Beni bu kadar boğan aile baskısından bıktım. Evden ayrılmalı mıyım?

25 yaşındayım ve artık cidden çok bunaldım. Ailem yüzünden bir işe girip çalışamıyorum, arkadaşlarımla görüşemiyorum, sosyal medya kullanamıyorum, istediğim saatte uyuyamıyorum, markete bile gidemiyorum. Sürekli ortam kötü devir kötü diyorlar ve balkona bile çıkmama izin vermiyorlar. Telefonumu zorla kontrol ediyorlar. Biz senin anne babanız bizden bir şey saklamayacaksın sana bir şey olsa gene bizi ararsın diyorlar. Cidden artık ilallah etmiş durumdayım. İş bulup evden ayrılmayı düşünüyorum. Bu evden çıkarsan bizi unut seni evlatlıktan sileriz diyorlar. Ne yapacağım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gelen yorumlar için teşekkür ederim. Ailemle bu konuyu oturup konuştum ve tekrar kavga ettik. Bizi dinlemeyip kendi bildiğini yaparsan pişman olursun oturacaksın evde bizim lafımızı dinleyeceksin başımıza o**** mu olacaksın sonun haberlerdeki kızlar gibi öldürülmek olur diyorlar. İki arada bir derede kaldım. Evlilik düşünmüyorum. Napacağım ben böyle ya? Özgüvenimi yerle bir ettiler.
Güncellemeler
+1 yıl
Gene telefonumu kontrol etmek istediler ama izin vermedim. Bu sefer de sen bize karşı gelemezsin diyerek bana bağırdılar. Ben artık dayanamıyorum. Cok güzel kariyer yapabilecekken ve iyi bir maaş alacakken hepsine engel oldular. Yeter ya!!!
Beni bu kadar boğan aile baskısından bıktım. Evden ayrılmalı mıyım?