Öncelikle tebrikler. Rus dili ve edebiyatı gerçekten de harika bir bölüm. Özellikle seviyorsanız. Поздравляю!
Öte yandan eşinizin bunu söylerken size engel olma amacı taşıdığını düşünüyorsanız belki de ilişkinizin geleceğini ciddi bir şekilde gözden geçirmenizin vakti gelmiştir. Eşinizin birtakım korkuları da olabilir ama yine de ne olursa olsun sizin önünüzde bir engel olmaya çalışması asla hoş değil.
Rusça eğitiminden ve edebiyatından ayrıca mutlu olacağınızı düşünüyorum. Bu açıdan da istediğiniz zaman pratik yapabiliriz. Şimdiden başarılar ve özel hayatınızda da mutluluklar diliyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞuna etmeye çabala. Hemen ayrılığa kapı aralamayın. İyice kararlaştırın ortaya artıları eksileri koyun bolca konuşup birbirinizin ne istediğini tam anlatıp kısa süreli olacak bir olay için boşanmanın uygun olmayacağını v. s sonuçta okulda bitecek ama ayrılırsanız ayrılmış olursunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBoşan diyenler. Evde karilarina izin veriyorlarmi acaba? ya da karıları okumak vs gezmek tozmak kariyer yurt dışı konuları açarsa izin verirler mi? Dürüst olun amma. Soruyu soran arkadaş soruyu güncelleyip benim bu sorumu okuyup dürüst şekilde cevaplamalarini isteye bilir misin?
.
Konu ne biliyor musun? Kisme dürüst değil.
Ve sen tanımadığın insanların bu gibi sitelerde boş tavsiyelerine uyup ona göre hayatının düzenini ayarlayacaksan ozaman sana da aciyorm.10 Yorumla
+1 yılSacma bi mazeret rusyaya gidip turkce ogretebilirsin online ya da turklere rusca ogretebilirsin. Tabi gercekten cok iyise. Turizm alaninda da calisabilirsin ulkeye akin akin ruslar geliyor ya da tercumanlik da var say say bitmez. Esin universitede baska erkek bulirsun aldatilirim kafasinda buyuk ihtimal ondan bu korkusu. Sakin okumamazlik etme bi gun baska bi mazeretten bosanirsaniz ne yapicaksin? Seni eve kitleyecek degil. İsler ileri giderse aileni isin icine sok.
00 Yorumla
+1 yıloku elbbet okumak guzeldir ama yurt disina gidecegim falan filan bunlar tek basina alacagin kararlar degil sonucta evlisin bir esin var oturup konusmak lazim ama okumana karisamaz elbet fakat farkli bir ulke diyorsun farkli ulkeye gitmek istiyorsan ve esin gelmek istemiyor evliligi uzatmanin bir anlami yok bi konuda da hakli esin turkiyede okuyan cogu kisi issiz ve acikta
00 Yorumla
+1 yılEvlenince nasıldi o çok önemli izin veriyor muydu veya izin vermez miydi her bir boka öyle böyle yapma mi diyordu
00 Yorumla
+1 yılSen yurt dışında yasayacaksan kocan da Türkiye'de mi yasayacak? O zaman neden evlendin ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da goturcem yanimda ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş bulamazsın diyeb muhtemelen kafası sadece birinin altında çalışarak yapılır işleri düşünüyor. kendi işini kurarsın yine yaparsın dil öğretir online para kasanırdın bu seçenek zaten var ama farkında değil
00 YorumlaHayallerine destek olacagına köstek oluyorsa yapıcak bişey yok, boşanmak mantıklı... Ama sadece bu konudan muzdaripsen biraz düşünmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan haklı. Okuyacağın bölüm çöp oğlu çöp. Ne rusya ne türkiye bi b0ka yaramıyor. 3 arkadaşım var aynı bölüm mezunu. ikisi 6 yıldır markette diğeri Tır şöförlüğü yapıyor. ayrıca madem okuyacaktın neden evlendin.
00 Yorumla
+1 yılyahu kaçıncı yüz yıldayız ya medeni bir insan bunlara takılır mı ben götürüp getireceksem ve üzerine gps takacasam izin veririm 😇😇
00 YorumlaAynı şehri kazandıysa yani yaşadığı şehri engel olmazdım sonuna kadar destek olurdum
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya baska sehri?
- Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılAklında okumak varken evlenmeseydin, çok mu lazımdı koca. Okutmaz tabii şimdi. Boşan o zaman.
10 Yorumla Okursun nezmaan iş olursa dersin kismet birlikte demeyi ihmal etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye vermeyeyim veririm elbet canım feda olsun zaten onun için yaşarım. Ha ben çalışsın istemem ama bunun sebebi de onu yormaya kıyamam ama yine de isterse okusun elbet
00 Yorumla
+1 yılUmarım kazandığın bölümü okursun. En azından başkasına muhtaç olmazsın bir kariyerin olur ve yabancı dil her zaman bir artıdır. Eşinle belki ileriki zamanda ayrılacaksın ve okuyamadığın için pişman olacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitim hayatını kisitlayandan bı hayr gelmez bnmkide öyle ve s, etme yolundaym
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani kendi karar verme yetisi var şükür. Hayır nasıl diyebilirim ki zaten?
00 Yorumla
+1 yılAsk şimdi bu bir kısıtlama hani düşün derim ya da uygun bir dille tekrar tartışın olmazsa da okumak daha önemli
00 YorumlaValla @mının derdindeysen okumayı unut biz evlenmeyi erteleyip okuyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılS alak mısın sen yA kocanı bırakıp yurtıdına gitcen madem ne diye evlenıpn otur babanın evinde oku sonra ne tamam ye artık tek kişilik düşünemezsin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜf okuma anlayışınız kıt mı ya onu mu dedik yurtdışında çalışmak gibi orada okumak gibi hayali olan insan EVLENMEZ artık kendi hayatı hakkında sorumsuzca tek basına karar alamaz kocası var kocası yurtıdına çıkmasını istemezse bu gayet normal sorumsuz sorumsuz hareket edecekseniz evlenmeyin evcilik sanıp evleniyorsunuz kafasını alıp gidemez keyfine göre
Bosanin kurtulun ayak baglarinizdan
110 Yorumla- +1 yıl
Ayak bağı mı?
!!! - +1 yıl
Sana tavsiyem evlenme sen. Çok ciddiyim. Konusunu bile düşünme. Evlenip kocanin hayatını karartacagina evlenme. Sen ve senin gibi düşünenler.
- +1 yıl
Bir bitin ya
- +1 yıl
😒😒😒
- +1 yıl
Ah bı kurtulsam
+1 yılEvet boşanmalısınız
00 Yorumla
+1 yılNeden evlendin madem izin vermeyecekti
00 YorumlaEvlenmeden önce konuşacaktın
00 Yorumla
+1 yılöyle planların varken neden evlendin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.
m +1 yılEvet hayallerinin peşinden gideceksen durma.
00 Yorumla Boşanırsan pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılİzin veririm destek olurum
00 YorumlaNiye mağaradamı yaşıyo kocan
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de veririm niye vermeyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak için yeterli bir fikir ayrılığımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan da adamı kurtar kendinden
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody Evlenmiş, evlendikten sonra üniversite kazanıp boşanmayı düşünüyor, sence ne kadar ciddi bir evlilik bu?
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody Soru başlığını okudun mu?
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody Onu diyorum işte ben de :D
Üniversite uğruna kocasından vazgeçiyorsa bu sağlam bir evlilik değil zaten, boşansın adamı kurtarsın çünkü adamın o kadar değeri yok, herkes yoluna baksın velhasıl ;)
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody E aynı şey işte biz neden anlaşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody Evlilik ortak yaşamak için yapılıyor, kişisel tercihlere göre herkes her istediğini yapsın diye değil.
Cevap sahibi+1 yıl@seyda028 Evliliğin ne demek olduğunun farkında değilsin herhalde, evlenmeden önce bunu kocasıyla konuşup kabul ettirseydi anlardım, ee evlendik, bir sürü maddi manevi sorumluluğun altına girdik, ben üni okuyup yert dışında iş bulacağım, e hadi bay bay, boşan o zaman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimartmayin su erkekleri ya izin vermek ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidince aldatacaksın kendini kandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan tabi. Eğitim herşeyden önemli
20 Yorumla
+1 yılBoşa o adami
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Net senin yoluna taş koyuyor hayallerine engel oluyor
izin vermiyor ne ya
20 Yorumlaİyii bir bölümse neden olmasın
021 Yorumla
Soran+1 yılRus dili ve edebiyati kazandim sence iyi mi
Soran+1 yılDusuk puanli iyi bir dil bolumu onerir misin? Ben dilciyim ya da sozel bolum de olur. Hedefim yurt disi
Soran+1 yılBirde rus dili ve edebiyatina neden bos dedin ki? Tercumanlik halkla iliskiler resepsiyonistlik ogretmenlik vs yapabilirim 4 senelik olmasi ilerde yuksek lisans yapip ogretmenlik uluslararasi sertifika alabilecegim anlamina da geliyor. Hemde rusca cok konusulan bir dil
Soran+1 yılAlt tarafi 4 senelik universte okuyacagim ustune de ingilizcem iyi zaten 2. Dil olarak ingilizce ogretmenligi sertifikasi alabilirim. Onun disinda da cevirmenlik vs yapicak kadar da donanimim olur zaten
Soran+1 yılKril nedir?
Soran+1 yılDil ogrenme konusunda kendime guveniyorum çunku bu benim için hobi oldu artik :)
Soran+1 yılSiz de ogrencisiniz sanirim sizin bolumunuz nedir merak ettim
Soran+1 yılKacam ne?
Soran+1 yılKocam universteye gitmemi istemiyor ne yapsam bilemiyorum arada kaldim
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılValla anlamiyorum part time calisim da zaten okurken ona hic zarari olmaz ki
+1 yılGeleceğini düşünmen gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılOku mu diyorsun bosanip
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılYa ya hemen boşa 🤨
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılOyle diyorsun egitimime karisiyor
- +1 yıl
Yav saçmalamayın artık boşanmak çok basitleşti artık şunun soru olarak sorman bile çok yanlış çok
- +1 yıl
Eğitimini AÖF den de yapabilirsin
Soran+1 yılO zaman yurt disinda calisamam
- +1 yıl
Bunlar bahane sen kocayı boşamayı koymuşsun kafana kendine bahane arıyorsun
Soran+1 yılBen yurt disinda yasamayi hedefliyorum
- +1 yıl
Ne alakası var sen kendini iyi geliştirdikten son her yerde çalışırsın
- +1 yıl
Sen kocanı sepetlemeyi hedefliyorsun
Hayır açıktan okuyabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAciktan okursam yurt disina yerlesemiyorum
Soran+1 yılSen olsan ne yapardij
Soran+1 yılNn**
+1 yıldoğru demiş
00 YorumlaSeni başkasina kaptirmaktan korkutor
00 Yorumla
+1 yılKardeş açıktan oku. Boşanma nedir ya
00 YorumlaNe kadardır evlisiniz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGidin
00 Yorumla Boşan bence
00 YorumlaSal onu
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİzin verirdim
00 Yorumla Veririm tabiki
00 Yorumlaİzin verirdim
00 Yorumla
+1 yılBen izin vermiştim vaktiyke
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 529 cevap paylaştı. haklı bmce
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
01 Yorumla- +1 yıl
Destek olacağına köstek olan biri ile evlilik yürümez
elbette hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkocanj bosa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav he he.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken evlenmek sacma