AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sıcak bakmıyorsa akıllıdır. Ortamı insanların ne kadar aşağılık olduğunu iyi biliyordur.
İnsanlardan bixene?
Kadınlar düşüncesi böyle işte. Farklı biri çıkar ilgini çeker istemsizce oluyor bunlar ne kadarda konuşsanda.
Zaten bana bu şekilde güvenmiyorsa benim onunla işim olmaz ayrıca farklı bir kafamı çelecek bir kadınsan benimle zaten şimdi de birlikte olmamalı
En güvenilirleri bile görüyoruz. Baska zaman suraya gelip kendime engel olamadımları çok görüyoruz. Dar kafalısın burada senle 1 saat tartışsakta anlayamazsın boş ver
Bana dar kafalısın diyen kadınlar üniversiteye gitmemeli başkalarına gözü kayar diyor o zaman sizi hiçbir yere sokmayalım aldatma rekoru siz de demek ki senin annen de üniversiteye gitse başka adamlara bakacak senin gibi karaktersiz geri kalmış yobazların soyuna kibrit suyu soyunu sopunuz kurusun şimdi
Şikayet ediyorum hesabını saygısızlığından dolayı
Davar beni de şikayet et. Geri kafalı.
@Buaskdegildenebeee Sakin ol oğlum havlama şşttt
@KaaNnnn_ yanlış anladın ben senin dilini bilmem :))
@Buaskdegildenebeee Benimle konuştuğuna göre çokta iyi biliyorsun üniversiteye vurdurmaya giden moronlar sizi
@KaaNnnn_ annen öyle yapıyordu sanırım 😛😉
@KaaNnnn_ ahahahah ahahahah ahahahah. Ahahahshs ahahahshs hahahaha
Lan kimse kandirmasin kendini simdi ya
Zaten soran bosanmayi kafasina koymus kocasina da yakinda geri kafali yobaz diyip bosanir bahane olarak gider okur birini bulur evlenir hhahaha
@GekoKertenkelesi1903 öyle bile olsa sana ne giriyor?
Her sey giriyor kardesim noldu hayirdir
karar meselesi geleceğin söz konusu ve de hayaller seven kişi buna destek olur idi değilse boşan
Haklısın kanka. Açıktan okunur da örgün ne okumak istiyorsun?
Yaşadığın yere yakın bir fakülteden bölüm seçersen sorun kalmaz diye düşünüyorum
O anki aranızda ki ilişkiyi bilemediğim için bişey söylemek zor ama boşanmak çocuk oyuncağı olmuş. Ailenin yanına mı gideceksin. Eğer boşanırsan yük olmayacak mısın onlara
Onun eline bakarak devam etme yarı yolda koyar erkenden mesleğini eline almaya bak
Okuyup napcanız mk erkeklerı ıssız burakıyorsunuz sıkcem sımdı asdsad
Eğer gerçekten istediğin üniversite eğitimi alıp kendi ayakların üzerinde durmaksa kimse seni tutamaz boşa gitsin sana saygı duymayan insanı. Çocuk yaparsan işler zorlaşabilir
Boşan tabi en ufak birseyde boşanin ki evlilik kavrami kalmasin gelecek nesillere 😉
Hay agzin anzer bali yesin senin be
burdakı durum ufak bır konu degıl , karsı kısının donum noktası ve hayatını tum yasamını etkıleyecek bır nokta karıyerı ıle ılgılı.
aslında suc bu kızda bacak kadar boyu ıle okulu bıtmeden işi gucu olmadan bu kertenkele ile evlenmesı olmus .
Ne diyorsun kardesim bi bikmadiniz su uye adi esprisinden dalgasindan ya seviyorum hayvani ne var sen ileride ufak tefek seylerden bosanirsin olur biter
@GekoKertenkelesi1903 üstüne alınmışsın .
kertenkele eğticisiyim velev ki benim uzmanlık alanım arizona kertenkeleleri üzerine.
evlenmek hak caiz ise boşanmakta haktır. yarın obur gun kız babası olur isen anlarsın , bir habeş maymunu kızının ozgurlugunu kısıtlar dayatır o zaman sana sorarım .
Hala ayni bos bos laflar gri zekali misin nesin ben de it egitimcisiyim senin gibilerle dalasa girmiyorum oncelikle bu tur seylerin konusularak cozulecegini eger cozulemiyorsa bile en ufak seyde bosanilmamasi gerektigini soyluyoruz her halta bosanilmaz oyle hemen yoksa aldatir bu esini ilerde evlenirsen anlarsin komodo ejderinin biriyle it herif seni
@burakistan35 Adam eğitimine engel olmamış. Açıktan oku demiş. G. ötünle mi okuyorsun yazıyı?
@uyumamlazim açıktan okul olmaz. lisans demek 4 yıldır gıder okursun . acıktan memurluk haruıc kımse okudugun okulu kaideye almaz , sen reel hayatı bilip bilmeden vızıklama orada dondan çıkar gibi. aslında suç adamın değil kızın .
@GekoKertenkelesi1903 len kertenkele o kuyruğunu koparır kedilere yediririm. eğitimi statüsü özgüveni olmadan kalkmış yorum yapıyor birde burada .
Yorum yaptığıma pişman oldum siliyorum
Dikkat et komodo ejderi cikmasin kocum parca pincik ediverir mazallah madem seviyem dusuk munakasaya girme kelime esprisi yaptigin icin sacma sapan seyler yazdigin icin mudahil olmak durumunda kaldim kardesimin adi da burak biz espri yapiyormuyuz ilkokul seviyesinde kardesim hayirdir yani
Kendisi gtuyle okuyor soruyu gelmis burada beni elestiriyor hasbam evlilik siz gibi tipler icin basit bir sey olabilir ucuz insanlar oldugunuz icin ama bizler icin oyle degil yazik sana
@burakistan35 benim yazımı oku sana bir daha burada açıklayamam. Kadının niyeti başka
Bence eğitimine geleceğine karışmamalı, direkt olarak boşanmayı düşünmeyin derim eşinizi bu konuya ikna etmeyi deneyin en olmadı o zaman düşünürsünüz boşanmayı. Güzellikle anlatırsınız umarım o da anlayışla karşılar
açıktan ukuycam dediysen öyle yamalısın başta örgün eğitim istediğini söylemeliydin.
En başta bunu konuşmadık bir ay önce bunu konuştuk açıktan gidelim falan dedim sonra araştırınca açıktan istediğim hiçbir bölüm yok Türk Dil edebiyatımı okuyayım Allah aşkına hiçbir şey olamayacağım ki boşuna niye okuyayım
ayrılın bence. örgün olarak okul ve evlilik yürümez.
Hayalarini yarım bırakma kim olursa olsun ne olursa olsun sebep aramaksızın gerçekleştir. Kocan abartmış
He evlilik oyuncak çünkü gerizikalı
Okuyacan ne yapacan sonra işsiz kalırsın
Zaten ünversite başladığında başka birini bulursun kesin kocanı bırakırsım
Adam haklı korkuyor seni kaybetmekten seni seviyor
Başanmak o kadar mi kolay
Bence en doğrusunu bu arkadaş söylemiş
Kadın şımarık ve vefasız çünkü. Böyle insanlardan Allah korusun
Kesin kocasını sevmiyordur belli zaten
Bi binaya gitmek için boşanacak ya
Allahım akıl ver bunlara
Allah akıl fikir versin
Kendi ayakların üzerinde durmaya devam et, doğru yoldasın, kimse seni birisine bağımlı hale getirmemeli özgür olmalisin
Eğitim hayatı çok önemli, eş her zaman bulunur. Ayrıca okuduğun zaman insanı kısıtlayan döküklere kalmazsın, daha medeni bir eş bulursun.
Baştan söylemen lazımdı, adam seninle bir hayat kurmuş söylediğin sözden dönmen ne kadar doğru ki?
bosanmak mi
nasil direkt kesip atarsiniz
Hosgorulu olmaya calisin alttan alin herseye de ayriliyorsunuz kimse anlasmak istemiyor 🤦🏻♀️
Samimi söylüyorum sen kazanıp üniversitesiye gittiğin anda burnundan getirir
Boşanır mı
Boşanmaz ama hergun kavga gürültü olabilir ya
Ahahs ne demek boşanmaz
Boşanmak istiyorsan sen boşansana
Bosanmak konusu ne kolay olmus hemen bir sorun oldumu bosan neden evleniyorsunuz anlamıyorum
Boşanıp sevgili gibi yaşayın, üniversite bittikten sonra tekrar evlenin.
👉 🧠 bedava.
kocanın yaptığı asla doğru bir şey değil. Okumak istiyorsan oku kendi ayaklarının üzerinde dur.
Evlenmeden önce bunu söylemesi lazımdı erkeklerin eşlerini okutma gibi bir vazifesi yok kızın babası okutmamış kocası mı okutacak
kocası okutsun demiyorum zaten sadece okumasına engel olmasın
Ama masrafları adam dam çıkar
Görüşler farkli boşanin bitsin gerci bizim fakultedede evli cocuklular vardi
köle edecek bitirsende iş için imkan vermez iyi değerlendir
Kartal kendine gel
Oku çalış diyenin aklına.. okuyup napcan otur evinde çocuklarina bak
Bastan böyle sığ zihniyetli bir adamla niye evlendin ki çocuğun yokken bosan eğitim her zaman daha önemli
Çünkü okula giderken sponsor lazım onun için evlenmiş
Adam eğitimine engel olmamış. Açıktan oku demiş. G. ötünle mi okuyorsun yazıyı?
@uyumamlazim aptal açıktan okumak çok mu kolay sanıyorsun? Adam okumasını istemiyor karısının aptal anlayamadın mi hala gtunle mi okuyosn diyo bide asıl sen ne olduğunun farkında değilsin gerzkali
S. alak s. alak konuşma kadının niyeti farklı.
Boşanma bahanesine bak
Bahane etmiyorum ben kendim boşanırım da demedim eğer kendisi beni kabul etmez ise boşansın dedim
Hayır, saygı duysun bu görüşüne.
Saygı değil fedakarlık isteyen bir durum kadın okul masraflarını üstlensin diye evlenmiş resmen adamı sponsor olarak görüyor
Farkındaysan ben saygı duysun dedim bunun içerisinde fedakarlık da var.
Saygı duymakla fedakarlık yapmak ayrı bir durum hiçbir erkek evlendiği kadını okutmak zorunda değildir bunu evlenmeden önce söylemeli ilk başta dışarı dan okurum deyip daha sonra okula gidecem demesi erkeği saf yerine koyması demektir
Böyle eş olmasın bence boşan gitsin
Ne olmak istiyosun ki
Doktor
Kazanıyo msn tıp
Evet.
Kaç bindesin
Böyle biriyle olman bile hata. Onu bırak ama üniversiteyi asla. İlerde demişti dersin ama geç olur.
Adam eğitimine engel olmamış. Açıktan oku demiş. G. ötünle mi okuyorsun yazıyı?
@uyumamlazim Sen önce insan gibi konuşmayı öğren öyle gel, terbiyesiz.
Kolay mı geliyor sana bir yuvayı yıkmak. Bir g. erizekalı olacağıma ağzı bozuk birisi olurum daha iyi
Bence seni boşansın ya
Evet kesinlikle doğru olur boşan gitsin
Onun karismaya hakki yok.
madem okumayo dusunuyodunuz neden erken evlendiniz? okuldan sonra olmuyo muydu evlilik vs
ona ne ki sana fikrini soran olmadı de geç
Konuşarak aşarsınız bu konuyu.
Hayat senin hayatın boşa gitsin
Boşan da adam kurtulsun senden
Boşanmak neden aklına ilk gelen şey?
Soru trol. Ciddi ciddi cevap verenler olmuş 😃
Kocan gitmene tabiki izin vermez
Neden peki sebep nedir
Açıktan oku uzatma sen de
ayrıl gitsin hiç düşünme
Kocan bence seni orada aldatacağını düşünüyor
Net boşan
Dimi bebeğim 😘
seni boşasın baba evine git ordan rahatça okursun.
Benim artık bir babam yok Ve ona hiçbir şekilde de ihtiyacım yok kendime ait bir evim var zaten boşanıp kendimi idame ettirebilecek bir kadın
aynen öyle yap
Ya su evlenenlerdeki hic kimseye ihtiyavim yok her seyi kendim yaparim gibi sacma sapan dusunceler ne ara turedi ya kardesim niye evlendin o zaman madem bu kadar ozgur ruhlusun herkesin ihtiyaci oldugu birileri var su hayatta sacma sapan dusunmeyi kesin
@GekoKertenkelesi1903 Bende ironi yapıyorum ona :)
Sana demedim zaten ya soranin sacma sapan tripleri icin soyledim kanka
Ayril
İlk kez mi okuyacaksın?
tabiki doğru olur sana bu kadar karışmamalı
Oda hakli sende haklisin
Tıp zaten 6 sene haberin olsun
Evet biliyorum zengin bilginle bizi bilgilendirdi sağol
Önceden düşünceni söyleseydin
Önceden okula dönüş var mı bilmezdim. Gözüm şimdilerde açıldı
Egitim hakki engellenemez ya
Doğrudur oku hayatını kurtar
Üniversiteden biriyle evlen