Bugün beni saat 1 buçuk da lc waikikiye destek eleman olarak çağırdılar ramazan bayramında da gitmiştim o kadar yorucu ki acayip kalabalık şimdi bu bayram yine günlüğü 40 liradan çağırıyorlar sizce gideyim 1 buçuk dan 10 bucağa kadar gece geçen hafta cumartesi 1 gün ettim felaket bişeydi 2 dk dinleneyim yok telefonla konuşmak da yokmuş napsam?
Cevabın nedir?
+1 yıllc waikiki de toplamak mı alla sen bırak toplama :D genelde memur ve alt kesim alısveriş yaptıgı icin pazarda ne alırsan 5 lira modelinden elbiselere baktıkları icin her yeri dağıtıyorlar bir yeri topla 5 dk icinde orası dağılıyo gecen sene yine calısyıorum işte cocuk gelmiş araba sürüyo kıyafetlerin üstünde oraya buraya gidio felan :D uyardım 2 defa 3. sünde birazcık vuracaktım ki müdürle gözgöze geldim :D öyle işte zor iş zor :D
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bide çok sıkılar 2 dk telefon çaldı telefon yasak dedi hemen ondan sonra neymiş hız önemliymiş hız olsa nolcak anında dağılıyor orası hiç bir zaman toplu olmaz dedim azarı yemiştim :D
- +1 yıl
ben vallahi müşteriye sözde geciriyordum müdür yardımcsına da ben işimi yapıyorum işimi de biliyorum birşey ögretme sen yapmayanlara göz at yapanlara demiyordum bide 40 kiş iidik yeni acılmıstı birşey de diyemiordu avantajımı kullanıyordum :D sende orada joker olacaksın :D hani sensiz orası 1 kişi eksik olur buda cok fazla birşey bence :D buna göre davranmalısın :D
Soran+1 yılDesteklere daha çok işte yüklüyorlar bide ben bebek bölümündeki yerdeyim anneleri dağıtıyor ekstra çocuklar dağıtıyor pazar yerinden daha dağınık yemin ederim :D
- +1 yıl
bide şöyle birşey var bu bir gercek tatlı kızsın he bu yüzden dolayıda pezevenkler ciddiye almıyor öyle ama kızlarda gelip bende teselli buluyorlardı ben şikayetlerini yerine getiriyordum :D kac defa özür diledi müdür yardımcısı sayemde :D hani emegim varsa geregini isterim yoksa boş boş bizi izliceklerse calısmasınlar oturmasınlar yardım etsinler gıcık olurum işte öyle :D cirkin ol belki ciddiye alabilirler :D yani kızmaları biraz daha az seviye gösterebilir :D
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum bu arada aslında tam tersi olmasi lazim değil mi güzel olanlara daha fazla ilgi gösteriliyor genelde bu mağazada tersi oluyor daha çok çalıştırıyorlar ya resmen benim ağrıyo :D
- +1 yıl
güzeller daha cok calıstırılıo dedim ben :D
Soran+1 yılOnların daha az çalışması gerek değil mi işte :D
- +1 yıl
ön plana cıkartıyorlar daha cok eziyorlar :D niye biliyor musun cünkü kıskanıyo pezevenkler güzel olanı bizde 2 tane müdür yardımcısı vardı dieri baska bisi idi ama her neyse :D güzel kız mı calısıyo magaza da tamam direk ona yüklen kıskanıo pislikler erkek desen ayrı mal oluo sorumlular umursamayın kardesm kız zaten işini yapıo ben bak wc izni alırdım 30 dk gelmezdim tuvallette tlefondan oyun oynardım garipseme cok yorucu olunca öyle oluo değişk şeyler yapıorduk birbirmizi idare etme konusunda üstümüze yoktu :D
Soran+1 yılbir tane bizim başımızda müdür mü şef mi desem bir adam durdu hep bakınıp duruyor işte sürekli dibimde napıyo ne ediyo ulan madem bu kadar şüpheniz var almayın eleman en sonunda söylendim bende ısınamadım orda ki insanlara :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKapitalist dünya düzeni dedikleri şey budur işte. İşleri olunca çağrırlar. Normal ve gündelik olması gereken zamanda 10 misli fazla iş yaptırırlar ki bayramlar böyledir. Sonrasındada işimiz kalmadı güle güle derler. 40 lira için bu eziyet çekilmez. güzel kardeşim kendine bu eziyeti çektirme derim. sağlıcakla kalınız.
14 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten ya destek olunca daha fazla yükleniyorlar amaçları hızmış ne alaka zaten dağılıyor ben ne kadar hızlı olsam da orası yine bitmez 40 lira içinde gitmeye değmez
- +1 yıl
Nevşehir deki LC vaikikide normal günlerde hiç görmediğim kişiler oluyor bayram zamanlarında, demekki aynı yöntem kullanılıyor. Yazı o çalışanlar gecenin yarı zamanına kadar koşturup duruyorlar, ve hiç birisinin yüzüde gülmüyor. resmen robotlaşmışlar. Allah yardımcıları olsun. Birde olayın diğer yüzü var gerçekten 40 liraya ihtiyacı olan o kadar insan varki. 40 lira için gece gündüz çalışacak ve bunu 5 gün yapacak toru topu 200 lira kazanacak. Şöyle düşünüyorumda, bir yemek yemeye gidiyoruz 300 lira hesap ödüyoruz, hiç bişeyin ne değeri ne kıymeti kalmış. heleki emeğin. Sevgiyle kalınız.
Soran+1 yılçok haklısın ama 10 buçuk saate göre 40 gerçekten az sen orda katlıyorsun yoruluyorsun 1 dakika dinlenmeye izin yok 40 bana uygun gelmedi :/
- +1 yıl
kapitalizmle alakası
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin bir günün 40 lira olmamalı. insanların aylığı 1000 2000 3000 5000 olmamalı biz bu kadar ucuz olmamalıyız. bir en üst varlıklarız. böyle dünyanın düzenine sokıyım
31 Yorumla
Soran+1 yılulan helal olsun be :*
çok yorucu ya bence gitme çok yorulursun kuzu.. tabi çok ihtiyacn yoksa o paraya
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya aslında yok arkadaş hatrı için gittim bebeğim ama 10 saat ya 40 lira için değmez dimi hem 2 dk dinleneyim yok hemen uyarı
Soran+1 yılçok haklısın meleğim yatıcam dinlenicem gidersem de müşteri gibi gidicem rica ederimmm :*
- +1 yıl
Gunluk 35 liraya 12 saat calisan da var bunuda goz onunde bulundur. ama ihtiyacin yoksa tabi gitme
Soran+1 yılhallettim ben ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılLc waikiki , eski işim uzun süre çalıştım orda birde benim gittiğim mağaza İstanbulun en iyi prim yapan yerlerinden birisiydi böyle yoruculuk yok. Reyondan başlayıp depoya geçmiştim daha fazla dayanamayıp :D
Her bayram destek eleman geliyor , yazık yav hiç değmez bence çalıştığına kadar para için çekilecek çile değil.07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten ya bak çalışmışsın iyi kötü destekleri de gördün orda dimi depoya verseler oda yok kıyafet ktlıyorsun 10 buçuk saat 40 lira pes :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle katlanılacak gibi değil.
Hele bayram günleri eziyet yani. :D yine sen sabahtan aksama kadar takılıp reyonu topluyosun.
Bazı destekçileri geceyede salıyolar sabaha kadar mağazada kalıyo :D 20 saat calıstıgımı hatırlarım ben ya :D
Soran+1 yılhak ettiğin parayı alabildin mi pekala :D
Cevap sahibi+1 yılAlıyodum ya , bak o konuda sıkıntı yok.
Kopek gibi calısıyosun tamamda Lc waikiki çalışanına önem veriyo bir çok mağzada calıstım ben yani yönetici-calısan faktörü en iyi bu mağazadaydı. :) Emeğin yanında kalmıyor primiyle felan fazlasıyla alıyosun zaten.
Soran+1 yılben prim falan göremedim ya :D
Cevap sahibi+1 yılNasıl yav, Lc waikikide havuz prim sistemi var.
Mağazada ne kadar satış olursa ortaklaşa alıyorsunuz parayı. ben 800 tl üstünde prim aldığımı bilirim. :D
Ama destek eleman prim alıyormu onu bilmiyorum bak , belki sadece calıstıgı sürecin parasını alıyodur.
Soran+1 yıldurumlar farklı bizde öyle durum olmadı :D
1 gün çalışmaktan bir şey kaybetmezsin. Evde boş oturacaksan bir programın yoksa git bence. Parasından daha çok bakarsın yarın öbür gün işine yarayacak bir deneyim edenirsin. Kat yapmanın ne kadar gereksiz olduğunu öğrenmek gibi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 gün gidicem 40 lira değmez ya 10 buçuk saat ayakta milletle uğraş falan :D
ölüm valla şöyle mağazalarda çalışmak kıyafet katlamak falan filan cok zor yorucu senin daha yeni topladıgın katladıgın yeri hemen biri gelip dagıtıyor. D
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle acayip sinir oluyorum bide sorunlu elemanlar müşteriler 10 buçuk saat 40 lira 10 u yemeye yol parası derken kalıyor 30 hiç gitmem :D
- +1 yıl
oww Sııkıntı valla Başka İşler var günlük Gitmek istersen 75 lira günlük Okul tatilinde 3 ay gitmiştim garsonluk işlerine bir çok elit yerlere gittim bar & Otel & ünlü Lokantalar filan yapabilirsen Tavsiye Ederim günlük 75 Lira cebinde olur saat belli degil maksimum 10 saat çalışırsın aylık olarak hesaplardan 2 bucuk Bin Lira Kazanırsın 3 ay boyunca 6 bucuk Bin lira Cebime kaldı Tavsiye ederim enazından benim çalıştıgım ortam böyle :)
Soran+1 yılbu saydıkların emin ol bundan daha mantıklı öyle düşünüyorum bende bulması kolay mı bunları ya :)
lc waikikide bacak boyu alirken kabine cekip oral seks yaptirdigim 25li yaslarda bir bayan eleman vardi :-D
22 Yorumla
Soran+1 yılOha manyak :D
- +1 yıl
Hangi LC deydi 😁
Bayram oncesi bende gittmistim cok sigara icin cıkyorum diye bidda cagırmadılar zaten gittmicektim :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ya bende de öyle olsa keşke ama gitmicem çok kötü :)
+1 yıl40 lira çok az ayrıca çok kalabalık oluyor bayram günü degmez o yorgunluga o para
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten çok kalabalık oluyor gidersem de müşteri gibi gidicem bugün :D
+1 yılbence gitmelisin daha sonra iş başvurun olursa dikkate alınacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama hak edilen ücret ödenmiyor
KS Hakkında konusunda 567 cevap paylaştı. 40 tl mi? Köle arıyorlarmış onlar gerçekten. İhtiyacın yoksa gitme tabi ki.
012 Yorumla
Soran+1 yılAz dimi 40 tl bide 1 buçuktan 10 a kadar destek diye en çok görevi sana yüklüyorlar
- +1 yıl
Az tabi ki kısaca hesap yaparsak lcw da 26 iş günü var x 40 = 1040 tl maaş demek buda emeğinin karşılığını alamamak demek ayrıca ek personel taleplerinde daha fazla ücret ödenir normalde. Bu tarz günlük işlerde fazla para talep edilir örneğin normal lcw da çalışan birisi giriş ücreti 40 tl ise günlüğü sana verilmesi gereken para 50 60 tl olmalı bu adamlar bildiğin kobay aramışlar :)
Soran+1 yılBide söyle bişey var hadi 40 veriyorlar da destek elemansın ben orda sadece bayrama kadar ara ara gidicem ondan sonra bir daha yok temelli de değil düşün geçen hafta cumartesi çağırdılar gittim 1 hafta geçti dedim bu 40 lirayla kalcak aramadılar dün yine bugünden için aradılar :D
- +1 yıl
Şimdi senin orada normal çalışmadığını düşünürsek bu paraya bu iş yapılmaz emek = paradır normalde ama bunlar emek = köle yapmışlar o yüzden 40 tl çok düşük bir ücret gerçekten.
Ben senin yerinde olsam gitmezdim o paraya kendime çektirdiğim eziyete değmez.
Bu tür firmalar fazla para vermez zaten çünkü biliyorlar illaki birilerinin çalışacağını. Türkiye şartlarını sömürücü olarak kullanan firmalar bunlar.
Ayrıca saat aralığı 13:30 dan 22:00 ye kadar sosyal aktivite 0 eve gitmen yattım demen 00:00 ee sabah 11 de bir daha kalk hazırlan ohooo :D Oturup tv izleyecek bile vaktin yok ne için? 40 tl için :)
Dediğim gibi yukarıda ki yorumum ihtiyacın yoksa, ihtiyacın varsa tabi 40 tl güzel ama ben çalışmazdım acımdan ölmüyorsam.
Soran+1 yılhaklısın 40 tl ye ihtiyacım yok da zaten hepsi için de yol yemek 40 ın içinde değmez yani arkadaşı kıramadım geçen hafta gittim ama şimdi hiç gitmem yani sosyal aktiviteye zaman kalmıyor ki zaten direkt o yorgunlukla yatıyorsun kıramadığım için gitmiştim şimdi arayıp söylicem
Soran+1 yılahahahha hepsi içinde bide toplasan 4 gün çağırıyor etti 160 lira 40 saat toplam kölelik yaptırıyorlar binevi :D
Soran+1 yılahahahaa buna cidden güldüm yarım saati de var 1 buçuk 10 buçuk o yarım saatte çok iş oluyor gitmiyorum zaten erken kalktım uyurum oralarda :D:D
Soran+1 yılcidden ya valla sonra millet tembel niye çalışmıyorlar hak ettiğini alamıyorlar ki çalışsın teşekkür ediyorum :)
git bayram harçlığı çıkar hem evde boşboş oturup ne yapcan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorucu ama
+1 yıl4.5 sene çalıştım Lcw de
inan çok kalabalık oluyor.01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle ya değmez günlük 40 lira
- KS Hakkında konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbayram öncesi sanki bedava mal dağıtıyormuş gibi kalabalık orası
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya pazar alanı giyi gittiğime değmicek
- +1 yıl
onu bilmem para verecekler sonuçta
Aslında gitmelisiniz buna paradan ziyade iş öğrenmek ve insanları tanımak amacıylada olsa gitmen iyi olabilir.. ilerde böyle bir iş yapmasanız bile tecrübe herzama insanlar içindir...
00 Yorumla
+1 yıl40 TL İçin yorulmaya deymez napcan 40 tl ye hiç bişe yapamıcan 10 saat sürüncen
09 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ya valla 40 bana da az geldi
- +1 yıl
10 saat sürün 2 saat bile sürmez senin o parayı yemen boşver ayaklarına yazık stres olcan. ben öyle ekstra işlere gidiyodum paradan nefret gelmişti bakıyodum paraya bu kağıt parçası içinmi bukadar yorulup stres oluyorum diyip küfür ediyodum :/ 10 gün olsa ya da 1 hafta güzelde 1 gün resmen kullanıyorlar
Soran+1 yılhakikatten öyle ya bak en son mesela geçen hafta çağırmışlardı cumartesi günü 1 haftadır evdeyim keyiflerine göre çağırıyorlar bugün yine çağırdılar ulan belki benim bu sefer işim var sen bana düzenli liste şu günler diye belli olsun bide 40 lira için
- +1 yıl
aynen o yüzden napıyoruz yol al diyoruz :D
Soran+1 yılmüşteri olarak gidicem :D
- +1 yıl
ooovv çok fenasın :D :D
Soran+1 yılbiliyorummm :D
- +1 yıl
çakallll :D :D
Soran+1 yılahahaha :D
+1 yıl40 lira az ya biliyorum lisedeyken bende giderdim. 50-60 çağırsalar ne cimriymiş o şube :)
09 Yorumla
Soran+1 yılLisedeyken bende gidiyordum ama şimdi de arkadaş çağırıyor orda çalışan az geldi ücret o kadar saate göre :D
- +1 yıl
çok yorucudur bence ihtiyacın yoksa hiç gitme bitmek bilmez kıyafet katlamaktan kollarım kopmuştu.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum gitmicem 10 saat gözüm yemedi geçen hafta gittim gördüm eziyeti :D
- +1 yıl
en gıcık kaptığım şey az kilolu bir dayı gelir der şu beden var mı kendi bulamaz. 2 saat beden ararım :D bulurum dener almaz gelde sövme :D
Soran+1 yılahahaha birisi de bana dedi ki işte ben kaç beden giyiyorum diye sordu bilmiyorum karım yok da yanımda o biliyordu dedi valla bilmiyorum dedim aldı denedi olmadı gitti sonra nerden bilcem senin bedenini ben :D
- +1 yıl
bunu demeden geçmicem bide baba oğul gelir babası der abisi şu yakışıklıya bayramlık veya ayakkabı bakıyoruz. çocuğa bakarım l*n neresi yakışıklı bunun diyesim gelir ama demem. kaç kez içimden geçirdim :D
Soran+1 yılen nefret ettiğim şeyler bide düşen ayakkabıları askının içinden geçiriyordum falan bir tane çocuğun teki kıyafetlerin arasına girip waikiki waikiki waikiki vay vay diye bağırındı yasak diye indirmiştim eziyet :D
- +1 yıl
çocuk bölümünden hem uzak durmuşumdur :D bazen giderdim oralara mecburen. kıyafet toplamak için saten en çok dağılan bölüm çocuk bölümü işgence ya orası :) Allahtan geride kaldıda gitmiyorum artık :D mağzada çalışmak çok zor :D
Soran+1 yılevet benim içinde bugünden itibaren geride kalmış bulunuyor çocuk da dağıtıyor annesi de dağıtıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven, özveri ve tecrübe ister lcw. Kaldıramayacaksan zaten gerek yok :) 2 sene çalıştım LCW'de. Herkesin harcı değil o yükü kaldırmak. Özellikle alışık değilsen ve vücudun hamsa zordur. Özellikle bayram dönemleri.
07 Yorumla
Soran+1 yılbenden memnun kaldıklarını söylediler o yüzden sürekli arayıp durdular zaten daha önce benimde çalışmışlığım var emek karşılığından bahsettim ben
Cevap sahibi+1 yılYorumlarından gerekli elektriği alamadım. Kusura bakma ama gerçekçi yorum yaptım. İsteğin yok ve çalışmak zor geliyorsa zaten girme. Gerçekten ihtiyacı olanların önünü tıkamamış olursun. Ha senin ihtiyacın varsa lafım olmaz git çalış yaparsın ama öyle göremedim maalesef. Ayrıca yorumlarım sizin yazdıklarınıza göre şekillenir bunu da unutmayınız.
Soran+1 yılbu zamana kadar gittim diye o yorumlar öyle onlar elektrik almışlar benden ama bu saatten sonra almasalar da olur
Cevap sahibi+1 yılSen bu işe mecbur musun değil misin? Belli ki istemiyorsun. Gitmezsin olur biter.
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılAyrıca parayı küçümseme. Bende çok isyan ettim aldığım paraya değmiyor diye. O 40 lirayı alabilmek bir şeylere tutunabilmek için çaba gösteren çok insan var. 13:30 - 22:30 lcw için normal saat aralıklarıdır. Kimse de sana acımaz. Neyse hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılsağol
sürekli yapacağın bir iş değil ennihayetinde.. o yüzden git çalış derim. en azından tecrübe olur.. ileride gireceğin iş olursa çalıştım diyebilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılBayramda otur akrabalarınla bayramlaş. Zaten öptüğün eller sana 40 tl den fazlasını verir heralde :D
04 Yorumla
Soran+1 yılheh işte bu ya bende böyle düşünüyorum :D
- +1 yıl
Bencede :) Bende Mc Donald's dayım bayram günleri her mağaza yoğun oluyor ama hamburger servis etmek giysi katlamaktan zevkli ve eğlenceli bence :D
Soran+1 yıltabi en azından arkandan dağıtan yok :)
- +1 yıl
Aynen öyle :)
Bu beş fotoğraftan hangisi daha güzeldeki 1. fotoğraf değilmi la :D
04 Yorumla
Soran+1 yılne :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1824083-bu-5-kizdan-hangisi-daha-guzel-sizce-anket Vallaha ilk linkteki :D
Soran+1 yıloha be ben ne alakayım orda :D
+1 yılgitme ya 40 lira için yorgunluktan ölmeye gerek cok yoksa tabi
00 YorumlaBence gitme ama seni orda görsem bütün mağazayı alırdım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bana eziyet olmasın diye mi :D
Soran+1 yıluu çok zekisin :D
yorucuysa bence gitme bir ton iş var illa omu olması lazm
00 Yorumla
+1 yıl40 Liraya yapılcak iş değil.
gitme bence ama sen bilirsin.00 Yorumla
+1 yılgitme *
Günde 2 kere versen aylık 5 bin tl temiz :ASDasd
p**evenk hamdi Saygılar24 Yorumla
Soran+1 yılboş işler müdürü
- +1 yıl
Komisyonda almıyacam
Hayrına l*n :D - +1 yıl
Hahahahahs
- +1 yıl
@red_hattttt
Eski müşterilerimdendir :D
+1 yılOrda eleman olarak calisanlar cift maais ikramiye ve primle bayram boyu 120 liraaya calisiyolar gunluk annemde orda calisiyor ordan biliuorum
04 Yorumla
Soran+1 yılçok az ki
- +1 yıl
O yuzden adin destek eleman zaten :)
Soran+1 yıldaha fazla işi bize yüklüyorlar ama destek diye diye 40 verirken düşünsünler :D
- +1 yıl
Bende calistim surekli birileri cagirip is yikiyor ama mecbursan calisirsin mecbur degilsen gitme
Çok zordasan git, yoksa 40 liraya o zulüm çekilmez. Sonuçta sen kendine fiyat biçiyorsun. daha sonra işe çağıracağı 40TL'lik adam olursun. Seçim senin...
00 Yorumla
+1 yıl@satanichead eğer içeri dönerek giren biri görürsen o biziz :DD
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :Dad:SD
Bnce git. okul falan yoksa bos bos evde oturmaktan iyidir
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılBende çalışmıştım destek olarak ^^ sadece 1 kere yemek molası oluyor telefon yasak dinlemek yasak sürekli ayaktasiniz ^^
00 Yorumla 1 yıl kadar kotonda çalışmıştım seni en iyi ben anlarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkoton daha iyi lc waikikiden :D
40 liraya çekilmez bu dert gitme derim ihtiyacın yoksa...
00 Yorumla
+1 yılçok az. eşek gibi çalştryolar. degmez bence ama çok ihtiyacın varsada git o senin tercihin
00 Yorumla
+1 yılMavide müdür arkadaşım o da beni çağırdı destek olarak ama hiç para sormadım
00 YorumlaDaimi çalışanı olsan bayrama yakın bir sürü prim alırdın... ihtiyacında yokmuş değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel benim mağzamda çalış günlük 40 bendede ama yorucu değil günde 5 10 müşteri gelir onun haricinde kafana göre takılırsın
00 YorumlaDediğin kadar sıkıcıysa gitme derim
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli katlıyorsun 10 saat ayaktasın 40 tl için değer mi bilemedim
Soran+1 yılBende gitmicem belli oldu
Elli vereyim gitme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa :/
100 veriyim bütün gün karşımda gülümse.. :D
018 Yorumla
Soran+1 yılahahaha iyiydi buu :D
Soran+1 yılşaka gibi :D
Soran+1 yılkolay işmiş ya gülmekten kolay ne var :D
Soran+1 yıldeğer bilmek lazım şimdi :D
Soran+1 yılben önce davrandım söyledim bak biliriz bundan sonra :D
Soran+1 yılama şimdi dur oldu mu :D
Soran+1 yılbütün gün gülcem işte daha ne olsun :D
Soran+1 yılfotoğrafta ki gibi gülerim :D
Soran+1 yılöyle de olur fark etmez :D
+1 yılsakın gitme 40 tl nedir ya şaka gibi
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 buçuk saate 40 lira değmez dimi
- +1 yıl
tabikide hayır hem kazansan bıle 1 gunde bıtecek bır para
Soran+1 yılçok haklısın yarım saatte anca boğazıma gider o para :D
- +1 yıl
onu dıyorum işte 10 saat de kazanacaksın 1 saat de bıtecek
+1 yılBen de bugün başlıyorum ya
07 Yorumla
Soran+1 yılaa destek olarak mı sende
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılbence gitme derim tercih senin
- +1 yıl
1 hafta erteledim de baktım olmuyor gideyim dedim hem düşünmemem gereken şeyler vardı belki kafam dağılır diye gidiyorum
Soran+1 yılyine tercih senin tabi çok yorucu oluyor 10 saat o yüzden bugünde çağırıldım ama gitmicem işte bende
- +1 yıl
Ben gittim bugün çok kötü değil ya
Soran+1 yıldeğişiyor demek kii
KS Hakkında konusunda 885 cevap paylaştı. bos durana para vermıyorlar , gıtmelısın !!!
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 buçuk saat kıyafet katlayıp ayakta durana da vermiyorlar
Soran+1 yıltamam
+1 yılpara vercek ya b. kunu cıkartırlar
03 Yorumla
Soran+1 yılValla çıkarttılar hiç toplu durmuyor ki
- +1 yıl
bayram öncesi bütün heryer öyle oluyo
Soran+1 yılen kalabalık mağaza bu
Hayat bana vay ki ki vay vay
021 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma ya sürekli bu çalıyor dilime dolanıyor mağazada
Soran+1 yılSağol kanka işte bu ya bak çok kızdım şu an gitmiyorum ya yatcam evde valla 60 versen nolur yani sinir oldum geçende de :D
Soran+1 yılAhahaha öyle oldu valla cimriler ya :D
Soran+1 yılahahaha öyle oluyor bütün gün katlayıp duruyorlar :D:D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=rK6wppya5cs hadne kafnı gözünü kırarım senin :D mlan sabah sabh tövvbe yarabbi :D
Soran+1 yılahahahah ulan ya çok güldüm :D:D
- +1 yıl
sabh sabh krize girdim lan. kiki ki vay kiki ki :D pese gelcen mi msjlrmada bakmyon uyuz :D
- +1 yıl
handenin pes sözü var çok iyiy oynuyormuş. bide o komik geldi işte Hayat bana vay ki ki vay vay demesi bian koptum. :D
- +1 yıl
mal diyen o agznı bak ya uyuzlluk yapyor hala :D
- +1 yıl
aaaa tükrümezsen.. :D tükür ulan hadi !! :D
- +1 yıl
höst ulan köpek ne it :D
+1 yılHiç bulasma berbat biryer :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBide topluyorum 2 saniye toplu kalmıyor zaman da geçmiyor :D
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılParaya ihtiyacın varsa git
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 300 cevap paylaştı. Bayramda çift mesai 80 lira demişlerdi bana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçift değil ama benim 40 o yüzden hemde az 40 :D
+1 yılYat evinde ne isin var 40 tl o eziyet cekilir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya 10 saat kıyafet katla 40 az geliyor bana da
- +1 yıl
yıpratma kendini
Soran+1 yılDoğru diyorsun değmez :/
ben gdeym kız neredeki lcw :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUzak olmasa seni yollarım bursa korupark :D
Soran+1 yılAhahaha ben gittim bana hiç vermediler kanka :D
40 tl iyidir git bence. evde oturup napcan :p
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saat ayaktasın ama :)
paraya ihtiyacın çok yoksa salla gitsin :)
00 Yorumla
+1 yılharçlığın yoksa git ama değmez bence 40 lira için
00 Yorumla
+1 yılgit paranı kazan kendi ayaklarının üstünde dur !
00 Yorumlaparaya ihtyacın yoksa gitme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılpek yok daha önce gittim çok yoruyorlar 40 lira için de sanmıyorum değsin
+1 yılMecbur bizim mağazalar böyle yogun maalesef
010 Yorumla
Soran+1 yılSende mi orda çalışıyorsun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılhangisinde
- +1 yıl
Urfa ya sen
Soran+1 yılbursa
- +1 yıl
İimis ama avantajlı lcwaikiki destek personeller için
Soran+1 yılgünlük 40 tl mi avantaj
- +1 yıl
Diğer mağazalara baksana birde normal çalışanlara göre daha çok aliyorsunuz
Soran+1 yılneresi çok Allah aşkına ya
- +1 yıl
Neyseeeee
sitede dolaşmaktan iyidir git bacım para kazan :D
00 Yorumlacanın nası isterse :)
00 Yorumla
+1 yılbu zamanda 40 tl nedir ya : değmez
00 Yorumlapara lazımsa git nolcak 1 günden
08 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 gün
Soran+1 yılyorulduğuma değmedikten sonra gitsem ne
Soran+1 yılsevgilim yok intihar edicem diyen birinin sözlerini ne kadar kaideye alınır bilmiyorum ama 40 lira için kimse salak değil o kadar gitsin oraya ezdirsin kendini
Soran+1 yılemin olmak için
40 liramı amele bile 70 80 tl kazanıyo gitme bence
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gibi 70 olsa günlük gittiğime değer haklısın burada
Soran+1 yılçok haklısın gerçekten değmez bencede gitmicem
+1 yıl40 liraya dükkanın önünden gecmem o kadar yani.
00 Yorumlauzerinde telefon bulundurmak yasak mı
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026