediklerinde kaç ay çalıştın.. alla sen en uzun kaç ay çalıştın çalışabildin.. yani kovulmadan kaldın
- +1 yıl
hiç bir yerden kovulmadım hep ben çıktım.. çoğundan da çıkmamı istemediler zam yapan oldu ya da geri arayan.. ama sonuç bu en uzun 8 ay çalıştım
- +1 yıl
ahahahhah cümleye girişin süperdi ama finalde koptum ya :)
kaç yaşındasın ve kaç yıldır çalışıyorsun. merak ettim kaç iş yeri deneyimin oldu tahminde buluncam :) - +1 yıl
4 yıldır çalışma hayatındayım.. tahminde bulun istersen ama ben bile bilmiyorum ki saymadım :) en kısası bir gündü ama harbiden rezaletti ya :S:S :D
- +1 yıl
ahahah ya valla kusura bakma ama... harbi sana deve keselim ya.. THy den ben bağlantı bulurum söz
- +1 yıl
o kadar bağlantın varsa deve bulacağına iş bul
- +1 yıl
hangi şehirdensin...
- +1 yıl
iş buldum panpa :D:D
- +1 yıl
benle o kadar uğraşmıştın ki söylemek istedim :)))
- +1 yıl
Ahaha
ne işi buldun la merak ettim
dur dur başlama tarihini masamdaki takvime isaretlicem
ne zaman basliyon?
haydi hayirlizi - +1 yıl
la ne ya :S ayın birinde başlıyorum hacı :D önmuhasebe
- +1 yıl
şivemi ne hor görüyon la :))
napim kaç gündür iş arıyoruz sana :)
şaka bir yana sevindim ya...
1 temmuz başlangıç yani... hımm
2 temmuz da madımak katlimamının yıl dönümü... rastlantımı acaba - +1 yıl
sanki iş buldunda konuşuyosun :)) hor görüyorum evet :D:D ıyy la dedi bebeye bak
- +1 yıl
sana sordum hangi şehirdensın die... donmemıssen ben mı sorumluyum alla alla...
bak söz ama burdan çıkınca ben bulucam diğer işini...
hor görmesene la beni... uyuz bebe - +1 yıl
çıkmıcam ya ağzını hayra aç :( la bebe çok pis döverim seni çıkışta görüşürüz
- +1 yıl
doğru didin belkim çıkarılmaya gerek kalmadan şirket iflas eder. olmadı vergi kaçırdığı ortaya çıkar ve fes edilir falan filan...
merak etme... güvence veriyorum sana:) İşkurdan tanıdıklarım var
... sen kimi tehdit ediyon la bebe... evinden aldırırm seni (o nasıl bir laftır ya.. ne yapcam ki limuzuin mi göndercem ahaha kendime güldüm ya )
+1 yılbeeeeeeen :D
00 Yorumlaİş değiştirmiyorum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 63,9b cevap paylaştı. degistirmiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sürekli iş değiştiren var mı? Çok talihsiz olduğunu düşünen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat