Terbiyesiz çocukları idare etmek?

Ben normalde matematik öğretmeniyim. Ücretli öğretmenliğe başvurdum ve şansıma sınıf öğretmenliği çıktı benim branşın kontenjanı hep dolmuş. Üçüncü sınıfta göreve başladım ve benim sınıf gerçekten en kötülerinden. Çocuklar fazlasıyla terbiyesiz ve arsız. Ağızlari çok bozuk.9 yaşındalar ama bundan önceki öğretmenleri hakkında kocası onu iyi şey yapamadığı icin sinirliymiş bile diyen var. Benden önceki çok disiplinliymiş arada da dövüyormus. Ben asla ve asla bir çocuğa el kaldırmam. O yüzden o öğretmenden sonra ben onlara çok naif geldim. Yarisi dersi dinlemiyor, birbirlerini dövüyorlar sınıfta. Bir kaç kez idareye yolladım etkisi olmuyor hiç. Hatta müdür bana yollama ben ilgilenmiyorum bile dedi. Canıma tak etti zaten bırakacağım okullar kapandıktan sonra aldığım para asgari bile değil. Siz öğretmenseniz böyle öğrencileri nasıl dize getiriyorsunuz ben başaramadim çünkü belki de yaşımdan bilmiyorum yeniyim ama bildiğim bir şey var cocuklar çok terbiyesiz ailelerinden kaynaklı biz böyle değildik.
Terbiyesiz çocukları idare etmek?