Bir çok çalışan insan zorlaşan hayat koşulları kiralar, faturalar, gıda, yakıt, ulaşım yani iğneden ipliğe gelen aşırı enflasyon zamları nedeni ile aldıkları maaşların eriyip gitmesi, nedeni ile hem iş verimlilikleri düşmekte hem de psikolojik olarak yıpranmaktalar. Maaşlarına enflasyon oranında da zam yapılmadıkça bu kısırdöngü böyle devam edecek ve huzursuzluklar artacak hemen her şeyden kısıtlama dönemine girmek zorunda kalacak. Peki siz işyerinden aldığınız maaşınızdan memnun musunuz?
06romeo | Eğitim & Kariyer konusunda 128 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Türkiye’de ücretli kesimin ağırlıklı çoğunluğu, hakkı olanı alamıyor. Pastanın dağıtımında adaletsizlik çok büyük. Dil baştan ekonomik reform şart. Eşit işe eşit ücret olmalı. Özellikle kamuda hangi adla olursa olsun birden fazla ödeme olmamalı. Yasal düzenleme anlaşılır şekilde yeniden revize edilmeli. 😎
Ben maaşımdan memnunum fakat memnun olduğum oranda çalışma şartlarından memnun değilim. Tam tersi olunca bu defa da maaştan memnun olmam gibime geliyo.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Pnrakgl | Eğitim & Kariyer konusunda 122 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
hakkimi verdiklerini dusunuyorum cok sukur allah olmayana versin yetiyor mu zorlayarak bunun maasla ilgisi yok hayat cok pahali maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1831Türkiye’de ücretli kesimin ağırlıklı çoğunluğu, hakkı olanı alamıyor. Pastanın dağıtımında adaletsizlik çok büyük. Dil baştan ekonomik reform şart. Eşit işe eşit ücret olmalı. Özellikle kamuda hangi adla olursa olsun birden fazla ödeme olmamalı. Yasal düzenleme anlaşılır şekilde yeniden revize edilmeli. 😎
Kızlar Bir Adım Öne Allah bereket versin bu günümüze şükür
Ben maaşımdan memnunum fakat memnun olduğum oranda çalışma şartlarından memnun değilim. Tam tersi olunca bu defa da maaştan memnun olmam gibime geliyo.
hakkimi verdiklerini dusunuyorum cok sukur allah olmayana versin yetiyor mu zorlayarak bunun maasla ilgisi yok hayat cok pahali maalesef
Evet her şey çok pahalı ve aldığı parada ihtiyacını karşılamıyorsa sıkıntı ve böyle insanlarda çok var inşallah her şey iyiye gider
Hayır hakkımız olanı alamıyoruz.. İşveren zam da yapmıyor..
pek çok işi yapıp 1 kişilik maaş almak, yılda 1 hafta izin, düşük yatan sigorta, Cumaya giden boss.
açıkcası değilim. benim zihnimde olan miktarın cok altında maas
Evet memnunum, rakam vermeye gerek yok fakat gerçekten iyi bir maaşım ve güzel bir isim var, mühendislik
Şu an KPSS'ye hazırlanıyorum. Devlet memuru olmak için çabalamak iyi.
Memnunum aslında ama şu vergi dilimi olayı canımı sıkıyor. Ben kendi yağımda kavruluyorken, bi bakıyorum hoopp kesinti.
degılım vala ne bu ya
Maaşlar çöp oldu...
hayat yasanmaz bu paralarla
Kesinlikle öyle Alla herkesin yardımcısı olsun...
amın amın
İsimiz yokki maastan memnun olamama gibi bir durumumuz olsun
Eğer özel ders verirsem 1 saati iyi gibi ama diğer türlü bomboş
ögretmen msn
Hava akrobasi eğitmeniyim
hımm zor ıs yav mıllet arabaya bınemıo :)
kendi işim ve iyi kazanıyorum..
Valla abi en güzeli kendi işin bu devirde...
Hakettiğimden az olduğunu düşünüyorum.
Döviz üzerinden maaş alıyorum. Gayet memnunum.
Hakettiğim kadarını aldığımı düşünmüyorum.
Evet türkiye şartlarının üstünde kazanıyorum
Fazlasıyla veriyorlar sağ olsunlar
ne ıs yapıosun kı