Kişilik & Karakter Günlerinizi verimli geçirebiliyor musunuz? balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben geçiremiyorum maalesef.Bugünü çok verimli geçireceğim dedikten sonra günüm; Günlerinizi verimli geçirebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. pek geçmiyor maalesef 0 0 Yorumla
Lalade0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bütün gün yatıp uyuyorum.Dizi izliyorum ve bir şeyler yiyorum.Yaz sıcağında yapılacak çok şey olmadığı için günlerim de verimli geçiyor sayılmaz. 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Benimde öyle oluyor 😂 genelde yorgunum sürekli yatıyorum iş yoruyor 0 0 Yorumla
Ghost_player Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bazı günler evet bazı günler hayır. Çoğu zaman işten gelip yatıyorum zaten, nadirdir arkadaşlarımla dışarı çıktığım. 0 0 Yorumla
Eylülll2266 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Çoğu zaman verimli geçiyor zamanım diyebilirim. 0 0 Yorumla
cahilimcahil Takip Et Xper 1 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Selamün aleyküm. Elhamdülillah 0 1 Yorumla balıkakrepkadını 1 yıl Aleyküm selam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pek geçmiyor maalesef
Bütün gün yatıp uyuyorum.
Dizi izliyorum ve bir şeyler yiyorum.
Yaz sıcağında yapılacak çok şey olmadığı için günlerim de verimli geçiyor sayılmaz.
Benimde öyle oluyor 😂 genelde yorgunum sürekli yatıyorum iş yoruyor
Bazı günler evet bazı günler hayır. Çoğu zaman işten gelip yatıyorum zaten, nadirdir arkadaşlarımla dışarı çıktığım.
Çoğu zaman verimli geçiyor zamanım diyebilirim.
Selamün aleyküm. Elhamdülillah
Aleyküm selam
yaşıyormuyuz gün olsun :d
Hamileyim verimli geçmiyor maalesef
Geçiremiyorum
Elimden geldiğince
Görsel deki gibi olmayı çok isterdim