Sizce tek bir proje iyi bir işte çalışmak için yeterli olur mu?

Gerçekleştirilen proje ciddi anlamda ses getiriyorsa evet tek proje bunun için yeterli olabilir. Çünkü diğerlerinin görmediği, farkına varmadığı bir şeye dokunmuştur kişi.
Genel anlamda ne yapılabilir staj olayı artırılabilir. Mezuniyetten sonra en az bir yıl staj mecburiyeti getirilebilir. Ancak bu süreçte belli miktarda maaşla kişiler desteklenmeli. Tabii işverenlerin bu durumu suiistimal etmemesi içinde stajyer konusunda kota getirilmesi gerekir. Ayrıca stajyerlerin görevleri doğru düzgün bir şekilde tanımlanmalı ki süreç içerisinde kötü muamele söz konusu olmasın.
Tecrübesi olana tahsili yok diye
Tahsili olana tecrübesi yok diye işe almıyorlar
E sen vermezsen o vermezse nasıl tecrübe kazanacak gerçekten çomarlarla yaşıyoruz
😁😁
Fedakarlıkla aşılır. İş tecrübesi için gerekirse bedava çalışmak zorundasın. Bedava iş güvüne hayır demezler. Doğru mu yanlış ama düzen böyle.
O yüzden şu an para almadığım bir proje üstünde çalışıyorum ya 😅
Basit olay. Ufak bir firmada düşük ücret çalışıp işi biraz kavradıktan sonra başka firmaya başvuru yapılır.
Böyle böyle hem tecrübe , hem iş ortamı , hem de CV şişirilir
Cevap
4Cevap
Bazı iş yerleri tecrübeli almıyor buralardan başlanabilir
Vasıfsız olmayanlar bile tecrübeli artık, nasıl bir durum o anladım.
Saçmalık saçmalık tecrübesiz yeni mezun biri nasıl iş bulacak çok merak ediyorum
Dediğim gibi olabilir. Staj yaparak ve staj yaptığı yerde kalıp full time çalışarak olabilir. Bu fırsat kaçırılırsa zor.
Türkiyenin baştan aşağı sorunu bu işte..
Olur evet… iyi isen işinde ve akılı isen olur.
Yalan dolanla.
Bitirene kadar en ufak bilgi vermeyeceğim, kusura bakma. :)
Kodlamalı bir şey değil :)
Dil önerisi istiyorsan python derim. :)
Yaw saka gibi yaw
maaş beğenmiyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?