Herkes huzurlu bir ortamda çalışmak ister. Bazen yaptığımız işten zevk alırken bazen motivasyonumuz düşer ve bu yaptığımız işe de yansır. Siz çalışırken hangi etkenler motivasyonunuzu düşürür? İş yerinde motivasyonu düşüren etkenler nelerdir?
Takdir/Tebrik görememek
Çalışma ortamı/Ekip lideri ile anlaşamamak
Yapılan işe göre az maaş almak
Terfi alamamak/ iş tanımında netlik olmaması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İş yerinde motivasyonunuzu düşüren etkenler nelerdir?
Merhaba, aslında bu ankette saydıklarınızın hepsi geçerli bir sebep yani insanın motivasyonunu düşürebilecek nitelikte unsurlar. Ama şahsen benim en çok motivasyonumu düşüren olay sevmediğim bir işi yapmış olmak olur. İstemediğim bir meslek yaparsam hayat bana zindan olur şahsen. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
bence iş yerinde üslerle anlaşılmayınca geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmıyor çünkü diğer seçenekler de onlarla anlaşamamaktan dolayı çıkan sorunlarmış gibi geliyor bana.
Negatif enerjili insanlar net. Patronum ofise girer girmez negatif enerji saçıyor ve bu durum moodumu motivasyonumu çok düşürüyor. Enerji çok önemli mesele gerçekten.
İşime karışılması biraz gerer beni ama çabuk toparlarım yanımda kim varsa kovarım. Ben patronuma bile yalnız çalışmayı seviyorum benden verimi böyle alırsın demişimdir. Her kafadan ses çıkarsa ben o işte olmam