Ben işverenler adına size ceval vereyim neden tecrübeli arıyoruz. Henüz yeni yaşadığım tecrübe. 2019 Kasım ayında tecrübesuz bir tekniker personel aldım. Verdiğim ücret de asgari ücretten 300 lira fazlaydı. Yaklaşık 1.5 yıldır çalışıyordu ki henüz tam verimli olduğunu söyleyemem. Ve işi almak için kırk takla atan ablamiz evleneceğini ve artık çalışmak istemediğini söyleyip Mart sonunda ayrıldı. Şimdi ben 1.5 yıllık emeğime mı yanayım? O kadar bosa verdiğim paraya ki yanayım yoksa tam sezon başlayacakken beni personelsiz bırakmasına mı yanayım? Şimdi kesseler tecrübesiz personel almam. Kusura bakmayın gençler kızacaksıniz işverene değil, sizden önce işverene kendini yetiştirtip sonra da açıkta bırakıp giden abilerinize ablalariniza kızın. Tecrübe olayının sorumlusu işveren değildir. Tabii işveren için bu da bir tecrübe. Kusura bakmayın ama o personelin bana verim sağlamadan maliyeti 100.000 lira civarında oldu. Ben o paraya tecrübeli adamı 10 ay çalıştırırdim ama en yüksek verimi alırdım. Mesele bundan ibaret aslında.
😂 Burda genelde çalışan kesim olduğu için işverene fazlaca giydiriliyor. Ben de bir işveren gözüyle nedenini anlattım. Sıcak yaşadığım tecrübe ile. Ben de teşekkür ederim saygıyla karşıladığın için. 🙏
1-2 örnek üzerine bir daha tecrübesiz eleman almam demek yanlıştır ve çoğu zaman bu durumu yaşayan iş verenler çalışanlarının ya hakkını vermiyor ya da 5 kişilik işi bir kişiye yüklüyorlar sonrada diyorsunuz ki bizi bırakıp gitti o kadar yetiştirmiştim falan filan. İş veren çalışma şartlarını iyileştirmeli. En başta da dediğim gibi 1-2 olay üzerine bir daha tecrübesiz almam demek işin bahanesidir. İleride çalıştıracak eleman hiç bulamayacaksınız çünkü yetişmeyen ve onlara şans verilmeyen bir nesil geliyor.
İki taraf da haksız değil. Bunun tek çözümü kişinin doğru bir yönlendirme ile maddi ihtiyaçlarını kendisinin karşılaması gerektiği bir yaşa gelmeden eğitim ve iş hayatı arasında tercihte bulunup hırsla çalışmak. Maddi bir beklentiniz olmadığı takdirde birçok iş yeri tecrübe kazanmanız için sizlere fırsatlar sunabilir. Çalışan maliyetleri birçok sektör için yapılan işten gelen gelirin çok büyük bir kısmını oluşturuyor tabiki bu dünyanın geri kalanına nazaran ülkemiz için geçerli , hem para ödeyip hem uzun bir süre verim alamamak bu insanların ellerini bağlıyor.
Bu sorunun çözümü için birçok faktörün aynı anda işlemesi gerekiyor iş üretim ve ihracat yapan ülkelerde olur eğitimin çocukları gençleri küçük yaşta yetenekleri doğrultusunda yönlendirildikleri iş eğitimi ile fenni eğitimin aynı anda verildiği meslek liselerinin desteklenmesi ile olur , şirket kurmanın kolay olduğu kobi , kredi faliyetlerinin gelişmiş olduğu ülkelerde olur , vergilerin makul seviyede olduğu , güven ortamının bulunduğu , sermaye güvencesinin olduğu ülkelerde olur bunların hemen hemen hiçbiri bizde bulunmadığı için kalifiye eleman problemi bu ülkede sürekli olacak.
Çok güzel bir konuya parmak basmışsın tebrik ediyorum 👏👏👏 Bu tarz işletmeler aslında kendi iplerini kendilerinin çektiklerinin farkında değiller. Yetiştirmek üzere eleman almayanlar bu gün olmasa da uzun vadede yetişmiş eleman bulmakta zorlanırlar. Dolayısıyla istedikleri tarzda bir eleman için bütçeyi genişletmek zorunda kalırlar. Bu tür beklentisi olan iş yerlerine başvuru yaparken bu detayları onlara izah edebilen bir tecrübesiz elemanı kimse geri çevirmeyecektir. Bu şekilde baş edilebilir diye düşünüyorum.
Iyi yöneticiler ön görüsü yüksek olan kişiler olur genel de ve ileri de yaşanma ihtimali bulunan aksilikler için bu günden tedbir alırlar. Ben gidip hiç bir yere başvuru yapmam da Allah ta mecbur etmesin. Lakin olurda birgün mecbur kalırsam beni işe almamaları çok zor. Ikna edebileceğime inanıyorum.
Çoğu iş yeri kendi çıkarlarını düşünüyor ama tüm iş yerleri bunu yaparsa etrafta tecrübe edinmiş insan kalmayacak zaten. Etkileyici bir hitabet veya yetenek gösterilirse işe almaları daha kolay oluyor. Yazın bir mağazada satış danışmanı olarak başvurdum, amacım 3 ay çalışmaktı. Tecrübemin olup olmadığını sordular, "Tecrübem yok ama çok rahat insan bile pazarlarım" dedim işe aldılar. Ama alındıktan sonra doğduğum büyüdüğüm yerde çok daha güzel ve yüksek gelirli iş bulunca direkt oraya yöneldim, işe gitmedim. 😄
Bunu burda daha önce de söylemiştim, ben saçma sapan iş tecrübesi olan insanlardan ziyade daha parlak, iyi okuldan mezun olmuş, gelecek vadeden eleman almayı deniyorum genelde. Bunun iş veren tarafından şöyle bi yönü var. Bunu süspanse edebilmek kolay değil. Kısa vadede fayda beklenen elemanda bu yolu seçersen işin yavaş gider ve yöneticiler yorulur, ama orta vadede sorunlar çözülür ve iş akışı daha iyi hale gelir. Bunu her şirket ve yönetici yapmak istemez buna saygı gösteriyorum. Tecrübesizken iş bulabilmek istiyosanız parlamanız lazım. Kendinizi öne çıkartacak bi farklılık bulmanız lazım. Meslekler için spesifik olarak değişir belki ama atıyorum iyi bi yabancı dil parlatır mesela diyelim. Yerine 100 tane aynı seviyede adam bulabiliyorsam hem o kişiyi almam hem de çok az para veririm, çünkü özel değil. O yüzden kendini özel kılmak lazım
Size bir bilgi vereyim bu konuda. Ben hiçbir zaman iş sırasına girmedim Cv doldurmadım, sizde öyle yapın. İşyerlerine kendinizi üstün gösterin. Ancak öncesinde kendinizi geliştirin örneğin 3 dil veya 2 dil öğrenip iş yerine gittiğinizde ben direkt genel müdürünüzle görüşmek istiyorum şu pozisyonda şu işi yapmaya hazırım gibisinden konuşma yaparsanız istediğiniz yere girersiniz. Tecrübe önemli değil ön hazırlık önemli. Zaten koydukları bölümde sizden hemen performans beklemezler. Özgüven tamamsa önemsenmez. Ben önceki mağazada genel koordinatörlük yapıyorum dedim, beni yeni görüştüğüm mağazaya genel koordinatör olarak aldılar mesela 😄 ama özgüven vardı her işi kaldıracak potansiyel bilgi ve zeka lazım. Asla pasif olarak başvurmayın işyerine oranın sahibi patronu gibi davranın.
Satış temsilcisi iken bir anda genel koordinatör oldum hiçbir kıdem yükselmeden hemde kendi isteğim ve özgüvenimle. Bu işler böyle. Mesela bakın cumhurbaşkanlığı da aynı şey bir sürü milletvekili vardır ama cumhurbaşkanlığı söz konusu olunca hiçbirinin sesi çıkmaz mesela Kemal Kılıçdaroğlu bile aday olamıyor niye? O görevi üstlenecek potansiyeli yok.
Açıkçası kimse tecrübesiz diye işe alınmıyor değil. Birileri üniversite zamanı partilerken, diğerleri stajer olarak veya part time çalışıp kendisini geliştiriyor. Bu durum işe alım süreçlerine etki ediyor. Bunun ismi sen 4-5 yıl yatmışsın, alanınla ilgili en ufak bir çalışman yok, ama biz farkındalık seviyesi yüksek (veya kendini işe adamış) kişilerle çalışmak isteriz demektir.
Alanımda staj yok, part time olarak çalışabileveğim bir yer dal değil. Yapabildiğim tek şey kafelerde part time çalışmaktır eminim oda ofis işlerine yaramaz. Freelancer olarak çalıştım, alan dışı olarak freelancer çalıştım yeni programlar öğrendin vsvs.. Sertifika desen var sadece tecrübe ve yaş şartı var. Genellikle sorumluluk alamaz işi beceremez vs düşünceleri var
Tecrübe önemlidir evet Lakin yeni mezun birinden bu durum beklenemez Bana göre iş veren vekili patronuna yalakalık yapmak için bak bu kadar kişi ile görüştüm Su kişide karar kıldım demek için çağırıyor Sonrada tecrübeli birini arıyorum diyor Baş vuru formunda tecrübe olmadığı yazıyor sana göre uygun değilse çağırma kişiyi İş veren vekilinin terbiyesizliği ego yapma durumu Bana böyle söyleyenlere tecrübeli kişi arıyorsan beni neden çağırdın diyerek sövüyorum
Aslında bunu anlamak çok kolay Biz kendimizi işveren yerine koyarak aslında nasıl bir işçi almak istiyoruz gibisinden düşünürsek aslında tecrübeli olması o kadar şart değil. Yani bana göre... Özgüvenli kendinden emin, işi hemen kavrayıp verim alabileceğim bir profil güzümde canlamırsa tecrübesiz olsa dahi işe alırım.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
ilk iş görüşmem de kavga ettim, madem tecrübeli arıyorsunuz CV de görmediniz mi neden beni çağırıp hem zamanımı çalıyor hem de rencide etmeye çalışıyorsunuz dedim , o gün işe aldılar beni vallahi... demek ki çemkirmek lazım
bu anlattığım oldu başıma geldi işte :) yaradı ve o gün işe aldılar beni... hatta üretim müdür ile tartıştık , dedi ki iyi o zaman yarın gel başla diycem çalışacak mısın mı dedi.. çalışmak istemesem burada ne işim var dedim... İK ya git gerekli evrakları söylesinler dedi :) jet hızıyla işe alındım.. demem o ki biraz yırtık cevval atik olduğunu göstermen ve o işi istediğini belli etmen sizi birkaç adım öne atar hanımefendi
Başa çıkmak gibi bir beklentin olmasın çünkü hiç azalmıyor bu insanlar aksine daha çok artıyorlar. Bunu kabullenip pes etmeden iş arayışına devam etmelisin. Yeterince azimli istekli olursan bence mutlaka bulursun.
Yıllardır bu soru kafamda dönüp duruyor. Hangi işe başvursam “Tecrübeli eleman arıyoruz” diyorlar. Ee tamam da çalışmadan nasıl tecrübe edineceğiz anlamış değilim.
Bir çok işverenin amacı tecrübesiz olduğumuz için bunu kullanarak bizi asgari ücrete çalıştırabilmek. Zorospu evlatlarının ellerinde olsa analarını babalarını bile 5 kuruş vermeden çalıştırırlar.
eğer sen o işçiye işi öğretirsen oda zamanla işi öğrenir ve tecrübesi var diyebiliriz ülkemizde her işte tecrübe istiyorlar madem bu kadar tecrübe gerekiyor o işi bilenler öğretsin insanlarda tecrübeli olsun.
En çok ben çekmiş olabilirim sanırım bunu, bizim meslekte tecrübe çok önemli veliler buna çok dikkat ediyor falanlar filanlar duymadığım laf kalmadı. Gerçekten çok komik bir durum. İnsanı mesleğinden soğutup enerjisini alıyorlar.
hmm , asıl soruya geçeyim bakalım. Eğer orda çalışan iş arkadaşı varsa o zaten yardımcı olabilir fakat orda tanıdığı biri yoksa alınmaz büyük ihtimalle.
Sonsuz bir döngü bu 😁😂 Sonu yalana çıkıyor. Tecrübesi olmayan en son 5 tane lafta çalıştığı bir yeri referans gösteriyor ancak öyle çıkıyor işin içinden 😁😁
Tecrubeli bulmak kastindan bence yanlıs. Busene 3 işci alimi yaptim kriter tecrubedennonce konusmasi oturmasi kalkmasina bakmatim konusma hareketleri ele verir
Her zaman olduğu gibi saçma bir sistem ile karşı karşıyayız... Maalesef ki günümüz bu durumda ve genç arkadaşlarıma üzülüyorum.. O kadar uğraş didin oku ama iş bulama..
O kadar haklısınız ki kimse işe almazsa nasıl tecrübe kazanıcam ben diyorum içimden birçok kez patronları çırdım. Bildiginiz çırdım ama işe almadılar haklısınız gelin başlayın demediler.
Torpil olayının üstünü örtmek için yapıyorlar gerisi hikaye...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam da aklımdaki soru... Herkes deneyimli çalışan istiyor, ama hiç kimse tecrübe için ön ayak olmak istemiyor. Bu yüzden kendi mesleğimde kariyer yapmak oldukça zor.