İşinizden ve maaşınızdan memnun musunuz?

Türkiye de iyi bir işe yerleşmek veya iyi bir maaş alabilmek 7-10 yıl arasını buluyor. 22 yaşında mezun olan biri ne yazık ki sevmediği işlere giriyor çoğu iyi bir yere girebilmek için yıllarca bekliyor zaman ilerledikçe kendine olan inancı azalıyor yaş geçtikçe evlilikler vs her şey erteleniyor. Sevmediği işlerde çalışan genç hayata küsüyor hayat enerjisi gidiyor. Bu şekilde çalışmak istemeyen genç bir kitle oluştu. Gençler inşaat, fabrika, tekstil, market vs zor çalışma ortamlarını istemiyor ve haklılar her şey zamanına göre yaşanmış zamanında mecburiyetle bu işleri yapan büyükler haliyle genç kitleden her işi yapmasını bekliyor teknolojinin ilerlediği bir çağda gerekirse temizlik yapsınlar diyorlar aza kanaat eden para İçin kendini sürekli ezdiren belirli yaş kesimi aynısını gençlerden bekliyor. İşe girenlerde halinden memnun değil iş saatleri, mesailer, mobbingler, huzursuz mobbing yapılan ortam birçok şey hayata küstürüyor… Gerçekten işinden maaşından memnun olanlar veya işsiz olup hala umutla bekleyenler var mı?

İşimden ve maaşımdan memnunum çok yüksek maaş alıyorum çok iyi bir konuma yükseldim ve çok mutluyum
İdare ediyorum memnun değilim daha bir yer bulsam anında kaçacağım
İşsizim iyi bir yer bulana kadar bekliyorum boşuna az maaşlı bir yerde zaman kaybetmek istemiyorım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İşinizden ve maaşınızdan memnun musunuz?