Eğitim & Kariyer 1 ay Otizmli kardeşime burs bulmam mümkün mü? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 02 Hem ek ders hem spor olarak çok geride bir çocuk gücümüz yetmiyor artık nerden nasıl burs bulabilirim kimler burs verir? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Otizmli kardeşime burs bulmam mümkün mü? 20 Görüşünü yaz
Tersy | Eğitim & Kariyer konusunda 911 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Belediyenin beyaz masasina, ticaret odasina ve valiliğe başvurup yol yordam isteyin. Mutkaka bu konuda yardımcı olurlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Lor3n | Eğitim & Kariyer konusunda 194 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay devlet vermiyor mu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Devlet aylık 8 seans bireysel ders veriyor ergoterapi ve dil terapisini ücretle alıyoruz Lor3n 1 ay tanıdık yoksa burs bulmakt zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
02Belediyenin beyaz masasina, ticaret odasina ve valiliğe başvurup yol yordam isteyin. Mutkaka bu konuda yardımcı olurlar.
devlet vermiyor mu
Devlet aylık 8 seans bireysel ders veriyor ergoterapi ve dil terapisini ücretle alıyoruz
tanıdık yoksa burs bulmakt zor