Bıktım bu aileden. Sınava girip kurtulmak için gitmeli miyim yoksa tekrar hazırlanmalı mıyım?

Sen bensin cidden hiç anlaşamıyorum diyemem ailemle ama evet bende istiyorum kurtulmak için gitmeyi ama ya düzgün bir bölüm gelmezse gelmese bile gideyim orada çalışayım diyorum çok zor diyorlar tekrar hazirlanayim diyorum evde çalışmak imkansız bende şaşkınım hicbisey bılmiyorum
Ben de aynısıyım. Benim ailemle problemlerim yok ama sıkıldım evden gitmek istiyorum. Ben de hiç çalışmadım. Şehir dışına gitsem iyi gelecek bana. Huzurun daha önemli boş ver gir sınava sonra git istediğin yere. Bi şekilde yolunu bulursun. Düşün ailen yok seni baskılayan yok, huzurlusun, özgürsün. Ben öyle yapacağım tavisye ederim sana da.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu psikolojiyle zaten çalışamazsın. Sınava gir herhangi bir bölüm oku başka şehirde sana iyi gelecektir.
Bana iyi geleceğine eminim ama doğru düzgün bölüm olmazsa ne yapacağım ilerisini de düşünüyorum
Bunu daha önce düşünseydin iyi bir bölüm için hazırlanıyor olurdun. Bitirince gelip hernagi bir işte çalışırsın artık dert etme
Yapacak bir şey yok kendi işini bulup ayaklarının üzerinde durana kadar bir şey yapılmıyor. tek sende olan bir şey değil hepimiz de oluyor
Bende aynı ya bittik biz ya çok üzülüyorum var ya bu devirde çalışsan da bir şey olmuyor 😞
Emin ol üniversite ailenden çok daha iğrenç pislik ve rezil bir yer. Ailende kavgalı olunca oluşan o ruh hali unide her insanlar normal konuşurken var insanlar tahmin edemediği kadar adı ve serefsizler
Birincisi neden ailenle geçilemiyorsun? İkincisi sınava girip sevmediğin bölümde tercih yaomaktansa tekrar hazırlanman gerekiyor.
Geçinemiyorum olmuyor işte bazı şeyler psikolojim alt üst oldu, kurtulmak istiyorum
1 sene daha sabr et yoksa tüm ömrün boktan bir işle geçebilir karşim
Aile sorun çıkarmış
Git kızım
Evlenmelisin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş