Günde 9 saat 'staj' yapıp ayda 1 gram altın parası aldığım iş yerinden dün istifa ettim. (Evet gençler iş beğenmiyor aynen 🙄)Ailemin yazlık evine geldim, sabah kahvaltımı yaptım, yarım saat spor yaptım, İngilizce çalıştım, freelance işime çalıştım. Gerçekten günümün verimli geçtiğini fark ettim. Sizin günleriniz verimli geçiyor mu? Kızlar Bir Adım Öne 🌸
Bende 3 ay staj yaptım hastanede ama hiç ne kadar para yattı bakmadım bile. Zaten 3 kuruş para yatıyor merak da etmedim. Eskisi kadar verimli geçmiyor çünkü öğreneceğim ne varsa öğrendim hemen hemen. Anatomidir kemiktir kırıktır çıkıktır proteindir karbonhidrattır diyettir vs vs İngilizcem de gelişebileceği kadar gelişti. Sadece uzun zamandır kitap okumuyorum aslında tek eksiğim bu şuanlık. Öyle ara vermiştim kitap okumaya ama bir türlü eskisi gibi başlayamadım tekrar. Bir de tek eksik şu an yurt dışında olmamam. d
Sabah 6' da kalk metroya koş ise gel yoğun iş temposu lise mezunuyum üniversitede güvenliğim sürekli koşturmaca aksiyon dolu dolu geçiyor kendime bu aralar vakit ayıramaz hale geldim ne ha birde ayda 1 ortodontik tedaviye git eve git yat uyu kitap okuyordum onu bu aralar aksattım en acısı da ay sonu maaş mesai ile zorla 6.500 içler acısı bir durum sen mimarsın kendini geliştirmeye devam et inan güzel yerlere gelirsin kalbini temiz tut benim de bu aralar güzel bir tatile ihtiyacım var ama oteller çok pahalı.
1
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güvenlik de zor iş gece mesain filan varsa daha da zor Allah kolaylık versin. Kendimi geliştirmek için 6 ay parasız çalıştım ama artık tak etti açıkçası, her gün işkur'a bakıyorum diğer sitelere de, doğru düzgün iş yok. İşe giren arkadaşlarımla konuşuyorum patron çaycılık yaptırıyor diyor. Ülkede hiç bir mesleğin değeri kalmadı. Ben de yurt dışına çıkmaya karar verdim.
Galataport benim eski firmam şu an üniversitedeyim dil bilsem farklı mertebelere gelirim de ben işimi seviyorum çeviri kullanılarak dün kavga oldu okulda çok güzel gazını aldım yolladım kavgacı bir yapım var görünüşte ama işin ehli oldum😊
Yani tek yaşasan kira filan masrafın çoktur diye dedim, tabi öyledir ama insan kötü örnekle karşılaşınca intiba olarak kalıyor. O Erbaa'lıydı zaten, her fırsatta bahsederdi.😅
Ben haftaiçi 5, haftasonu en fazla 7 saat uyuyorum. Haftaiçi zaten günümün çoğu işte geçiyor. İşten kalan vakitte de dinlenmeyi ve mutfakta vakşt geçirmeyi seviyorum. Haftasonu ise cumartesi günü ev temizliği ve bahçe botanik işleriyle, pazar günü ise ya arkadaşlarla aktivite ya da bahçede mangal ile geçiyor. Onun dışında harici bir durum olmadığı sürece böyle bir hayatım var. Memnunum, güzel bir hayatım var.