- Arkadaşlar dün bir banka mülakatına katıldım yaklaşık yarım saat sürdü, sorulan hiçbir soruyu cevapsız bırakmadım sohbet havasında geçti sonunda eğer kabul edilirseniz hangi illerde çalışabilirsiniz diye sordular tüm illerde çalışırım dedim 3 yıl yer değiştiremezsin ama dediler bende 3 yıl içinde herhangi bir planım yok yer değiştirmem dedim çok güzel not alıyoruz dediler daha sonra alınması gereken sertifikaları söylediler sertifikaların içeriğinden bahsettiler, mülakat sonucu olumlu olursa ararız olumsuz olursa mail atarız dediler. Başlangıçta çok olumlu geçtiğini düşünüyordum ama zaman geçtikçe olumsuz hissiyat oluşuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yani sonunda alınacak sertifikalar ve çalışma yeri hakkında detay verilmesi olumlu mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Banka şubelerinin genel çalışma düzeni bu şekildedir. Siz de buna uyabileceğinizi söylemişsiniz. İlk işe alımsa zaten sizden beklentileri pek olmaz. Daha çok sizi tanımaya çalışmışlardır. Olumsuz bir hava oluşmadıysa umutsuzluğa kapılmayın. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz bir hava oluşmadı onlar da ben de güler yüzlüydük. İnşallah, teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılHeryerde çalışabilirim her ilde sorun olmaz ! anahtar cümle. Bu ya kapıyı acar ya da kapatır. Bu soru aslında soru değil sizin kararli olmanizi gösterir. Bende size tavsiye " Her ilde çalışmam, kendi kariyerim adina yüksek hedeflerim var. Mesela sizin koltuğunuz... ne kadar çok populasyon o kadar mevki demektir " tarzi konuşabilirsin dostum. Hayirlisi olsun inşallah olur 👏
04 Yorumla
Soran+1 yılİkamet ettiğim ilde alım yoktu zaten diğer iller için başvurmuştum. O bankanın vizyonunu misyonunu araştırdım mülakatta onlardan bahsettim sizin bankanızın bütün şubelerinde çalışırım dedim. Yani her işte değilde özellikle sizin bankanızda her ilde çalışırım dedim. Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun arkadaşım inş olur 🙏 İşsizlik zor...
Soran+1 yılZor arkadaşım, çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Benim kiz ark garanti bankasinda çağrı merkezinde gorevliydi. Ben sormuştum onemlo husular nedir diye;En önemlisi diksiyon, musteriye hitap şekli ve ikna edici kabiliyeti demişti. Ve tabiki de dış görünüş. Umarim her şey yolunda gider ve torpil olayına takilmazsiniz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Hayırlı olsun seçerler :)
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılÖnce sonuçlansın daha sonra seviniriz 😊
Soran+1 yılİnşallah güzel haberi vereceğim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç öyle bir deneyimim olmadı
00 Yorumla
+1 yılZor iş
01 Yorumla
Soran+1 yılİş mi zor, oraya girmek mi zor?
Olumlu geçmiş gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası