+1 yılBayanların yaptığı işlerde vardır mutlaka araba firmalarında genelde bant sistemi oluyor ki öyle yerlere de bayanları vermezler daha ince işlerde bayanlar görev alabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Montaj bölümüne verirler diyolar genelde
- +1 yıl
Montaj olabilir evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı. Arkadaşım çalışıyor orada, isterseniz bi sorabilirim ya da siz sorabilirsiniz
05 Yorumla- +1 yıl
Sorun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sordun mu
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 saat aralıksız ayakta çalışıyormuşsun 10 dk ara sonra tekrar 2 saat çalışma. Yemek molası 30 dk gidip gelme süresi de dahil çok yorucuymuş ve 3 vardiya haftanın 6 günü calisacaksin
09 Yorumla- +1 yıl
Bi arkadaşımla öyle başvurmuş bulunduk beni mülakata çağırdılar salı günü sabah sekizde napcamı bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl başvuru yaptın mesleğiniz nedir
Cevap sahibi+1 yılMühendis misiniz. Bayanlara daha kolay işler veriyorlarmis
- +1 yıl
Yok üretime başvurduk ole para biiktirmek amaçlı yüksek maş veriyomuş ön lisans işletme bölümü mezunuyum iş bulamıyorum oyuzden oda 5 6 aylığına alıyomuş
- +1 yıl
Kariyerden başvurdum internetten
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayirlisi olsun özgüvenli durmaya calis sık giyin üretim bölümünde ne yapacaksın
- +1 yıl
Araba fabrikası araba üretiliyo
- +1 yıl
Nereye verirler bilmiyom iş görüşmesi bise sabah sekizde geç kalırsan geçersiz sayılıyo
Cevap sahibi+1 yılBen de sakaryada yaşıyorum orası uzak ilk gün gitmek zor olabilir arifiye de aslında ama baya uzak. Ama ise alınırsın özel servisi varmış ücretsiz gidip getiriyor o süper
+1 yılZor değildir emin ol benim çalıştığım şirkette toyotaya çalışıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ama hep kötü yorum yapıyolar nereye baksam
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde genelde fıtık oluyor kızlar montajda mı çalışıyor bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbim orada çok iyi maaş alıyor zorlanmadığını Dile getiriyor Kız çalışan çok az diyordu
012 Yorumla- +1 yıl
Ağır diyolar araştırdım da interneten filan hep kötü yorumlara denk geldim insanı robot gibi çalıştırıyolar saniye işliyo filan
Cevap sahibi+1 yılGünlük yapman gereken iş miktarı oluyormuş abimde İlk zamanlar sıkıntı çekti 4 senedir aralıksız devam etti sadece pandemide ara ara izne çıardılar zor değil alışıyo insan diyordu
- +1 yıl
Bi arkadaşımla öyle başvurmuş bulunduk beni mülakata çağırdılar salı günü sabah sekizde napcamı bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılGit kank Kaçırma şansını baktın beğenmedin en azından cv de Toyota yazar Güzel firma Abim çok memnun altta baya kötü demişler inanma
- +1 yıl
Nereye baksam kötülüyolar😊
Cevap sahibi+1 yılAynen bende şuanki işyerime çağırdıklarında Çok kötü yorum gördüm ama alakası yok çok güzel işim
- +1 yıl
Nerde çalışıyosunuz
Cevap sahibi+1 yılBunun bi önemi yok söylemek istemiyorum ayrıca
Cevap sahibi+1 yılNe karar verdin Gidecekmisin
- +1 yıl
Yok birazdaha iş bakıcam istediğim gibi bulamazsam hiç tekrar başvururum diyorum denerim
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bu tarz firmalar da görüşmeye gitmez isen kariyer net üzerinden seni filtreliyolar ve daha sonra başvursan dahi olumsuz görüşme var diye İk. ekibi Red veriyor sana bilgine
Cevap sahibi+1 yılkank ne yaptın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence diil
00 Yorumla
+1 yılzordur
01 Yorumla- +1 yıl
bence deıldır..
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar