Arkadaşlar destek eleman olarak çalışmak istiyorum sigorta var mi ücret ne kadar bilmiyorum bide nasıl iş başvurusu yapabilirim yardımcı olursanız aşırı derece mutlu olurum hangi sayfa iş ilanı veriyor
Lcwaikiki çalışanıyım zaten😁 ama mağazada çalışmıyorum. Destek personel için kariyerden başvuru yapılıyor mu onun hakkında pek fikrim yok ama mağazaya gidersen hem görüşme yaparsın, hemde nasıl olduğu ile ilgili yönledirirler seni en azından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pandemi döneminde olduğumuz için çoğu firma alım yapmıyor
Mağazaya gidip orada sorsan daha iyi
Teşekkür ederim inşallah bulabilirim iş
Kariyer. netten yapılıyor. Mağaza müdürleriylede görüşebilirsin
Herhangi bi yerde ki mağazaya gidip görüşme yapabilirim demek peki daha önce siz çalıştınız mı?
Lcwaikiki çalışanıyım zaten😁 ama mağazada çalışmıyorum. Destek personel için kariyerden başvuru yapılıyor mu onun hakkında pek fikrim yok ama mağazaya gidersen hem görüşme yaparsın, hemde nasıl olduğu ile ilgili yönledirirler seni en azından
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni
Rica ederim ne demek. Bu sıra yoğun satış bekleniyor, en kısa sürede görüşme yapın, ertelemeyin. Umarım alırlar
Arkadaşım girdi destek eleman olarak başka bi arkadaşı yardımcı oldu bugün beylikdüzüne gidip bide ben görüşme yapmak istiyorum bakalım ne diyecekler
Arkadaşın ve onun arkadaşı sana yardımcı olsa?
Olur mi olmaz mı bilmiyorum gitmeden yazicam bakalım ne Diycek arkadaşım