Gizli Üye(25-29)14 güBankadada çalışabilirim sigortacıdada çalışabilir bu bölümğn mezunuyum ama daha çok magazada satış danışmanı olarak çalıştım hep~😀😀yada farklı sektörlerde çalıştım. Kasiyerlik yaptım, dövmeci'de çalıştım. Fabrika'da çalıştım sana ne lazım? 😀🥳benim cv geniş ama hiçbirini deneyim, tecrübe olarak yazmıyorum jajwajajqjwjwkwjwkwkwwkhsjaja
27 Yorumla
Soran13 güDövmeci kötü ya
Cevap sahibi13 güSen memur olarak aylık ne kadar alıyorsun? Dövmeciler aylık 70 bin alıyor ?
Cevap sahibi13 güHahaha
Cevap sahibi13 güHerkes işinde gücünde neden çalışmak kötü olsun? Resim yetenegin var mı? Yoksa zaten işe yaramazsın knka
Cevap sahibi13 güBirde işini severek yapmıyorsan kötü
Cevap sahibi13 güKnka dövmeciler senin aylık aldıgın memur maaşınının 4 katını alıyorlar.
Soran13 güBen dövmecilik de yapardım ama haram iş yapmak istemiyorum
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
14 güÖzelde öğretmenlik yaptım. 9 saat aralıksız çalışıp (tenefüssüz ve öğle arasız) asgari ücret alıyordum. O yüzden ara verdim.
Çok iyi bir öğretmenim fakat hakkımı alamamak üzücü. Velilerim hâlâ öğretmenler gününde ararlar. Tüm öğrencilerimin kardeşlerini de okuttum. Fakat iyi bir öğretmene reva gördükleri maaş bu.
22 Yorumla- 13 gü
Şunu fark ettim gerçekten iyi çalışkan öğretmenler atanamıyor matematik yapamıyorlar genelde buna üzülüyorum umarım hak ettiğin işte çalışır ve karşılığını alırsın 🙏
- 13 gü
@PokerFace001 Teşekkürler. 🙏🏻
14 güBende memurum. Hemşireyim 80k alıyorum yaklaşık olarak gayet mutluyum
11 Yorumla
Soran13 güOo baya iyimiş
Gizli Üye(25-29)14 güMemur olmak için uğraşıyorum bende 🙂
124 Yorumla
Soran13 güNe memuru
Cevap sahibi13 güDin kültürü öğretmenliği
Soran13 güOo ne güzel. Hangi şehirde
Cevap sahibi13 güBitirdim bölümü ags hazırlanıyorum
Soran13 güİnşaallah olur ya. Kaç yaşındasın
Cevap sahibi13 güİnşallah 26
Soran13 güBenden bir yaş büyükmüşsün
Cevap sahibi13 güOlabilir 24 yaşında mezun olduğum için ancak atanabilmek için uğraşıyorum
Soran13 güBen de öyleyim ya
Cevap sahibi13 güMemur olmussun işte sanırım senin lisans memurluk değil
Soran13 güHayır başka
Cevap sahibi13 güEvet belli erken atanmıssın çünkü
Soran13 güLisans okudum ama 24 mezunuyum
Cevap sahibi13 güHangi bölümden atandınız
Soran13 güBölümden değil
Cevap sahibi13 güVar öyle arkadaşlarım bölümü bitirmeden ortaöğretim kpss ye girip atanacak puanı atandılar sonra en büyük pişmanlığım
Soran13 güÖyle değil benimki
Cevap sahibi13 güLisans değil ortaöğretim değil ne peki yarı özel yarı devlet mi?
Soran13 güHayır devlet ya. boş ver
Cevap sahibi13 güTemizlik görevlisi olarak falan mı atandın. Merak etme sebebim kolay atanmıssın bu yüzdendi
Soran13 güHayır değil
Cevap sahibi13 güGizlemenin amacı ne zaten gizli kullanıcısın?
Soran13 güCanım öyle istiyor. Gerek var mı bilemeye
Cevap sahibi13 güO zaman benimkini de sormayacaktınız.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Memurun maaşının sabit olması, çoğu insan için bir güvence ve huzur kaynağı olabilir. Hele ki ekonomik istikrarı koruyabilen bir işin varsa, bu gerçekten şükür gerektirir. Tabii ki maaşlardan duyulan memnuniyet kişisel ihtiyaçlara ve koşullara bağlı değişiklik gösterebilir.
Konu maaş olunca belki geleceğin için de bir planlama yapmayı düşünebilirsin. Hayal ettiğin bir kariyer geliştirme fırsatı veya başka bir hedef varsa, neden olmasın? Kariyerde memnuniyet sadece gelirle sınırlı değil, yaptığın işi sevmenin de büyük bir katkısı olduğunu unutma! 🙌🍂
Ekim'in bu huzurlu günlerinde kendine ve geleceğine dair umutlarını hep canlı tut! 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özel ve kamuda denetim yapıyorum. Kendi işim, kazancım da buna uygun.
00 Yorumla
14 gühiç memnun değilim şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum ama aynı zamanda fiyat listeleri, maliyet, envanter, e ticarete de bakıyorum şu an c2 ingilizce öğrencisiyim 3 hafta sonra almanca eğitimi alıp kendimi geliştirmek için bu şirketten ayrılmayı düşünüyorum
22 Yorumla
Soran13 güNiye güzel değil ya
Maaşımdan da işimden de memnunum tek sorun çalıştığım ortamdaki insanların iki yüzlüoigi sürekli dedikodu kaostan beslenmeleer fısır fısır konuşmalar
Kim dost kim düşman bilmiyorum ama dostun olmadığına eminim. Yine de buna kendimi inandıramadigim için sürekli guveniyirim. Galiba çok yalnızım.
10 Yorumla
14 güİşsizim bi taraftan okuyom bi taraftanda evimde şarkı üretiyom hayalim o yönde yani para yok şimdilik
13 Yorumla
Soran14 güİnşaallah güzel yerlere gelisin
- 14 gü
Amin
13 gübende memurum ama affedersin tuvalet mutfak ve ortalık paspaslıyorum bezen soruyorum kendime ben memur muyum yoksa işçi mi diye
12 Yorumla
Soran13 güBen de onu yapıyorum arada. Etrafı temizliyorum
- 13 gü
vallahi soran olursa bok temizliyorum diyorum millete ne edeyim işim bu
13 güÖğretmenlik ve mühendislik okumama rağmen Emlak ofisim var ayrıca tarım ve hayvancılık yapıyorum. Düzenli gelirim yok arada emlak alım satım fırsatları çıkıyor yatırımlarla beraber yıllık 3 milyonu geçiyorum rahat. Hedef 5 yıl içinde yıllık 10 milyonu görmek ki olacak.
00 Yorumla
13 güMaaş iş verenlerin çalışanlarına hayallerinden vazgeçmeleri için verilen bir rüşvettir. şu an 3 harfli marketlerden birisinde mağaza müdürüyüm. ( Sözde müdür. Normal personel den farksız ) Maalesef maaşlar vasatın altında. Ama 1 ay sonra inşallah kendi ticari faaliyetlerime başlayacağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 gü8 yıllık öğretmenim, son maaşım 50.700 TL yattı.
Mesleğimiz itibarsizlastirildi , diğer ülkelerdeki gibi hak ettiğimiz saygınligi da gördüğümuzi düşünmüyorum. Veli bizi bakıcı gibi görüyor, Maaştan günümüz sartlarinda memnun değilim (tek başıma yaşıyorum) zaten herhangi bir fabrika iscisiyle ayni maaşı alıyoruz... İdeallerim vardı benim... Ama henüz yolun başındayken, tükenmiş hissediyorum.
316 Yorumla- 14 gü
Kötü.. evet, aramızda 10 lira var maalesef
- 14 gü
Öğretmenlerin kendisi itibarsızlaştıriyor mesleği. İşini severek özveri ile genç nesli terbiye edip ülkeye vatana millete faydalı fertleri dönüştürme şuuru ile hareket eden kaç öğretmen var çevrende? İğne başkasına ise çuvaldız kendine...
Cevap sahibi14 gü@DiplomalıHavuç inanın bulunduğum okulda 33 öğretmenden bir kişi hariç diğer hepsine kendi çocuğumu gözüm arkada kalmadan emanet edebilirim, hepsinin öğretmenliğine kefilim. Bu güne kadar üç şehirde çalıştım, çalıştığım tüm okullarda özveri yoksunu arkadaşlar bir iki kişiydi, her yerde her kesimde çürük yumurtalarimiz yok mu havuç bey
- 14 gü
Havucu sev
Doğayı koru
Öğretmen hanım apla 🤪
Cevap sahibi14 gü@DiplomalıHavuç sizden küçüğüm ağabey, havuca da abi dedik ya, neyse , aksaminiz hayrolsun diplomaniz bol olsun efenimmm
- 14 gü
Küçük taze çıtır
Bak bu güzel
34 bedenli kalem etekli isen bir de
Bul beni çabuk 😗😃 - 14 gü
😝*
Cevap sahibi14 gü@DiplomalıHavuç olmadı şimdi bu 🤷🏻♀️
- 14 gü
Haha
Baltayı taşa mı vurdum ne 😃😀
Cevap sahibi14 gü@melekina sınıf öğretmeniyim ben hocam , vergi dilimi vs etkisi oluyor ondan muhtemelen
Cevap sahibi14 gü@melekina şimdi tekrar baktım bordroya, doğdu yazmışım hakikaten o kadar yatmış 🥺 amin hocam, hepimiz hak ettiğimiz değeri bir gün görürüz umarım , basarilariniz daim olsun sizin de 💞
- 14 gü
Gizli senin kaç tane ponçigin var sınıfta
Cevap sahibi14 gü@DiplomalıHavuç havuc sen soru sorma hakkını üsluptan kaybettin 👋🏻
- 13 gü
Memeni yerim dedirtme bana
Düzgünce bir şey sordum sana
Çirkin ördek
14 güPatronu zengin ediyoruz bu ay yeni ev yenı araba alacak valla memnun değilim ilk defa böyle bi insanla calısıyorum Allah kimsenin başına bu patronu vermesin. Mecburiyetten duruyorum düğünüm olcak 5 aya
32 Yorumla
Soran13 güAllah kolaylık versin. Ne iş yapıyorsun
11 güücretli öğretmenlik yapıyorum aylık 10 bin tl alıyorum
13 Yorumla
Soran11 güBen de edebiyat öğretmeniyim hiç yapmadım. Onun yerine bimde çalışmak daha mantıklı.
- 11 gü
markette ağır kaldıramam en fazla 1 ay dayanırım ben
Soran10 güAllah kolaylık versin o halde ne diyeyim
14 güOgrenciyim iskur programi cikti bir ondan aliyorum 3 5 kurus
11 Yorumla
Soran13 güNe güzel
- Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı.
14 güHammal. Maaş fena değil.
Hiç bişeyden memnun olmicam ama yeni hayat felsefem.
14 Yorumla
Soran14 güOlmak lazom işte
- 14 gü
Yok ya, 40 yıl hizmetim var benim bu dine maneviyata :) bi köstekli saat hediye almış değilim
Soran14 güE ne güzel
- 14 gü
Peki
Gizli Üye(25-29)14 güSiteyi doktorlar, mühendistilerc yöneticiler doldurmuş maşallah herkesin maaşı uçuyor. Ne zaman maaş sorusu olsa aynı terane 😁
Nail art uzmanıyım asgari ücretin bir tık üzerinde kazanıyorum. Uçamadım henüz
64 Yorumla
Soran14 güİnşaallah uçabilmek sana da nasip olur
Cevap sahibi14 gü@Kampçı_ iyi Allah daha çok versin ne diyim
- 14 gü
Size de yazık
Serbest çalışıyorum bir maaşım yok. Maaşlı çalışarak kazanabileceğimden birkaç kat kazanabiliyorum.
11 Yorumla
Soran10 güDaha iyiymiş
14 güMemurluğu bile beğenmeyen var insanlar ayağını yorganına göre uzatmak yerine hep yorganı genişletme derdindeler. Bende memurum memnunum. Elhamdülillah
21 Yorumla
Soran13 güNe güzel. Ne kadar alıyorsun
14 güYurtdışında ihracat yapıyorum hayallerime yaklaşıyorum son çalışmak istediğim üç ülke kaldı onlarda olduğu zaman tadından yenmez not (Şu anda 11 ülke ile çalışıyorum) :)
21 Yorumla
Soran14 güOo maşallah baya iyimiş
Gizli Üye(30-35)14 güŞükür diyelim.. ayrıca açıklama için teşekkürler valla çok haklisin
24 Yorumla
Soran14 güRabbim şükrünü arttırsın. Rica ederim
Cevap sahibi14 güAmin inşallah siz memnunmusunuz
Soran13 güElhamdülillah
Cevap sahibi13 güSevindim
Gizli Üye(18-24)14 güBaristayım memnun değilim işim harici herşeyi yaptım. Bulaşık yıkama cam silme yerleri silme depo buzdolaplarını silme sevkiyat kolilerini taşıma yerleştirme sayım yapma sisteme girme falan aklıma gelenlerle ayyhh sayarken fenalık geldi. Kısa zamanda istifa basmayı düşünüyorum
03 Yorumla- 14 gü
Maasin ne kadar
Cevap sahibi14 güAsgari ücret :' (
- 14 gü
Nerede yaşıyorsun
Gizli Üye(36-45)14 güElhamdüllilah hayallerimin ötesini yaşıyorum
12 Yorumla
Soran14 güHmm ne kadar ötesinde
Cevap sahibi14 güelinin körü kdar
14 güMermer ocağında müdürüm
Maden mühendisleri odasının rakamını alıyorum
12 Yorumla
Soran14 güİyimiş ne güzel ama zor iş Allah kolaylık versin
- 14 gü
Öyle
Teşekkürler
14 güFizik öğretmeniyim maaşım idare eder İstanbul şartlarında karı koca çalışıyoruz idare ediyor
31 Yorumla
Soran14 güİyi ne güzel. 17 yaşında duruyorsun ama
Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı. ben kamudayım ve memnun değilim. bazı gruplar lobileri vasıtasıyla maaşlarına ek ödemeler aldılar. ama benim grup hariç. tabi gönüller kırıldı. ünvanlar arasında maaş anlamında bi katsayı gozetilmediği icin bu oluyor. herkes kıyaslıyor.
00 Yorumlaİş yok yayın yapıyorm 100 bini görüyorum bâzı aylar yaş 21 araba aldım
21 Yorumla
Soran14 güYok artık. Tiktpkçu musun
Su izolasyon işi yapıyorum kurban bayramından beri iyi kazanıyorum. Ama çok pis iş ayrıca kullandığım malzemeler alerji yapıyor bazen. Sen sırtını devlete dayamışsın Allah afiyet versin kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)15 güJinekoloji uzmanıyim yani rahat bı işim var tabi bazen çok pis görüntülerle karşılaşıyorum genel olarak maaşım iyidir ayda 70 bin alıyorum...
33 Yorumla
Soran15 güDeğişikmiş ya. Gerçekten artık şey görmekten miden bulanmıştır kesin
- 14 gü
Jinokoloji uzmanı o kadar az almaz. Yalan kasmaya gerek yok. 200 ü var en kötü
Soran13 gü@Zarifenurxx maşallah ne güzel
Gizli Üye(18-24)14 güLojistik deposunda part time çalışıyorum. 3 Kasımda işe başladım ve hala maaşım yatmadı sözde bugün yatacak. Sizce saat kaça kadar yatar
26 Yorumla
Soran13 güİnşaallah. En geç veşe ladar yatar
Cevap sahibi13 güYattı saat beşte yattı keşke hiç yatmasaydı
Soran13 güNiye ya
Cevap sahibi13 gü11 bin yattı
Cevap sahibi13 gü11 bin almasam da olurdu
Soran13 gü11 ne ya. Sormadın mı niye diye
Kuran kursu öğreticisiyim ama severek yapmıyorum
011 Yorumla
Soran12 güNiye ya. Sevilmez mi o iş
Soran11 güE başka ne iş yapacaksın ki
Soran11 güEee neden sevmedin ki
Soran11 güHmm garip
Soran11 güÖn yargılı olmadım. Meraktan soruyorum
13 güKpss ye hazırlanıyorum, evdeyim.
22 Yorumla
Soran13 güAllah kolaylık versin
- 13 gü
Teşekkürler.
Gizli Üye(18-24)14 güMaaşımdan memnun değilim aylık 11 bin aldım. Part time çalışıyorum
21 Yorumla
Soran13 güKötüymüş
- Eğitim & Kariyer konusunda 883 cevap paylaştı.
s 14 güMuhasebe, maaşı da eh işte yani şükür
23 Yorumla
Soran14 güAllah kolaylık versin. Ne kada peki
- 14 gü
Onu söyleyemiyoruz maalesef bi kere yaptım sitede o hatayı
Soran14 güNiye ki
Gizli Üye(25-29)13 güYouTube veya tiktok gibi video platformlarına shorts formatında video üretiyorum, evden yapıyorum ve ayda en az 60-80 bin arası kazanıyorum. Bazen daha fazla olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)14 güBenim müdürüm ilkokul mezunu eli gotunde gezerek benden 3 kat daha fazla maaş alıyor. Maaşımı ve mesleğimi söylemesem de olur, çünkü zaten mesleğimi yapamıyorum.
01 Yorumla- 14 gü
Hangi sektör müdürle çalışan arasında oladar fark olması bana tuhaf geldi.
14 güYani kendi işim kendime iyi maaş veriyorum zam ayı geldi baya bı zam beklentim var 😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı.
14 güMüşteri temsilciliği asgarî ücret yetmiyor maalesef
00 Yorumla Tasarımcıyım, ortalamanın üstünde alıyorum ama isteklerime yine de yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güÇok şükür memnunum euro olarak maaş alıyorum tek zorluğu bazen sık seyahat etmek zorunda kalıyorum. 4500 € sabit maaşım var bonus ile 5000'i rahat geçiyor.
08 Yorumla- 14 gü
mesleğiniz ne
Cevap sahibi14 gü@roronoa_ikra yapay zeka ile uğraşıyorum
- 14 gü
ya çok iyiymiş peki zor mu bence meslek seçme asamasindayim da o yüzden sordum
Cevap sahibi14 gü@roronoa_ikra biraz zor çoğu zaman çok fazla uğraştırıyor
- 14 gü
:(( hmm bilemedim
Cevap sahibi14 gü@roronoa_ikra pc başında yapabileceğin bir meslek seç yanına yabancı dil ekle derim
- 14 gü
PC başı iş istemiyorum doktor olmak istiyorum
Cevap sahibi14 gü@roronoa_ikra çok iyi, inşallah olursun
14 güEv kızıyım babam düzenli harçlık veriyor memnunum 😂
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 361 cevap paylaştı.
14 güŞükür diyelim bereketi olsun. Lakin insanlar yoruyor beni
00 Yorumla
14 güNe memurusunuz. Düz memurluk ise birkaç sorum olacak da
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 575 cevap paylaştı.
14 güşu an değil ama gelecekte kendi işimde iyi olacağımı düşünüyorum
00 Yorumla
14 gütemizlik işi ve matematikle uğraşıyorum memnunum. arada yoğun iş temposu krize sokuyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 333 cevap paylaştı.
14 güTır kullanıyorum akaryakıt taşımacılığı standart piyasa maaşı
00 Yorumla
14 güRakam konuşmaya gerek yok, herkesin maaşı kendi özelidir.”memnunum”
00 YorumlaDisciyim memnunum
11 Yorumla
Soran12 güNe güzel
14 güJandarmayım memnunum çok şükür
13 Yorumla
Soran14 güAllah kolaylık versin ya
- 14 gü
Teşekkür ederim
Soran14 güRica ederim
15 güŞükür memnunum
11 Yorumla
Soran15 güNe iş peki
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
13 güBir kaç farklı sektörde ticari faaliyetlerim var kazancım çok iyi şükürler olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)13 güMemmun değilim. Düzenleme yapacaklardı, 30bin lira zam geliyor diye ülkede yer yerinden oynadı ve dolayısıyla iptal edildi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)14 güUzay araştırma gemisinde yönetim temsilciyim aylık 3000-5000 dolar kazanıyorum. Allah’a şükürler olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güÖzel ders öğretmeniyim bir okulda çalışmıyorum buna rağmen geçinebiliyorum maaşımdan da memnunum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güAsgari ücrete amele olarak çalışıyorum
22 Yorumla
Soran13 güAllah kolaylık versin
Cevap sahibi13 güSağol
Gizli Üye(25-29)14 güEvet kocamın maaşından memnunuz dnjf
23 Yorumla
Soran14 güNe kadar alıyor
Cevap sahibi14 gü120
Soran13 güOo maşallah
Gizli Üye(25-29)14 güCnc torna işi yapıyorum pek memnun değilim ama inşallah bu sene daha memnun olacağız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güMaaşımdan memnunum ama bazı fiyatlardan asla değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)14 güMühendisim maaşımdan memnun değilim ekstra yaptığım işler var işi bırakmayı düşünüyorum
00 YorumlaMağazada güvenlik ve otomasyon sorumlusuyum yetiyor diyelim
00 YorumlaAnaokulu öğretmenliği yapıyorum, aylık 53.700 alıyorum. Çocukları sevdiğim için işimden ve maaşımdan memnunum. :)
17 Yorumla- 14 gü
Allah bereket versin
- 14 gü
@mustafacan1321 Teşekkür ederim.
- 13 gü
Rica ederim arkadaşım olur musunuz
- 13 gü
@mustafacan1321 Tabi. 😄
- 13 gü
Istegimi kabul eder misiniz
15 güMakina mühendisiyim kendi işim ort 40 50 kişi çaliştiriyorum
18 Yorumla
Soran15 güOo aylık kazancın ne peki
- 15 gü
Onu bilemem ama milyonun üzerindefir
Soran15 güİnsan maaşını bilmez mi ya
- 15 gü
Kendi işim maaş almiyorum ki
Soran15 güTamam da sonuçta bir aylık kazanç vardır. Gelir gider debgexi bir muasebeci vardır
- 15 gü
Vergi memuru musun sanane
Soran15 güSoru sormuşum. Cevap vereceksen hepsine ver
- 15 gü
🖐🖐
Soğuk hava deposunda terminalle ürün topluyorum asgari ücret alıyorum, eh yaninda primi filan da var
00 Yorumla
14 güİşsizim ya, para almadan çalışmayı da teklij ettim ama sektör çok kötü olmadı. Bilgisayar mühendisliği mezunuyum.
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat