+1 yılReyonlarda biten ürünlerini yerine takviye yapıyor alt kurallarina göre hangi reyondan sorumlu ise temizliği düzeni o kişiye ait olur fakat bunu hipermarket degiimiz yerlerde geçerli biten ürünleri ya da azalan ürünleri tekrar yerine koymakla görevli oluyorsun ana depodan getiriyorsun bazı reyonlar kolay bazı reyonlar zordur hangi reyonda çalışacağım bu konuda önemlidir çünkü arkadaşım çalışmıştı oradan biliyorum bende a101 de eskiden mağaza sorumlusu ürün magazanin bütününden sorumluyduk hafiflik açısından en kolay bisküvi çikolata reyonudur fakat sürekli kontrol etmek lazımdır bakliyat gurubu ağır fakat daha kolay kontrol altında tutulur içecek gurubuda zordur en kolay temizlik bakliyat grubudur fakat ağır ürünler vardır en zor guruplar içecek ve bisküvi çikolata reyonlaridir işi hafif fakat sürekli kontrol etmeyi gerektirir en karışık bölümlerde vardır sen hangi bölümde çalışacaksın önemli olan o en kötü zaten çalışma arkadaşların neler yapacağını sana gösterir bir kaç gün içinde alışırsın sirkülasyonu çok ürünler sürekli hareket etmeni sağlar daha çok yorulursun çünkü sürekli malzeme getirmen gerekecektir bence en iyi gurup bakliyat gurubudur biraz ağır olan şeyler olmasına rağmen 10 kg 5 kg unlar şekerler gibi örnek birde en çok yoracak gurubu makarnadir en rahat nohut fasulye mercimek biraz pirinç belki yorar bagayi uzun bir yorum oldu yarsimci olmak istedim
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılReyon görevlisi; mağaza ve süpermarketlerin en aktif personellerinden biri olan, görevlendirildiği reyondan sorumlu gibi görünen her işe koşan ekstra işler yapan başka reyonları dahi düzenleyen depoya girdi çıktı yapan kişidir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılUrunleri yerlestrmek etiket kontrolu ön yuz yapma vs
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay gelince öğrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrada caliscagina gel benimle calia
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInternet alisverisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılReyonu dizer, düzeltir
00 Yorumla
+1 yılAmele işi bildiğin kolay gelsin şimdiden 😂
00 YorumlaKasaya bakar, reyon düzenler. Temizlik yapar..
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 365 cevap paylaştı. Her türlü amelelik
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılHer işi...
00 Yorumla Reyon dizer
00 YorumlaRafa ürün dizer
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne