İhbar süresini 2 hafta sandım ama 1 ay çıktı. İşimden bir an önce kurtulmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Önceden belirteyim. Yurt dışında bir markette çalışıyorum 6 aydır. Artık işimden o kadar bıktım ki dayanamadım, bölüm başkanıni aradım işten ayrılmak istiyorum dedim. Sen bilirsin, ama temmuzun sonuna kadar çalışman lazım, ihbar süresi ay sonundan ay sonuna kadar olur hep dedi. 1 ay ihbar süresi var diyince beynim durdu. Bu ayın sonuna kadar çalışıp bıraksam olmaz mı dedim, normalde öyle yapman için Mayıs sonunda bildirmen lazımdı dedi. Büyük patronu arayıp soracak Haziran sonuna kadar çalışıp bıraksam mümkün olur mu diye. Ama hiç ümidim yok. Ya Temmuz sonuna kadar zorla isteksiz çalışmam lazım parayı alabilmem için, ya da ihbar süresini boşverip öylecr çıkıp gidicem ama o zaman hakkım olan çift maaş yanacak, paramı alamicam. Nolur bana bı yol gösterin, napiyim ben şimdi. Beynim patlayacak. çalışmasam para yanacak, çalışsam 2 ay daha devam etmem gerekecek ama iş psikolojimi bozdu iyice dayanamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Patronla anlaştık, temmuzun 9 una kadar çalışıp Temmuz sonuna kadar da kalan tatil hakkımı kullanıcam. Bu şekilde sadece nerdeyse Haziran sonuna kadar idare edicem, sonra kurtuluyorum :)
İhbar süresini 2 hafta sandım ama 1 ay çıktı. İşimden bir an önce kurtulmak istiyorum, ne yapmalıyım?